View tracker

Hej, just nu sitter jag i soffan med O  och myser till idol.

Satt och brydde mig själv då O visade sms på hans mobil. Det va O's x som skrev. O hade skrivit till henne och bad henne ta bort några bilder på hennes Facebook som skulle bort för flera månader sedan, då O tycker det är konstigt att hon har bilder på dom då det va flera månader sedan jag och O blev tillsammans och  ännu längre sedan som dom gjorde slut. 

Hon O's x är lite speciell haha. Hon fick för sig att jag varit och rotat runt på hennes Facebook och att det lät som nått som mig. Jag är en som älskar att rota men faktiskt inte på henne har sett en bild på henne tänkte neh fy fan blä och sen så gick jag vidare med mitt liv. Jag menar hade hon varit snygg så hade ja lätt rotat men neh.

Jag vet inte alls riktigt vad hon har emot mig. Men antagligen är det lite pms besvär där då O alltid älskade mig och saknade mig och tänkte på mig även när dom var tillsammans.

Jag har ju hört av O om henne lixom om hur hon förbjöd O att ens åka förbi samma stad som jag bor i eller ha något med mig att göra. Åh pss tala om deras Så kallade sex liv dom skulle haft haha neh dit kommer ja inte ens gå för det är för lågt.

Så om hon bara kunde låta oss va sluta va så kär i mig och tro att hon ens vet vem jag är och börja leva sitt egna liv för ingen av oss vill ha henne så skulle vi va väldigt tacksamma. 

Bjuder på en bild på deras samtal och självklart en ego bild på mig

Tooodelo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej, just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik med Smila medans vi väntar på att O och Telma ska komma hem.

I helgen som va så va så va vi kvar hemma hos O's mamma. På fredagen så la vi lite pussel (de gjorde vi varje dag i helgen men det är inte klart ännu). Och så myste vi till idol.

På lördagen åkte jag och O till djur affären med telma och Smila och köpte brickor till deras halsband så man kan ha dom lösa. Efter det åkte vi hem till O's mamma igen och då hade O's lillebror och hans flickvän kommit på besök (dom skulle sova över). Så på kvällen drack vi lite vin och spelade spel med O's familj. Jag förlorade självklart men bara för O lurade mig.

På söndagen så myste jag och O mest. Sen så prövade jag göra hemmagjord langos och det blev svin gott. O sa att han blev super stolt över mig när jag klarade av att va med hans familj hela helgen och faktiskt hitta på saker med dom.

Ska jag va helt ärlig så har min panikångest och torgskräck minskat ganska mycket efter att jag lämnade Sundsvall. Vet inte varför men när här så går det ganska bra. Klart att jag har mina dagar då jag är sängliggande men inte lika ofta. Och jag gillar faktiskt att va ute med O's familj (utanför rummet då för er som har läst innan). Nu hoppas jag att jag inte jinxade något.

Iallafall i veckan så har jag inte gjort så mycket dagarna flyter på lixom. Jag väcker O vi äter frukost han ger mig hej då puss och åker på jobbet. jag är med Smila och busar tills O kommer hem ganska sent, vi lagar middag tillsammans. Kollar på nån serie och myser (kanske lite mer) och sen så myser vi ner oss och sover. Så det har jag gjort denna veckan.

I helgen  (imorgon )ska vi  ner till Sundsvall  igen då jag behöver köpa julklappar och så vill vi umgås med kompisar och självklart måste dom få träffa Smila.

Men ikväll ska vi kolla på idol finalen och bara mysa.  

Tooodelo

Likes

Comments

View tracker

Hej,  just nu sitter jag och myser med O, Smila och Telma.

Tänkte passa på att berätta min och O's historia eftersom jag har fått frågor om den. Så om ni är intresserade av den är det bara läsa vidare.

Jag och O gick i samma högstadieskola  han gick i 9:an och jag gick i 8:an när jag började på den skolan. O va den så kallade "fjortisboyen" och ja var den så kallade gangstern som bodde i samhällets  familjebehandlingshemmet. Jag hade lixom min grupp och O hade sin grupp. O säger att han alltid tyckte jag va skit snygg men va lite rädd för mig så han vågade inte prata med mig eller närma sig mig. På sommaren när O slutat 9:an så tog han sin chans han tog kontakt med min tjejkompis som jag alltid brukade vara med och han började prata med henne. Och på det sättet började vi umgås. Sen undersommaren så umgicks vi mer och mer och tillslut så blev vi tillsammans.

O började sedan ett gymnasium som var en bit bort men han kom hem varje helg så vi kunde umgås och vi pratade varje dag. Vi fick inte sova i samma rum som varandra fören vi hade varit tillsammans i 6 månader. Det var nån konstig regel som dom hade på mitt familjebehandlingshemm. Jag antar för att dom inte ville att vi skulle ha sex och  att O inte skulle kunna såra mig.

