På utsidan ser jag kanske glad och lycklig ut och jag svarar med osanning när någon ställer frågan om hur jag mår. Varje dag när jag lämnar mitt trygga hem, mina fyra väggar som skyddar mig det är här jag kan gråta och skrika utan att någon ser mig. Det är nog fler än bara jag som sådan här, och varför far vi med osanning? Det är många privata saker som kommer ikapp och som tar ett krampaktigt tag om mitt hjärta och trycker så hårt att mitt hjärta vill sluta slå. Om vi säger såhär så mår jag inte jättebra just nu vill gråta men jag vet att det inte hjälper mig, jag ringer mamma flera ggr om dagen just nu och gråter och försöker få svar på mina frågor om hur jag ska lösa saker och ting!! Mamma hjälper mig att sluta gråta hon förstår mig hon är den enda som vet just nu hur allt står till. 

När jag lämnar mitt hem brer jag på ett leende och möter alla med vänlighet och glädje jag ljuger för dom flesta om sanningen, ska det vara såhär? Men okey det löser sig alltid trots att det inte känns så just nu. Tacka gud för att det finns "dagböcker" att skriva av sig i. 

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

Men hej!! 

Fredag kväll, långfredag och ja vad gör jag tvättar, städar, sjunger på 90-tals musik... Cher skvalar ur högtalarna och jag känner mig disco (Strong enough) och med detta vill jag säga att jag blir lite Nostalgisk och sentimental. Jag menar att jag tänker tillbaka 2 år i tiden innan jag stack från pappa och fortfarande var ihop med R, Jag tänker på honom nu när jag hör den här låten. Jag är glad och lycklig att han är ett avslutat kapitel och glad över att jag träffade honom han lärde mig mycket och jag älskar honom för det. Alla människor i mitt liv har ett eget kapitell ihop med mig precis som han hade/har och jag saknar honom varje dag för vi hade kul ihop, väldigt kul. Jag har skrattat så jag tjutit ihop med honom jag har gråtit och gapat ihop med honom, tack vare honom är jag den jag är idag. Är inte arg eller hatar honom för det som hände, det hände av en anledning vi hörde inte ihop men jag är glad att jag träffade honom!! 

Tack R du är en stjärna som lärde mig att jag är stark och jag har träffat min framtid den jag ska dela resten av livet ihop med det är tack vare dig jag träffade honom. Var aldrig arg för att någon lämnar dig du möter din näste imorgon!! 

 

Kiss u kitties!! <3

Likes

Comments

 

Vänner..... Dagens ämne och jag blir så trött på folk som springer runt och säger att dom är ens vänner. När ska du visa det då? Vad jag anser om vänner är att man hör av sig BÅDA parter, ringer och hör hur det är med varandra man umgås med varandra. Men icke jag har idag valt att ta bort en del av mina såkallade vänner för att dom helt enkelt inte följer den där vänkodexen! Blir så jävla trött på sådant faktiskt jag älskar att umgås med mina vänner älskar dom allihop men vill inte ha någon som bara kräver detta från mig och inte ger något tillbaka känner mig trampad på. 

Aja får väl önska alla där ute en god påsk det är ju Dagen the fucking long friday today!! Likes

Comments

 

Som barn lekte vi alltid och hade alltid skitkul ihop måste säga att jag minns dom flesta av de galna upptåg vi stod för och hur vi fick skäll när det var dumma saker... Minns du hur mycket skäll vi fick av morfar när du och jag hade gått från Mamma, huset i skepplanda och enda upp till mormor och morfar i Sålanda? Haha morfar var vansinnig och vi blev hemkörda till Agneta igen. Eller när vi klättrade i högspänningsstolpen ute på åkern i Skepplanda, eller alla mornar när vi satt och kolla på Bikermice och drack oboy och hade det mysigt. Gaaaahd vad jag saknar dig Billy!! 

Det är svårt att minnas alla dessa saker för det gör så ont men det är mina lyckligaste minnen som barn och dom hade jag ihop med dig och mina syskon, dina kusiner. Vill ha tillbaka barndomen och våra stunder ihop vi hade ju så fruktansvärt roligt ihop men du lämnade oss för tidigt tyvärr men jag lovar att varje år på din dag fira dig i all oändlighet och idag fyller du 25 år och jag kommer att tända ett ljus för dig och alla andra för tidigt bortgångna ikväll!! 

Glöm aldrig den du förlorat för han/hon finns alltid med dig i dina minnen så som min kusin!

Älskar dig Billy <3Likes

Comments

Vet alla vad detta är? det är en titel man sätter på en person som växer sig stark igenom svåra händelser i livet, tar sig upp och håller sig stark. Något jag har fått höra att jag är, Jovisst jag står pall för allt som hänt tidigare vilket inte alltid har varit lätt men vad ska man göra? man kan ju inte lägga sig ner och vänta på döden, det är inte så jag rullar! 

