Grått,varmt o klibbigt.. Inte ens kaffe får en att känna sig vaken.
Grytlappar klara för leverans o igår knåpa jag ihop en ryggsäck av 2 par jeans o 1 dragkedja. Mycket nöjd med resultatet då jag inte sytt något liknande innan. Blir nog fler..
Idag blir det rensning av garderob o kasta massa oanvänt..

Ha en fin dag!💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagens utflykt började med en stor inomhusloppis där jag fyndade ett par dr martens underground för 40 kr,helt nya. Supernöjd då jag letat efter ett par i flera år i min storlek som inte knäcker kontot.
Därefter blev det en tur till Campea i Arlöv o kolla in lite husvagnar o där blev det inköp av biljetter till Elmia.
Passade på med besök på Netonnet o där fick mannen köpt en toner till skrivaren sin.
Stoff o stil tog vi på hemvägen o där slank  det med 10 fina nystan av deras bomullsgarn.
Skrivbord blev det oxå till sonen,jag hade turen att hitta det på en fb-sida o det va i superfint skick så idag ska det möbleras om litegrann.
Stickar ett par grytlappar i pauserna som jag måste ta då min fibromyalgi gör att kroppen strejkar o värken påminner en om att ta det lugnt.Kan vila imorgon..😊
Ha en fin måndag allihop!💖

Likes

Comments

Söndagmorgon o inte ens hunden är vaken. Palmfestivalen avslutad o inte fick jag köpt något vettigt,munkar o ölkorv blev det. Ingen garnförsäljare i år så idag blir det med lite tur en tripp till Stoff o stil för lite inköp. Ska sticka grytlappar åt en i handarbetsgruppen o fattas marinblått garn.
Skoj med nytt projekt.Var tvungen att teststicka mönstret o det blir så fint.😊Har en del ofärdigt men det är så tråkiga saker..

Njut av söndagen!💖

Likes

Comments

Har ju inte bloggat denna veckan då all tid gått åt till att fixa med lillkillens skolstart som var väldigt ostadig. Taxistrul som driver mig till vansinne. Lärare som inte kan läsa av min son o hur han mår för stunden resulterade i en dag i skolan denna veckan. Han har autism infantil,svår adhd o lita annat smått o gott i diagnosväg. Livet är fantastiskt svårt med denna ungen men så glad att just jag får uppleva all utveckling som sker.
Har även färdigställt en massa projekt o beställningar.. Virkade igår en ugglemobil till en nyfödd liten flicka.. Skoj att göra,lite pillrig då händerna just för tillfället värker mest av allt i denna kropp..
Idag blir det några rundor på Palmfestivalen med familj o vänner. Kanske en ny väska o lite garn får följa med hem. Sonen vill bara ha karameller men kanske kan det bli en klippning av hans enorma kalufs. Lockigt,tjockt går men så svårt att för honom att fixa med..
Ny blir det en kopp kaffe till o lite stickning.
Njut av dagen!💖

Likes

Comments

Idag blir det en utflykt i garnaffärernas härliga värld. Klappa o mysa i lugn o ro.. Här i Trelleborg så finns det ingen riktig garnaffär längre så då får man ta sig iväg några mil istället.
Ska bli härligt.😊

Njut av dagen!💖

Likes

Comments

Gårdagens utflykt resultera i lite garnköp på rusta.. Ska påbörja ett projekt till mig själv,en Fair Isle tröja.Kommer ta en evighet men den är så fin..
Idag blir det en lugn dag,sortera lite garn o kanske inköp av en del lådor med lock så jag kan förvara mina garn på ett bra sätt..

Önskar er alla en skön söndag!💖

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg mot Helsingborg. Ska turista lite i den fina staden. Jaga garn o kolla små butiker.
När jag åker buss eller bil så stickar jag Linussjalar,snabbt o lätt o inte mycket räknande o hålla koll.. Perfekt bilstickning.Lämna min secret paths sjal hemma då den kräver mer koncentration.

Ha en skön lördag!💖

Likes

Comments

Bumbo moonlight som jag köpte på marknaden är ljuvligt o glittrigt,virkar mig en sjal som jag ska använda till höst/vinter. Passar med lite glam o glitter när det är den trista årstiden.
Läst artikeln som kom i dagens tidning o tyckte den va ok men saknade en del.. men men man kan inte få allt..

Önskar er alla en skön lillelördag!💖

Likes

Comments

Blev tillfrågad av en tjej i handarbetsgruppen om virkade änglavingar,hitta inget mönster så skrev ett eget.. Det ska hon få på fredag när vi ses igen.
Imorgon kommer artikeln o tidningen,nervös väntan på att få läsa den o se vad dem snappade upp av allt kackel.. 😊😊

Njut av varje minut som om den vore den sista!💖

Likes

Comments

Här kommer foto på garnglädjen.. Extremt fina garn för inga pengar alls.. Behövde verkligen köpa mig lite lycka efter en låg period. Att va kroniskt sjuk är inte lätt,speciellt som mina sjukdomar inte syns utanpå mer än när jag har en riktigt dålig dag. Får ofta ta till rullatorn när jag ska ut på promenad längre än runt hörnet. Ständig värk o en total utmattning (cfs) är vardag.

Skön söndagkväll allihop!💖

Likes

Comments