Hejsan alla då var Colin 2 års kalas över
och vi tackar för allt fint han fått och för att alla kunde komma och gjorde hans dag till den bästa❤
Här kommer lite bilder på vad han fått:)

Samt lite andra bilder från kalaset:)

Sen fick han även babba idag av Josefine Johan och Jack 😍

Blev ett kort inlägg idag men ville bara visa vad han fick:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja då är min älskade gosse fynda 2 hela år.
Tänka sig va!
Jag har fått den äran att ha denna fina mest älskade och underbaraste tokstålle till pojk i hela 2 år😍
Vart har tiden tagit vägen?!
Såg en spenderade vi hemma med en massa mys dels så fick av en traktor med släp och djur av oss (som även spelar och gör lite djurläten), sen fick han 3 filmer en scoobidoo (stavning😂) möter kizz och han fick två stycken oss patrol😍

Johannes kusin Kim kom med son familj en sväng och av dom dock han en grill och en hopp boll😄

Asså dom växer ju så fruktansvärt fort dess små liven.
Menar det är inte bara han som är 2 utan Melissa är liksom 8.5 månad🙈

Men men nu laddar vi upp inför kalaset på lördag så då kommer det ännu fler paketet till honom min lilla älsklings gosse💙

Likes

Comments

Ja det gör så ont i mamma hjärtat när barnen blir ledsna😢

Det är väldigt tufft att lämna Colin på dagis nu mera, han vill inte alls bli lämnad och skriker av ren panik när jag går😭
Det gör så ont att se honom så panikslagen, man vill ju bara krama om honom och pussa massor på honom❤

Varje vecka går jag där ifrån med gråten i halsen och det är så fruktansvärt jobbigt.
MEN jag vet att det kommer bli bättre, mycket till att det är så nu är just för att han började där med inskolning i 2 veckor var sedan där en veckan själv och sen blev han sjuk en vecka samt att det har varit en massa andra ledigheter.

Jag tycker det är jätte skönt att han har fått dagis i samma by som vi bör i just för att jag hinner hem och fixa med annat också under tiden.
Nackdelen med att han har dagis i samma by är när dom är ute och går i byn och han kanske ser mig så vill han ju gärna till mig.
Kan ju ta ett exempel igår då var han jätte ledsen när jag lämnade honom men det gick över efter en liten stund (vilket det brukar göra).
Jag går för att möta Jossan vi kommer ut från hemköp och jag ser dagis utanför biblioteket samtidigt som Colin ser mig och han vill ju så klart till mig, och även där tyckte jag det var skit jobbigt men vad ska man göra liksom det var ju bara att fortsätta gå och ignorera honom.
Men vid hämtningen så blev det lite extra pussar och kramar på min gosse❤

I går var även första gången han skrattade själv där utan att dom busade med han och det är jätte bra framsteg tycker jag, bara ett tecken på att han börjar bli sig själv igen❤

Men men med tiden kommer allt bli så bra så😄

Likes

Comments

Lovade ju igår att jag skulle visa fynden vi köpte när vi var uppe i ullared:)
Så här kommer lite bilder, vi börjar med det Melissa fick😄

Melissa har även på dig en bort och ett par byxor som hon fick.
Här nedan kommer det som Colin har fått😄

Där var lite av det som Colin fick:)
Samt de han har på sig på bilden fick han och massor med kalsonger och sprumor med:)
Hör nedan kommer på lite leksaker plus sakerna till vagnen:)

Dom fick även lite filtar och sånt Colin fick en med kanin som han ska ha i vagnen och de med ugglornas ska vara till dom vilar hemma så slipper dom ligga under täcket och sen nya snuttefiltar:)

