Har ni någonsin vart med om stopp i avloppet?

Det har jag, och det är alltid lika komiskt varje gång! Senaste gången måste vart hemma, blev lite stopp men det löste jag snabbt och smidigt ändå! För blir det oftast stopp i toaletten, vet ej varför men toaletterna vill helt enkelt inte ha hand om mitt papper haha och då har jag ändå bara användt toalett papper med. Har vart med om stopp i duschen med, men det har jag inte ens en aning om varför det blir stopp. Tror vi tappar för mycket hår helt enkelt haha! Men jag har alltid lyckats lösa problem själv utan att behöva ringa en rörmokare.

Det mest komiska ögonblicket måste nog vart när min sambo bodde hemma. Tror jag hade stannat över där någon dag, så på morgonen när alla dragit till skolan lånade jag deras toalett, gjorde mina behov, men när jag sen skulle spola hände det värsta. Det blev stopp. Självklart hade de ingenting man kunde peta i toaletten med så jag smyger sakta tillbaka till min sambos rum och lägger mig igen. När jag sedan går upp lite senare har någon löst problemet men ingen nämde det någonsing igen haha, men det var verkligen pinsamt att se hans föräldrar i ögonen efter det. I den stunden hade jag nog behövt professionell hjälp för det var verkligen överbelastning!

Vet ni om att det finns jourer som jobbar dygnet runt med att lösa dessa problem? Jag kan tipsa om www.lybecks.se . De är proffs på just det här ämnet och som de själva säger "Vi har hunnit se det mesta och står beredda att ta itu med dina problem, vad det än må vara, snabbt och smidigt." Man ska inte skämmas över att behöva ringa någon, vi alla har någon gång i vårt liv vart med om stopp i avloppen och dessa vet precis hur det är. Och som sagt de har redan sett det mesta så man har ingenting att vara rädd över! Låt inte ett stopp i toan sätta ett stopp i vardagen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Chayenne släppte sin nya singel och det är galet vilken talang hon har för hennes ålder! Länkar hennes låt här under samt bilderna jag tog på henne och John!

Likes

Comments

Minelle växer så det knakar så vi passade på att ta lite nya bilder på henne!
Enjoy!

Likes

Comments

Lillasyster vill ha nya bilder, så då får lillasyster nya bilder!
Bjuder på några här med hehe

Likes

Comments

Gjorde ett samarbete med min kära väns fästmans bolag Uggla Timepieces för ett tag sen!
Kan nu äntligen visa resultatet!

Glöm inte skaffa er en egen klocka!
Med koden LANSERING17 får ni även 15%
https://www.ugglatimepieces.com/ #ugglatimepieces

Elegant, influential and simple, these are the three things that built the foundation of
the brand and what reflects in all of our products.
The high quality and the perfect amount of details is what makes every timepiece unique and timeless.
Designed and created with passion for perfection and with a goal of sharing it with the rest of the world.
Pick your design and the timepieces will blend in and emphasize both your style and ego.


Likes

Comments

Nu när det börjar gå emot juletider så vet jag om en sak som de flesta har det lite svårt med. Just ekonomin, det ska inhandlas både julklappar och mat på bordet.

Och inte nog med det kanske vissa kläder går sönder eller något annat dylikt som måste lagas och där står man då med en rätt så kass ekonomi.

Jag vet själv hur det är, nu när jag fick jobb ser jag på pengar på ett helt annan nivå, förut kunde jag slösa upp all den lilla summan jag fick in, kunde vara allt ifrån dyra kläder till dyra materiella saker.

Men nu när jag börjat jobba så har jag kommit till en punkt där jag har börjat att spara mina pengar, jag har blivit mycket mer försiktig med pengarna. Och vet om att det kan vara mycket bra att faktiskt ha sparade pengar ifall någon olycka skulle ske.

Jag har inte riktigt växt upp i en förmögen familj, men har ändå haft så vi klarat oss. Jag har alltid försökt att göra uppgifter hemma för att kunna få de pengar jag behövde, men har aldrig lånat utav mina föräldrar.

Däremot har jag lånat utav vänner när jag vet om att det krisar och att jag behövt något. Men jag ser alltid till att det betalas tillbaka. Har även vart i situationer där vi har fått hjälpa nära vänner för att dem inte fått in tillräckligt med pengar till hyran etc.

Så att spara är väldigt viktigt, därför åker mina pengar alltid in på sparkontot direkt och jag ser till att föra över enbart den summan jag behöver och inte mer. Men sen vet jag om de som kanske har det lite svårare gällande ekonomin och kanske inte får in tillräckligt med pengar för att ha råd med extra utgifter eller mat på bordet, så då vill

Jag vill då tipsa om https://www.meddelandelan.se som är en sida som vid första tillfället väljer att låna ut en mindre summa i 1-2 veckor kostnadsfritt tills lönen har hunnit komma in. Hur effektivt som helst och kan rädda många familjer där som just kanske behöver de där extra hundralapparna för att kunna sätta fram mat på bordet!

Och glöm som sagt inte av att spara, det är viktig sak och kan gynna dig oerhört mycket längre fram!

Likes

Comments

Så var hon firad min lilla loppa, tänk att hon nästa vecka är 2 år gammal. Vart tusan tog tiden vägen?

Nu är hon iallafall firad med tårta och ståhej, utav oss fick hon en dockbarnvagn för det vet vi om att hon gillar!

Hipp hipp hurra hurra!!

Likes

Comments

Så var det dags igen, youtube rewind.
Asså jag tyckte denna var helt okej ändåm en den var ändå rätt tråkig,
jag tycker nog de som vart bra är 2013 och 2014.

Vad tycker ni?
Här har ni årets:

Här har ni de andra:

Likes

Comments

Förlåt för att all uppdatering typ dog ut.. men jag fixade mig faktiskt ett jobb 😱
Men tänkte att jag skulle ta tag i det hela igen, så ska bli bättre på att uppdatera nu!

Imorgon är det iallafall kalas för min lilla loppa som den 22 dec fyller 2 år, vart tusan tog
tiden vägen?! Galet.

Likes

Comments

MINA BILDER FÅR INTE KOPIERAS ELLER ANVÄNDAS UTAN MITT TILLSTÅND © - EVIZ LANDIN