När jag gick ut ur 9:an så sökte jag samma gymnasium som O gick på. När jag började det gymnasiet så gick O i andra året. Vårat förhållande va bra och allt flöt på tills jag kysste en annan på fyllan.  Det va första gången jag såg att O kunde va arg. Han sökte upp den killen slog ner han så att den killen bytte skola efter det. Efter det så började vårat förhållande falla samman. O och jag älskade varandra med förhållandet höll inte.

När jag gick i andra året i gymnasiet bytte jag skola till min hemort. Jag och O umgicks lite ibland då han kom ner och hämtade mig och vi va hos hans pappa. Vi var på väg att bli tillsammans igen tills jag började bete mig som ett svin mot han igen. Jag mådde inte bra psykiskt och allt gick ut över O. Efter det snackade vi inte mer.

Jag hittade en ny kille efter nått år och O hittade en ny tjej efter några år. Några år senare hittade jag O's nummer och skrev till honom. Jag fick ett svar att det va fel nummer. Jag blev besviken men tänkte inte så mycket mer på det. Nått år senare så försökte jag hitta O på Facebook han fanns inte så jag va säker på att han blockat mig.

När det gått 6-7 år från att vi gjort slut så satt jag på Facebook en dag och O kom upp som ett vän förslag på mitt nyhetsflöde. Jag la till han som vän och det tog bara några minuter innan han la till mig. Jag blev super chockad och frågade direkt min tjejkompis om jag skulle skriva. Hon sa 'go for it'. Jag skrev till O och han svarade väldigt fort.

Vi fortsatte och skriva och prata i mobilen innan han sedan kom ner och hälsade på mig. Vi klickade direkt och han kom ner varje helg efter det. Efter nån vecka bara så sa vi att vi va kära i varandra och poff så var vi tillsammans.

Jag frågade O om varför jag inte kunnat hitta honom förut och han förklarade för mig att hans flickvän han hade efter mig var  knäpp och han hade förbud att ens åka förbi staden jag bodde i. O sa att han hade sett mitt sms jag skickade till honom och han ville svara men han vågade inte för han var fortfarande kär i mig. O sa att han aldrig har

slutat älska mig och har aldrig kunnat glömma mig.

Nu umgås vi varje dag så mycket vi kan och jag är så otroligt lycklig med

honom. O va min första kärlek och jag var hans och vi kommer bli våra sista.

Har inte så många bilder på oss tillsammans förr i tiden då det inte va så populärt med kamera mobil då men ni får de jag har.  

Tooodelo

Likes

Comments

Hej, förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men har varit upptagen med en massa.

Jag har städat ut O's gamla lägenhet med han och hans mamma. Dom är dock kvar där just nu då han fick klagomål på nått.

Som ni antingen förstår så är jag kvar uppe med O hos hans mamma. Jag har börjat lämna min säkerhets bubbla  och är faktisk ute med dom och är social. Men jag äter fortfarande ensam med O för att det är för jobbigt plus att O kommer hem så sent så då har dom ätit .

Vi har även skaffat en ny familjemedlem  hon heter Smila och är en blandras mellan bordercollie  och amstaff (stavning). Hon ska få dra med Telma på vintern. Självklart inte denna vintern men kanske nästa. Resan ner att hämta henne tog 14 timmar ner och upp. O blev stolt över hur bra det gick för mig att åka så långt. Nu gick det inte felfritt men det gick iallafall.

Så att jag har varit upptagen är för att jag har en vilde att passa när O är på jobbet (telma är inte hemma på dagarna när smila är så ung hon kommer hem när O kommer hem). sen när han kommer hem så har vi bara max 3 timmar med egentid så blir svårt att klämma in skrivandet där emellan. Men för er så ska jag försöka bättra mig.

Det va de jag hade idag nu ska jag fortsätta mysa med Smila och försöka bli av med min dunder huvudvärk.

Tooodelo

Likes

Comments

Hej, just nu sitter jag i sängen och slö kollar på mobilen.

Fredags drog jag och Johanna ut och hade en tjejkväll på krogen. Jag hade kul och blev tok full haha. Det va ett tag sedan vi hade tjejkväll så det va väldigt uppskattat.

I lördags så kom O ner till Sundsvall. Han ville inte vara ifrån mig. O är väldigt svartsjuk av sig och tro mig han har all rätt att vara det ännu då ja va en fitta mot han då ja va yngre. Sen så tror han att alla killar jagar mig fast det inte är så hahah. Jag tycker det är gulligt iallafall. Men han kom ner ganska sent på kvällen sen så drog vi till Johanna och Anton  (dom är ju typ mina grannar nu). Vi va där snackade och drack några öl innan vi gick hem och sov.

