Hej på er! Flytet går bra! Bättre å bättre, tycker att allt bara flyter på rutin just nu. Visst nog är jag sugen på mat å allt men ändå inte så värst mycket. För mig hjälper det att tänka på mat å allt gott man tycker om så går det över.

Lite drygt två veckor återstår nu av flytperioden & nu ska jag gasa på ändå till slutet.
Har fått in promenader i stort sett varje dag, minst 5 km men har snittat ungefär 6 km om dagen.

Vågen visar idag -8,8 kg å det känns så jävla skönt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hittills går det bättre än förväntat, dagens middag var dock lite kämpigt att få i sig, samma med lunchen. Jag har köpt på mig ett stort lager av olika shakes, både pulver och färdiga shakes samt en soppa från Allevo. De färdiga från naturdiet är helt klart godast, favoriten är choco fudge & chokladbanan. Dessvärre är alla de slut nu så jag behöver köpa fler för att klara detta. 

Vågen visar ju minus, men det är lite oklart vilka siffror som stämmer. När jag var på sjukhuset på vägning å ekgtest å pratade med diverse läkare osv, å visade vågen 149 kg. Jag hade dock vägt mig hemma på morgonen som visade ca 146 kg, tiden på sjukan hade jag på eftermiddagen så jag hade ju hunnit äta både frukost & lunch å druckit en massa. 
Måndag 18 september, morgonen när jag började med flyt visade vågen 146,4 kg, idag på hälsocentralen när jag var på invägning och provtagning visade vågen 144. Nu hemma visar den 143.0.

Så minus 3,4 kg på 3 dagar. (eller minus 6 kg om man ska gå enligt sjukhusets våg..)Likes

Comments

Hej & välkomna hit till min blogg eller dagbok eller vad vi ska kalla det. Här kommer ni få följa med på min resa före och efter en gastric bypass. 

I oktober eller november förra året (2016) ringde jag till vårdcentralen för att få komma och prata med en läkare, tiden gick och inte fören i januari kanske fick jag komma på ett läkarbesök, där vi pratade om varför jag ville göra en operation, kollade blodtryck och så vidare. I april fick jag gå på gruppinformation där de pratade om operationen, hur man ska leva både innan och efter en operation. Hur man ska äta och diverse andra saker. Efter informationen skulle vi som deltog själva ringa för att sättas upp på listan om man fortfarande var intresserad av en op. Jag fick tid för mitt nästa läkarbesök i slutet av augusti.
​Nästa läkarbesök bestod av att prata med kirurgen, kolla EKG, prata med en sköterska och narkosläkare, väga och ta mått runt magen. Läkarbesöket gick bra och jag blev godkänd för operation.

På plats på sjukhuset under sista mötet fick jag även mitt operationsdatum, 16 oktober. Och för att gå ner rätt antal kilon innan operationen så var det dags att börja på flytande kost 18 september. Så idag, 20 september är jag inne på dag 3 med flytande. So far so good, idag är dock första dagen då det känts lite kämpigt då shaken jag tog till middag helt plötsligt inte var god mera. Jag ska dricka 5 shakes om dagen i ca 1 månad, inte det roligaste men det kommer vara värt det. 


I nästa inlägg får ni veta lite mer om mig, vikten och annat som hör operationen till. Kul att ni hittat hit & hoppas ni ska trivas.
Undrar ni över något så får ni gärna fråga!Likes

Comments