Melissa fick även en baddräkt och Colin badbyxor

Sen passade även  jag på att unna mig lite😉

Likes

Comments

Hej ja denna vecka  har det varit en jobbig vecka för mig eller ja för oss.
Colin var ju sjuk och låg i feber förra veckan han gick endast på dagis på tisdagen sen var han hemma resten och Melissa var ont heller sig själv hon ville varken äta eller dricka och var allmänt hängig feber till och från så inte alls sig själv om man säger så.
I tisdags den 23dje så gick Colin till dagis son vanligt och jag går hem till Josefine och Jack vi börjar prata lite om Melissa och då slår det mig att hon faktiskt var ganska dålig samt hade haft svårt att andas på natten pga att hon var förkyld och hade mycket slem i halsen.
Jag bestämmer mig för att ringa ner till vårdcentralen och som hänvisar till barnmottagningen inne på csk så jag ringer till dom förklarar läget och dom säger att jag får välja själv om jag vill komma in eller inte med henne.
Så det blev att jag gick in och pratade med Jossan för jag kände att jag egentnigen inte ville åka in med henne själv till akuten, så jag ringer till dagis förklarar läget och kollar och det är ok att Colin stannar lite längre till max halv 5 istället och det var inga som helst problem.
Vi packar ihop oss sätter ungarna i syskonvagnen och beger oss till csk.
Efter många om och men så kom vi in i akutrummet dom kollade på henne gav henne Alvedon och skickade upp oss där uppe kollade dom sänkan och sånt på henne men det visade sig att hon också precis som sin bror hade förkylningsastma så vi fick medicin och hon blev piggare:)

I onsdags gick Colin till dagis som vanligt och jag umgicks med både Linda och Jossan:)
Vi alla gick till dagis för att hämta han vid 14 och när jag kom var han jätte varm så jag bad om att få ta en temp och då hade han feber IGEN 😴, dom så även att Colin var jätte dålig i magen vilket även Melissa hade blivit.
Så det var bara att trycka i ha  Ipren och sen hem, tiden gick vi åt middag tillsammans med Jossan och Johan magarna blev sämre och Colin ville inte alls han var verkligen inte sig själv.
När jossan och dom skulle gå så varnade jag dom om att dom kanske fick komma hit och kolla Melissa eftersom Colin hade över 40 graders feber.
Colin gick ochvla sig i vår säng och somnade gott, jag låg inne hos honom gör jag ville ha lite koll.
Vid 22 tiden tog vi tempen på han och den var fortfarande hög så vi gav han en Ipren till då ( under tiden tempen togs och vi gav han Ipren så sov han🙈).
Vid ca 22.10 fick han två kraftiga feberkramper  och när det är första gången så ska man åka in till akuten för att utesluta andra saker, så jag gmringde Josefine och om dom kunde komma så Johan kom hit och satte sig hos Melissa. vid halv 11 var vi på akuten och strax där efter kom vi upp på barn akuten med han.
Han fick bode Alvedon och glass av läkaren samt blev undersökt från topp till tå.
Kan även tillägga att han hade klagat över smärta i magen hela dagen.
Dom uteslöt allt farligt vilket var skönt och gav han diagnosen magsjuka samtidigt som vi var där  då han hade haft typ 7 diarré blöjor🙈😂

Men men vi kom hem igen med vår pojk och nu är bägge barnen  bra igen nästan i alla fall:)
Melissa har fått sina första tänder med nu denna helgen 😄 Så nu kanske hon börjar äta ordentligt igen:) hehe

Helgen bestod av Ullared dör det spenderade på barnen och presenter:)
Kommer bilder imorgon eller i dagarna på allt vi köpte:)
Men nä nu måste jag sova natti natti:)

Likes

Comments

Vi har ju haft inskolning nu i tvp veckor på doamantens flrskola.
De två första veckorna på nya dagiset är nu helt avklarade och det har gått galant måste jag säga men mycket gör att han har varit inne i det innan faktiskt.
Visst dom blir alltid lite ledsna när det är lämning och sånt innan  dom vänjer sig och Colin har alltid haft perioder när det gäller både hämtning och lämning faktiskt men det har alltid lugnat ner sig efter en stund.

Första veckan på inskolningen så var ju jag med varje dag, jag fick ju även ringa timmar dom innan för att kolla så jag kunde ha Melissa med mig då jag inte kunde få tag i barnvakt och det gick hur bra som helst.
Han började nu den 2 maj så på tisdagen började han helt enkelt.
Första dagen var det mest lite information och lite så eller ja det var ju egentligen inte så jätte mycket information man fick så direkt men det man behövde till en början med i alla fall.
Och den dagen så var det mellan halv 10 och halv 11 men sen resten av dagarna den veckan så var det från 9.15-11.30 så då blev det lunch dör och sen hem efter det.

