På Facebook har vi en sida som heter GFRK-Göteborgs Ridhus 50-60-70-80 tal men för att kunna se den måste du vara Facebook-användare. Inte alla vill vara med där men kanske du vill kunna vara med och minnas ändå? I den här bloggen har jag tänkt att alla ska kunna vara med och skriva. Först hade jag funderingar på enbart en hemsida men eftersom det trots allt kostar en slant om vi ska kunna använda det fullt ut så bestämde jag mig för att välja blogg-varianten som ett komplement. Mina kunskaper är också en aning (läs mycket) begränsade vad det gäller uppbyggande av hemsidor hur mycket färdiga modeller det än finns och detta verkar enklare. Dessutom kan man följa bloggen och få aviseringar när ett nytt inlägg skrivits.

I den här bloggen hade jag tänkt begränsa det hela till just Gamla Ridhuset men det kan säkert slinka med en och annan anekdot eller minne från Nya Ridhuset också. Blir det många kan vi fixa en blogg som gäller från 1977 och framåt istället så kan du som användare välja själv vad som är mest intressant för just dig.

Jag använder mig av "vi" vid flera tillfällen just för att jag vill att många ska kunna vara med och skriva. Vill du vara delaktig som administratör och hjälpa till med antingen denna bloggen eller en ny för Nya Ridhuset så hör av dig till mig på mail gamlaridhuset.boo@gmail.com. Vill du bara skicka in ett minne och lite bilder som vi skriver om så gör du det på samma adress.

På FB-sidan finns redan massor av bilder, minnen och listor på hästar och jag kommer helt fräckt att plocka ur det arkivet. Är det någon som inte vill att bilderna far vidare så hojta till. Oftast är det ju redan försent när man lagt upp dom på Facebook men jag vill inte sprida bilder hur som helst.

Detta första inlägget kommer ligga kvar överst och ensamt någon vecka eller två medan jag samlar på mig texter och bilder. Hästlistor är på gång i ett format som alla kan se - hoppas jag - och dom kommer uppdateras efterhand som nya namn och uppgifter kommer in.

Hoppas nu att jag kan leva upp till mina löften och egna förväntningar om att detta ska bli en välbesökt blogg med ett engagemang från er alla!

​Hemsidan som jag ska försöka bygga upp har adress 

http://gamla-ridhuset-boo.webnode.se/?_ga=1.138943219.1710262985.1426064402

Samma texter i den bloggen som i denna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments