Hej hopp! Blev en tripp till Helsingborg igår med pinglan Alicia. Det var först tänkt att vi bara skulle in till stan en sväng eftersom jag behövde köpa lite brallor. Meeeen Helsingborg lät lite roligare. Jag fick köpt ett par jeans, hade dock hoppas på fler men får leta vidare en annan dag. Blev även lite lunch på mezo, grillad kyckling med pommes. Riktigt smarrigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjeeeenare! Ni kanske undrar vad jag håller hus nuförtiden? Eller så bryr ni inte er ett skvatt :-) I vilket fall som helst så jobbar jag hela vardagarna och har gjort det i ett par veckor nu. Hade cirka en månads semester innan jag började jobba och imorgon är min näst sista dag. Vad jag ska hitta på sista veckan innan skolan drar igång igen har jag absolut ingen aning om. Men det lär jag ju blogga så det får ni hänga med på, SPÄNNANDE!!!

Likes

Comments

För ungefär en månad sedan hämtade vi hem vår nya familjemedlem, en liten kisemise. HUR SÖT??! Hon är otroligt lekfull och busig men samtidigt supermysig. Det tråkiga är att hon och vår gamla katt inte riktigt kommer överens. Vår gamla katt gillar inte några andra katter och uppskattar därför inte ytterligare en individ i "hennes" hem. Den nya katten däremot är jättenyfiken och vill inte henne något illa. Så vi får se längre fram hur det fungerar mellan dem.

Likes

Comments

Finally har vi fått lite sommar här i Sverige. Härligt!! Det firade jag in genom att sitta på en frisörsalong i några timmar. Kanske lite mindre somrigt men ut kom jag med ljusare toppar, fräsch uppiffning inför sommaren. Det syns dock inte så mycket på bilderna.

Likes

Comments

En serie jag verkligen måste tipsa om är 13 reasons why. Många har säkert redan hört talas om den. Men om inte så handlar det om en tjej vid namn Hannah Baker som begår självmord. Innan hon gör det spelar hon in 13 kassettband med 13 olika anledningar till varför hon valde att göra det. Varje kassettband är tillägnad till en viss person. Denna personen ska, efter att den har lyssnat klart på alla banden, ge dem vidare till personen som nästa kassettband handlar om. Huvudpersonen heter Clay Jensen som försöker förstå vad han kan ha gjort mot Hannah för att han ska förtjäna en plats på dessa kassettband. Serien handlar om allt som har med tonåren att göra.

Förutom att serien är så otroligt bra så är den fruktansvärt viktig. Man får se hur Hannah gång på gång blir utsatt och efter varje gång minskar hennes livslust. Ingen inser hur dåligt hon faktiskt mår. Jag tycker att alla borde kolla på 13 reasons why. Det kan knappast finnas någon som har sett klart hela serien men inte känner något efteråt. Den berör så otroligt. Jag har svårt att förmedla mina tankar i ord men efter att du sett klart serien så tycker jag att du ska kolla på denna videon (klicka här) för att höra mer om tankarna bakom det hela.

Likes

Comments

Hej bloggisen! Hur mår ni? Själv har jag drabbats av en förkylning så jag kan inte riktigt andas normalt. Annars är det bra, I guess. Ute regnar det på så det har inte funnits så mycket att göra de senaste dagarna. Däremot drog jag in en sväng till stan här om dagen med Aurora (cred till bilderna). Vi strosade runt på matmarknaden en stund innan vi bestämde oss för att åka till en kompis och överraska henne med choklad. Den stackaren har också blivit sjuk. När vi sedan skulle gå tillbaka till Aurora började det ösregna från ingenstans. Tur då att min mobil var på lagning så inte den blev dränkt ;)

Annars då? Jo, jag började kolla på 13 reasons why för två dagar sen. Blev helt hooked så jag såg klart den igår. Jädrar vilken bra och framför allt viktigt serie. Alla borde se den. Den förtjänar ett eget inlägg så det ska jag skriva lite senare!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Eller god förmiddag kanske är mer relevant, hehe. Käkade frukost för en stund sedan. För omväxlighetens skull åt jag smoothie bowl. Jag har bara ätit det ett fåtal gånger innan och jag förstår inte hypen över dem. Vad är det som är så HIMLA gott? Kanske är det bara jag som inte vet hur man gör goda smoothie bowls. Tycker dock bara att det smakar isig smoothie med topping... Fint är det i alla fall! :)

Likes

Comments