I söndags så kom min pappa och låtsas mamma förbi och hjälpte mig hänga upp några hyllor. Efter det käkade jag och O innan han övertalade mig att följa med han upp igen.

Så klart så följde jag med upp igen. Så jag och O är hos hans mamma då han inte fått nån ny lägenhet än. Jag va orolig för hur det skulle va att va hos hans mamma då jag har svårt för människor och att va hos nån annan som inte jag har i min säkerhets bubbla. Men O hade förklarat för hans mamma om min panikångest och torgskräck och att jag inte äter bland folk och kan bete mig konstigt ibland och att jag helst bara är ifred. O's mamma va väldigt förstående. tror inte hon fattar riktigt  men hon försöker iallafall. Hon låter mig va ifred på O's rum lr ja vart ja nu vill vara och skriver till mig om det är nått osv. Jag är bara glad att O's mamma gillar mig, hon gillade mig då jag va yngre med men det är ju nu sånt börjar spela roll.

Måste säga att det va konstigt att komma till O's gamla rum igen och den byn som jag bodde i när ja va yngre. Det va mysigt på nått sätt. O blev lika dan med då han började snacka gamla minnen osv. Fast det är klar O hade aldrig slutat älska mig lr tänka på mig jag va ju hans första kärlek och hans sista säger han.

Nu spårar jag med skrivningen haha förlåt. Iallafall som ni kanske förstår så blir det ingen stream på ett tag då jag inte vill streama här på natten då alla ska upp tidigt och vill inte väcka folk osv. Hoppas ni förstår.

I helgen ska jag nog ner till Sundsvall igen då jag har lite ärenden som jag måste fixa. Vad jag ska göra mer vet jag inte.

Det va det jag hade att säga idag iallafall.

Tooodelo

Likes

Comments

Hej, just nu sitter jag i soffan och pratar med O i mobilen.

Har inte skrivit på ett tag då jag har haft fullt upp med min flytt.

Har fixat klart kontraktet och är inne i lägenheten osv. Men har inte hunnit  få upp allt ur kartongerna än då jag måste ha hjälp att sätta upp mina hyllor och tavlor. Så pappa kanske ska komma imorgon och hjälpa då man blev tvungen att ha en speciell borrmaskin för det.

Imorgon ska även vaktmästaren komma då min nyckeln inte funkar till frådet.

Jag måste säga att jag trivs så sjukt bra  i mina nya lägenheten, den är sjukt fin. Sen är jag överlycklig att komma bort från den äckliga förorten jag bodde i förut.

Jag kommer lägga ut bilder på lägenheten när den är klar, så ni får hålla ut ett tag tills det.

O åkte ju hem sig för några dagar sedan och ska vara hemma utan mig ett tag nu då han ska flytta ut ur sin lägenhet och har inte hunnit hitta nån ny så ska han bo hos sin mamma tills det. Sa att det va dumt att säga upp sin lägenhet innan man hittat än ny men men.

Självklart får jag åka till O's mamma och va där med honom om jag vill men det skulle kännas lite konstigt tror jag. Har ju dock varit där och sovit där flera gånger när vi gick i högstadiet så haha är nog bara jag som är konstig och blyg.

Nu ska ja fortsätta snacka med O innan han ska sova. Säkert skit tråkigt inlägg men har inte gjort mer än att fixa med lägenheten.

Tooodelo

Likes

Comments

Hej, har sett att alla gör detta nu men på Facebook så ja tänkte att innan jag skriver vanligt inlägg så kör vi de som alla gör på Facebook.

Det är att ja har tagit frågorna som dom har på Facebook då självklart. Jag ska ställa frågorna till O. Så det är han som svarar.

Vad brukar jag alltid säga till dig?
-Ljug inte.

Vad gör mig lycklig?
-Mat

Vad gör mig ledsen?
-Döda hundvalpar

Hur får jag dig att skratta?
-När du är rolig

Hur var jag som liten?
-Kände inte dig när du va liten

Hur gammal är jag?
-Snart 23, Nej snart 22

Hur lång är jag?
-165

Vad är min favorit sysselsättning?
- Kolla på tv serier

Vad är jag jätte bra på?
-Sex, dricka och spela

Vad är jag inte så bra på?
-Matte

Vad jobbar jag med?
-Du är sjukskriven

Vad är min favorit mat?
-Julmat

Varför är du stolt över mig?
- För att du är ärlig och dig själv

Om jag va en seriefigur vem skulle jag vara?
-Batman för du är lixom lite mörk osv men du är snäll

Vad gör vi tillsammans?
-Vi har inte gjort så mycket, men vi gör allt tillsammans förutom att jobba då

Vad är likt mellan oss?
-Vi gillar inte mycket folk

Vad är olikt mellan oss?
-Jag är en bondpojk och du är en förorts brud

Hur vet du att jag älskar dig?
-För att du är kvar

Vilket är mitt favoritställe att gå/åka till?
-Bodaborg, nej vänta fan ja ångrar mig det är ju att åka till din pappa.

