​Hej! Min kompis har skaffat en youtube kanal! Hon ska bland annat göra covers men även andra videos och vloggar. Både hon och jag skulle bli jätteglada om ni ville gå in och prenumerera! Hon laddade precis upp en cover som ni gärna får kika in! 

Hennes kanal: https://www.youtube.com/channel/UC1OOngUBU76nwmyg9D1lODg

Hennes video: https://www.youtube.com/watch?v=ZBPC25_NUbs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår såg jag en film som heter "Out in the dark". Den handlar om två män som träffas på en gaybar i Tel Aviv. Nimr bor egentligen i Palestina men har fått inresetillstånd i Israel för att studera. Han använder också inresetillståndet för att besöka sin pojkvän han träffade på baren i hemlighet eftersom om någon i hans hemland fick reda på att han var homosexuell skulle han bli dödad. Men snart blir det problem eftersom hans inresetillstånd tas in eftersom säkerhetsmyndigheterna blir misstänksamma om vad han gör i Tel Aviv. Huvudpersonerna spelas av Nicholas Jacob och Michael Aloni.

Filmen är riktigt bra och riktigt sorglig. Jag grät verkligen hur mycket som helst! Jag vet inte vad jag grät mest över, filmen i sig eller världen faktiskt ser ut såhär. Att i vissa länder blir man förföljd och till och med dödat bara för att man älskar en viss person.. Vissa anser att homosexualitet är ett brott. Skillnaden är att ett brott väljer man att begå ett brott, homosexualitet väljer man inte. Om det nu är så himla fel med homosexualitet är det ju exakt lika fel med att man älskar någon av motsatt kön..

Aja det var mina tankar på filmen. Den får en stark 5/5! Ha de bra så ses vi!! :)

Likes

Comments

Jag är ganska säker på att dom flesta har sett Pewdiepie´s video "WHY IS PEWDIEPIE THE DUMBEST YOUTUBER" där han reagerar på en video som en tjej som heter Sorsha på youtube har gjort. Där säger hon att han ska skaffa ett "positive core message" och bli vegan. Hon är ett gott exempel varför jag och många andra inte tar veganer och veganism på allvar.

För att det finns vissa veganer som i princip bara säger "du är äcklig för att du äter kött. Hur kan du leva med dig själv? Att äta stackars djur och använda djurtestade produkter äcklar mig och du är en hemsk människa". Nån som känner igen sig? Nu får veganer i allmänhet inte ta illa upp för att vara vegan är bra egentligen, inte bara för djurens skull utan att det är bra för hälsan och miljön också. Men till exempel så är jag en sån person så om någon försöker säga åt mig på det sättet vad jag ska göra så gör jag tvärt om. Jag får bara mer lust att äta kött och använda djurtestade produkter. Kalla mig hemsk om du vill men det är så jag och säkert flera fungerar. Det är ju sådana människor som "smutskastar" alla veganer, även sådana som faktiskt accepterar att vissa vill äta kött. Att vissa uttrycker sig på det sättet tror jag bara ger motsatt effekt.

Hoppas det är någon mer där ute som håller med mig :) Aja ha det bra så ses vi! <33

Likes

Comments

​Hej! Har nu startat en blogg som ni märker;) Jag har bloggat förut men tröttnade men nu hade jag lust att blogga igen, men vet inte riktigt vad bloggen ska handla om... Jag har tänkt ut lite saker som den skulle kunna handla om som typ: kändisnyheter, recensioner på böcker och filmer eller mitt egna liv. Vet ju såklart inte hur många som kommer se detta inlägget eftersom det är mitt första men ni kan ju kommentera vad ni tycker!

Likes

Comments