Header

" Väljer att lyfta fram ett äldre blogg inlägg från 2015. Men detta blogginlägg är så sjukt aktuellt och jag tror att man ibland behöver bli påmind om hur bra man faktiskt har det! "

Nedanför finner du 20 anledningar till att le. Det finns många människor som ler för betydligt mindre saker än följande. Så kom ihåg, det finns alltid något att vara tacksam för!

1. Le för att du kan.

2. Le för att du har bra tandvård i Sverige.

3. Le för att du har tak över huvudet.

4. Le för att du har saker som många andra barn drömmer om dagligen.

5. Le för att du har chansen att få utbilda dig till ditt drömjobb.

6. Le för att göra andra glada.

7. Le för att du är glad.

8. Le åt dina föräldrar för att visa uppskattning.

9. Le för att du alltid kan finna mat i ditt kylskåp/skafferi.

10. Le för att du få göra det du älskar.

11. Le för att du har vänner.

12. Le för att dina föräldrar älskar dig.

13. Le för att du är kär.

14. Le för att du är frisk.

15. Le för att tacka någon.

16. Le för att har roligt.

17. Le för att Sverige är hyfsat jämställt.

18. Le för att du slipper frysa.

19. Le för att du har fri tillgång till vatten.

20. Le för att du har det bättre än vad många andra har.

Likes

Comments

Älsklings ena hund Lovis av rasen Kooikerhondje har fått valpar. Hela 6 stycken!

Nu är man lite valpkär kan jag säga haha :)


Likes

Comments

Har blivit så sjukt motiverad på att rida igen. Rider fortfarande inne på ridskolan även fast det egentligen inte var planen men men ibland blir inte livet som man vill. I vilket fall som helst så har jag de senaste veckorna ridit busiga ponnysar. Bland annat Snövit som är jättesöt men som kräver att man sitter och tjatar "fram fram fram!" annars går man på snedden eller så stannas det överallt. Sist jag red så red jag på CJ ridskolans ägares häst som hennes dotter rider. Jättefin ponny för övrigt men ärligt hästen går mer bakåt än framåt även fast jag försöker vara så bestämd som jag kan bli.

Känner att jag verkligen behöver en häst som jag litar på. En häst som kräver att jag driver istället för att den själv driver på och gör mig osäker. Hoppas Alf snart är bra i benen igen så jag kanske kan rida honom annars kommer jag ge storhästen Buddy ett försök. Vill inte stå kvar i samma fotspår längre utan vill utvecklas!


Likes

Comments

För två veckor sedan var jag och älskling ute och gick med hans ena hund på ängarna i snön. Här är lite bilder. 😊


Likes

Comments

Någonting som är sjukt jobbigt, det är att vara utan Simon. Det är as jobbigt för mig att låta han ha egentid, att låta honom festa på helgen då och då. Men jag måste ju göra detta och framför allt jag vill göra detta. Jag vill att han ska kunna gå ut och festa. Han är ju trots allt 4 år äldre än jag så det är klart att han ska få leva som en normal 20 åring.

Men jag kan inte låta bli att känna att det är jobbigt att vara utan honom. I somras gick det bra, mest kanske för att det var nytt och så och jag ville ibland bara smälta alla nya intryck. När skolan drog igång blev det svårare att vara själv, ännu mer när jag och mina vänner skiljdes åt på grund av orsaker jag inte tänker nämna. Det är jobbigt att oftast gå själv i skolan och det gör att jag bara vill komma hem till Simons famn men i alla fall två dagar i veckan är han inte där.

Har lovat att han åtminstone ska få två dagar för sig själv i veckan, självklart får han mer om han känner att han behöver eller så. Ibland har jag dock varit så dum att jag i princip har behövt honom så mycket så att jag har tagit hans egentid och detta har ibland lett till bråk.

Att sakna någon så mycket så man bara går runt och gråter, ser allt som något mörkt, är bara jobbigt. Ska det verkligen kännas såhär när man är kär? Jag vet att jag borde se detta som något positivt för det är ju bara bevis på att jag älskar honom. Har faktiskt aldrig känt såhär innan men ibland blir det jobbigt.

Men att lämna honom finns inte ens på kartan för hallå, kan inte ens vara utan honom en dag, hur ska jag då kunna vara utan honom på heltid? Nej, jag tar mig igenom detta, hoppas denna saknaden minskar lite efter ett tag. Ångrar absolut ingenting med detta för detta har varit de bästa 5 månaderna i mitt liv. 💘

Likes

Comments

Puuh att blogga just nu har verkligen inte funnits på kartan. Att gå på gymnasiet tar verkligen upp mycket av ens lediga tid och när jag väl har tid för att blogga så har jag varken ork eller lust. Det tar emot en del när man sitter och skriver konstant under dagarna. Både i skolan och hemma på uppgifter och sen ska man skriva här. Ska försöka ta och bättra mig men behöver saker att skriva om. Ge mig tips! Tänkte i alla fall dela med mig av lite bilder från den senaste tiden! 😊


Likes

Comments

​Ni får ignorera min bebisröst, kan inte hjälpa att jag pratar bebisspråk med hundar haha. Men visst är lilla Roxy söt? ❤

Likes

Comments

Friluftsdag med klassen som gick rätt bra ändå men fy så trött jag var efteråt. Massa skolarbeten som har gjorts på kvällarna men nu är det inte mycket kvar. Klippt av håret 2 cm till så nu är det kortare än förut.


Likes

Comments