Så det va det man skulle göra haha vet inte riktigt varför men ja körde detta.som en utfyllnad innan ja skrivet ett riktigt inlägg.

Nu ska ja äta sen streama med O

Tooodelo

Likes

Comments

Hej just nu ligger jag i sängen och är förkyld som ett monster (suck)

I Fredags så gjorde det jag skulle göra med mina syster ar.  Det va en syster tatuering. Det va nått vi planerat ett tag att göra. Det va min första tatuering. Det gjorde inte ont va mer nervös övar att få panikångest där. Fick det lite jobbigt men mina systrar peppade mig så jag kämpade igenom en liten  panikångest. Är väldigt glad att vi gjorde det. Det är ju lixom nått som betyder nått.

Sen på lördagen så drog jag och O och drack med Johanna, Anton, Emma och Emmas nya kille. Sen drog vi på nån fest.

Igår (söndags) så låg jag mest i sängen innan jag och O åkte hem till han.

Denna vecka ska ja va hos O och ska ner till Sundsvall igen i helgen då jag flyttar nästa måndag/tisdag. Så min lägenhet är bara massa kartonger just nu.

Kommer streama nån dag i veckan med men inte riktigt listat ut vilken än vill ju bli lite friskare innan bara.

Det va de jag hade att säga

Tooodelo

Likes

Comments

Hej, just nu sitter jag i soffan och är as bitter. Gick till Ica för att handla och då insåg jag att mitt bankkort är i O's bil och han är 3-4 timmar bort från mig då han är hos sig i veckan.

I helgen så åkte jag och O ner ganska tidigt då vi skulle på halloween fest. Kvällen  va väldigt rolig även fast den spårade lite då jag lyckades hamna i bråk då jag skyddade min kompis. Bråk eller bråk skulle ja inte säga var mest ord som flög om jag säger så.

I lördags så mådde jag piss. Va så sjukt bakis, låg och spydde större delen av dagen. På kvällen eller ah natten. Så va det VM i League of legends så jag och O käkade ostbricka, drack vin och myste medans vi kollade på det. Det blev 5 matcher så det blev inte mycket sömn.

I söndags vaknade jag av att min syster ringde och frågade vart jag var. Pappa fyller ju år så vi skulle fira han. I panik, bakis och stress fick skyndade jag och O oss dit och fikade. O blev stolt att ja klarade av det när han vet hur dåligt jag mådde egentligen. Efter det så låg jag i sängen med panikångest resten av dagen. På kvällen myste jag och O så mycket vi kunde  (hade ju panikångest så ville va själv ganska mycket). Sen så sa jag hej då till O som åkte hem till sig.

Det är första gången på länge som vi är ifrån varandra och jag hatar det!

Denna vecka ska jag inte göra så mycket ska gå på några möten (om panikångesten) och sen så ska jag fortsätta packa ihop min lägenhet. Jag ska ju äntligen få flytta. Ska få flytta in i stan och lämna denna lilla skit förort som jag hatar. Så 2 veckor sen flyttar jag. I slutet av veckan ska jag göra en sak med mina systrar. Säger inte vad än för än det är klart.

Nu ska jag fortsätta packa lite innan jag ska vila.

Tooodelo

Likes

Comments

Hej, eller godmorgon kanske jag ska säga. Just nu ligger jag i sängen har nyss vaknat. Eller har legat och slö kollat facebook ett tag.

I veckan har jag inte gjort så mycket mest bara varit lixom. Denna veckan har gått så fort dock.

Idag är det fredag (woop woop). Idag ska jag och O ner till Sundsvall då vi ska på halloween fest. Så vi ska dra till Johanna och Anton och förfesta där sen åker vi till festen tillsammans. O ville köra på pardräckt (stavning). Så jag är batman  (batgirl) och O är Robin. Tror det kommer bli skit roligt. Jag ska försöka att komma ihåg att ta bilder ikväll.

På lördag ska vi bara ta det lungt och kolla på worlds finalen i League of legends. På söndag fyller pappa år så då ska vi nog dit och fira honom innan jag och O ska mysa så mycket vi kan då O kommer åka hem ensam nästa vecka.

Så jag kommer bli tvungen att va utan O en vecka  (blääää). Vill inte åhhh.

Iallafall i veckan som kommer så ska jag faktiskt göra något väldigt VÄLDIGT spännande med mina systrar. Vad det är kommer jag inte säga fören det är klart men jag kan säga att jag är sjukt nervös men ändå otroligt taggad.

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer då jag måste slänga mig in i duschen och packa klart innan O kommer från jobbet.

Tooodelo

Likes

Comments