Mitt liv är fantastiskt vill jag säga jag har fått se och lära så mycket genom alla med och motgångar och jag är så tacksam över att få ha varit med om detta. Den svåraste prövningen av alla har varit att bli bortglömd av en förälder, vill påstå att min pappa inte vill ha mig i sitt liv, men jag lever och är glad ändå blickar framåt och på min morgondag jag har en framgång som väntar mig!! 

Gör som jag le åt motgången ta hjälp av alla du kan som vill ge dig hjälpen och fortsätt leva trots att det kanske är svårt, det blir vad du gör det till!! 

Luv ya kitties <3Likes

Comments

Bara undrar... Vad är hat och vad gör en människa till hora eller annat skällsord? Hat, förtryck, förföljelse, mobbning etc. Rykten som skapas dagligen om en människa av en annan människa som oftast är dålig, räder okey? Skulle vilja diskutera ämnet faktiskt med framförallt unga och många vuxna "äldre"...

Vart ligger felet i att en grupp människor är elaka att man väljer att förminska en annan? Jag tycker mig ofta höra när man är ute... "Jävla hora" "jävla blatte" jävla Svenne" "hon är en sådan hora, hon ligger med alla jag skojar inte!" Varför är man sådan varför ställer man sig så till en annan människa? Hmmmm funderar skarpt på vad som hände med uppfostran?! Skulle detta beteende bland unga på deras föräldrar, bristande uppfostran. Rätt värderingar från början alla är lika! Varför inte istället sprida ett bra rykte om en annan människa, "gaaaaahd hon är så vacker och allt hon gör är bra" varför inte göra det? Du får en annan människa att växa i sig själv och du själv kommer må så jävla bra!


Sluta stå och titta på le och säg hej till nästa du möter lovar denna kommer bli glad och du kommer må så mycket bättre!!

Puss kittis vi är emot förtryck och elaka människor, vi väljer att förstora än förminska!!

Likes

Comments

Ja men hej mina vänner eller ja ni som läser, hoppas alla är lyckliga skrattar och ler för det tänker jag göra i resten av mitt liv. Har hört att man mår bra av det!!

Händelserik helg må jag säga vilket har varit underbart. Min man har varit här och vem var det nu igen? Jo just det Jerry hoffmaestro!! (Nej önskedrömmar) men min man har varit här och varit underbar ihop med mig massor av mys kanske tråkigt att läsa om men min glädje kanske sprider sig till er?! I lördags kväll klättra vi upp på det höga berget bakom huset ovanför Ica och tände sådana där lanterns ni vet vad säger man? Lyktor? Som man skickar iväg upp i luften och önskar sig något! Underbart, underbar känsla att göra något sådant ihop med någon man tycker om väldigt mycket!!

Idag för att hoppa lite för att inte hänga upp sig på en sak, men idag har jag varit lite deppig det är ju vår alla är ju olika och jag lider av vårdepression.... Mindre kul MEN man gör situationen till det man vill och jag vill vara glad och så ska det förbli. Vill ha tips på vad jag kan göra för att aktivera mig lite mer mig och hunden såklart!? TIPS???

Love ya kitties!!!!

Likes

Comments

Alla gör vi val varje eviga dag, hur vi vill leva osv osv... Hur vill jag behandla andra människor som djur i min närhet? Jag påbörjade mitt val för många år sen säkert 10 år sen men först nu har jag kommit till insikt att såhär vill jag ha det!

Jag ställer en fråga till dig som läser du behöver inte svara men tänka igenom frågan skulle uppskattas. Är du en mördare? Jag menar ställer du upp på samhällets massmord av oskyldiga som inte kan tala för sig själva?

400 beaglar har flugits till England för att möta en hemsk död, hundarna är framavlade i Sverige hos Astra Zeneca för att skeppas till olika laboratorium runt om i Sverige och England. Tänk igenom nu riktigt ordentligt hundarna som skickas till England hamnar på HLS där dom genomgår försök och sedan avlivas för vårat välmående, är det rätt? Våra skattepengar går till dessa hundars hemska leverne i en trång liten bur på ett labb!!

Var miljömedveten gör valet bli vego gör som jag avstå djurtestade produkter, fortsätt kämpa för att stoppa vårat behov av skönhet och oändligt liv!!!!

Likes

Comments

Bara du min älskade bästa vän trots att du inte kan tala eller är begåvad med ett tal överhuvud taget så är du den som säger det bästa i alla situationer. Du rädda mig när jag hade det som jobbigast du dök upp från ingenstans och har hjälpt mig sen dess att läka mina sår!

Jag kommer alltid att försöka göra det så bra som möjligt dör dig, vill att du ska få det bästa alltid vara på plats nr 1 i mitt liv alltid prioritera dig först. Du är min lilla bebis min pojk och bästa vän så lova mig att aldrig lämna min sida!!

20090707 - ikkis <3

Likes

Comments

Solen skiner här hemma i min stad och jag vill lova att jag älskar vädret mer än någonsin, våren är på väg. Ville börja med goda nyheter och vill lägga fram med att säga att jag sitter på nya jobbet och njuter som tusan, älskar att jobba!!

Mycket mysigt inom vården dessutom. Gott folk lev länge och väl, puss kissekatter

Likes

Comments