Header

Häromdagen hämtade Simon upp mig med en bukett med 10 rosor, 1 månad sedan vi träffades idag o blommorna fick jag i förväg då vi ska åka iväg över helgen ihop 😍 Dock kommer fler gåvor idag så nyfiken är jag allt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den senaste månaden har det inte alls blivit mycket bloggning av den anledning att jag faktiskt börjat träffa en kille. Denna månaden har varit sjukt bra och jag har aldrig varit gladare. Detta har lett till att vi faktiskt bestämde oss för att göra det officiellt och responsen från släkt och vänner har enbart bara varit positivt.Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att det känns sjukt bra och att vi båda vill samma saker med livet, men framför allt älskar varandra.

Därför har bloggen fått ligga i lä för allvarligt har varken haft tid, ork eller lust att skriva. Dessutom har jag de senaste två veckorna sommarjobbat och jag har bara denna veckan kvar på ålderdomshemmet också sen slutar jag, tack och lov! Tänker aldrig mer jobba på ett ålderdomshem, fy fan. De sista veckorna på sommarlovet ska precis som den senaste månaden spenderas med mina nära och kära. 💗

💗💗💗 22/6-16 dagen då jag och min Simon träffades 💗💗💗


Likes

Comments

Bjussar på en bild på mig och min underbara syster ❤

Likes

Comments

Sista veckan i skolan innan sommarlovet som jag har längtat! Äntligen slipper jag denna skolan som bara har orsakat aggression de senaste veckorna! Ett sommarlov är otroligt välbehövligt nu för att jag ska fungera haha.

Men ska inte längta helt till sommarlovet ännu för nu på onsdag börjar Sweden Rock så det blir festival för mig så egentligen har jag bara skola i morgon sen är jag ledig fram tills skolavslutningen på fridag whiho! Skolavslutningen kommer bli jobbig i och med att jag kommer komma hem sent från Sweden Rock på torsdag sedan upp typ sju... Men men.

Efter skolavslutningen beger det av mot Sweden Rock igen sedan är det rockdagar fram tills söndag! Är fullkomligt överlycklig över att få vara på rocken 4 dagar i år istället för endast 1 dag som de tidigare åren. Super duper vecka och jag kan inte bli mer gladare åt tillvaron just nu!

Hoppas ni också får en super vecka och ett underbart sommarlov! Jag hoppas värmen som vi hade i Skåne förra veckan kommer tillbaka snart. För 17 grader i Juni känns inte helt okej haha! 😜

Jag, Sandra och Helga bestämde oss att gå emot strömmen och köra på pridefärger vilket inte var helt populärt bland klassen men vad tusan, vem bryr sig om vad de tycker?

Likes

Comments

1 345161 Next

Better Blogging Nouw