Nu denna andra veckan på var det i måndags 9.15-11.30 och sen resten av veckan har det varit 9.15-13.30 så då har även vilan blivit där.
Det har ändå gått ganska bra vid lämningarna denna vecka  den jobbigaste dagen var idag då han blev helt panikslagen när jag skulle gå men myclet gjorde nog att han saknade pappa imorse också nått så in i, så då blev det några tårar från mammas kind för det gör så fruktansvärt ont att se och höra sina barn så ledsna❤
Men han fick snutte och napp så lugnade han ner sig efter ett litet tag, det positiva av allt är att han verkligen inte vill från dagis 😂 När jag kommer för att hämta han så springer han fram och kramar mig sen springer han iväg för att gömma sig, den tok ungen alltså.

Nu under andra inskolning veckan så har jag även passat lille Jack en hel del pga olika anledningar så vi har fått sätta fast ståbrädan på syskonvagnen för att jag ska kunna få alla barnen med mig så det bli att vissa dagar känner man sig som en 3 barns mamma😂

I tisdag när Jack kom då för första dagen så kom han redan vid 7.00 på morgonen och när Josefine  väl gick så började jag fundera på hur jag skulle få ner alla ungarna men jag löste det  galet bra faktiskt.
Jag hivade upp Jack på ena armen och sen Melissa på andra armen medans Colin gick så fint i trappan och sen var det bara att gå ner.
I onsdags hade jag Jack och Melissa hemma hos dom samt att vi gick på mixgruppen tillsammans sen:)
Och i torsdag när vi hade lämnat Colin på dagis så tänkte jag att jag skulle testa en sak med Jack för att jag skulle slippa bära bägge barnen upp samt alla saker, och det jag testade var om han kröp i trappa  upp och jo det gjorde han hela vägen upp så idag visade vi mamma Josefin vad han kunde😍
Liten börjar bli stor  eller vad det nu är man säger😂
Och ja idag har Colin son sagt varit på dagis medans vi ande aha ftg en mysdag.

Nästa vecka börjar Colin som vanligt 9-14 Tisdag-torsdag det ska bli så skönt att få in det igen och jag hinner hem och göra saker emellan,jag hinner till och med att tvätta någon maskin:)

Men nej nu ska jag lägga mig hör och skriva en inköpslista till ullared😍

natti natti alla

Big Love!

Likes

Comments

Farsta dagen gick över förväntan faktiskt, jag trodde Colin skulle bli jätte bråkig och dan och typ bara tjura för att vi inte var på det gamla dagiset.
Men det gick jätte bra idag han var lite blyg men gonade sen till sig sådär typ lagom tills vi skulle gå 😂
Men jag tror det kommer gå bra resten av veckan också faktiskt.
Jag pratade med dom förra vecka  angåeende det här med inskolningen och sånt just för att jag inte direkt har någon barnvakt till Melissa men det var helt ok att hon var med under inskolningen för Colin och det var ju som sagt skönt det:)
Man kan ju inte säga att det är en liten förskola utan den är ju gigantisk🙈
Men men det blir nog bra i slutändan ändå hoppas vi på, och nu ska vi bara få in allt som vi vill ha det också tex med hans vila och lite sånt.
Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa i alla fall😄

Likes

Comments

Ja som texten lyder två veckor kvar.
Och med det undrar ni säkert två veckor kvar till vad?
Jo det är som såhär att äntligen så har Colin fått dagis här i Tollarp och han börjar på nya dagiset om endast två veckor😄
Så nu gå det fort men det ska faktiskt bli skönt att slippa pendlandet då det är ganska drygt att gå runt inne i stan 3 dagar i veckan 5 timmar om dagen, så det ska bli jätte skönt.
Sen just de att det räcker med att jag tar en vagn bara för Colin kan stå på ståbrädan till och från dagis plus att vi ska träna på att cykla nu med så då kan han till slut cykla till dagis och jag gå😄
Kan ju inte bli bättre☺

Hoppas ni alla har haft en bra påsk annars?.
Det har vi haft var på middag hemma hos barnens farmor där Colin fick leka av sig rejält och sen har vi haft farfar på besök hör hemma som kom för att lämna påskpresent till barnen, Colin fick en tröja, lite godis oh en cykel hjälm och Melissa fick 2 bodys och en cykel hjälm😀

Nu helgen innan  påsklovet skulle börja så fick melissa feber och var inte bra alls men efter några dagar så var hon sitt vanliga jag igen och det var verkligen skönt❤

Annars händer det inte allt för mycket vi umgås ganska mycket med Josefin Johan och lille Jack? dricker kaffe och käka middagar tillsammans och har det allmänt trevligt:)
Vi alla trivs i varandras sällskap och barnen funkar jätte bra ihop plus att vi hjälps åt jätte mycket, det är så det ska vara ❤

Nä nu får jag nog ta och sova och vila min ömma kropp inför de sista två veckorna inne i stan natti natti alla glada.

Big Love!

Likes

Comments

Ja innan man själv fick barn så visste man ju inte redigt hur pass stor den kärleken var redan från förta ögonkastet.

Man sa alltid ooh jag har redan träffat mitt livs stora kärlek men det många inte visste var att dom hade fel.
När man får se och hålla sitt barn för första gången då vet man att man har träffat sitt livs stora kärlek❤

Det man känner för sina barn kommer aldrig ta slut,man kommer alltid ställa upp för sina barn och finnas där för dom i vått så som torrt dom kommer alltid betyda mest för en.

Det finns en hel del olika saker man alltid säger till sina barn.

1.Du kan aldrig nå ditt mål om du inte försöker.
2.Du klarar så mycket mer än du någonsin kan tro.
3. Använd solkräm.
4. Hitta det som känns meningsfullt för dig.
5. Jag tror på dig, men det är inte det viktigaste.
Det viktigaste är att du tror på dig själv.
6. En negativ inställning försvårar livet.
7. Förändring behöver absolut inte varje dåligt.
Livet förändras hela tiden.
8. Oroa dig inte i onödan.
9. Lyssna på din magkänsla.
10. Sluta aldrig vara barn.
11. Behandla människor med kärlek och respekt.
12. Alla är nybörjare någon gång.
13. Du kan aldrig veta allt.
14. Det är misstagen som lär dig om livet.
15. Kärleken är oändlig.
16. Uttryck dina känslor.
17. Livet kommer inte att vara som på tv.
18. Stäng av internet
19. Ta hand om naturen.
20. Älska dig själv.

och ja med detta säger jag som så att jag älskar mina barn nått så fruktansvärt mycket❤

Likes

Comments

Inatt är en sådan där så kallat sömnlös natt tyvärr😴

Idag har vi mest tagit det lugnt jag och Melissa i alla fall, pappa och Colin har varit iväg och hämtat bilar med farmor och Dante.
Dock idag under dagen så for jag och tösen in till stan, mötte upp Josefin så blev det en tur till maxi för att handla till dagens middag som bestod av  tacos😄
Plus att vi fick middags gäster bestående av Josefin Johan och lille Jack😀

Jag hade hoppats på att barnen skulle sova hela natten men jag har precis fått hämta Melissa och Colin ja han har redan skrämt mig en gång än sp länge, jag hör i babymonitorn hit han försöker att hosta men att det inte gick för han.
Så jag tänkte att jag gpr in flr att kolla till han och tur var det för nör jag kommer in chippar han efter luft så vara bara upp med han i sittande ställning för att lätta lite och ingen medicin behövdes nu heller utan han löste det själv, ett plus var att han inte vaknade av att jag satte han upp men jag hoppas min lilla gosse slipper detta eländet snart😔
Så ja detta kommer bli en sömnlös natt för mig då jag kommer oroa mig för Colin❤
Men monitorn är på så jag är där innan nptt hinner hända ❤

Natti natti imorgon vankas det LOPPIS😀

Likes

Comments