Header

Från den 4 juli till den 22 juli sommarjobbade jag genom kommunen på ett ålderdomshem. Efter de tre veckorna så var jag fortfarande helt stensäker på min sak att jag inte skulle utbilda mig till undersköterska och framför allt inte jobba på ett ålderdomshem. Innan sommarjobbet så visste jag att detta inte var något jag ville jobba med. Ärligt sökte jobbet endast för pengarna och för att det kommer se bra ut på pappret sedan att jag sommarjobbat på ett ålderdomshem i och med att jag ska bli socionom och då har jag ju träffat folk i olika skeenden i livet. Men dessa tre veckorna var bra på sitt sätt även om jag kände att jag absolut inte ville vara där. Var dock sjuk en del också, magen strulade som tusan och jag tror faktiskt att det var för at jag kände pressen att sköta sommarjobbet bra osv. Men med denna upplevelsen kan jag i alla fall säga att min uppfattning om ålderdomshem kvarstår tyvärr... Allt man läser om hur maten är och att vissa som jobbar där sitter mer än vad de gör nytta stämmer faktiskt sorgligt nog. Men sen finns det säkert rötägg på alla jobb som hellre sitter med mobilen och kaffekoppen istället för att arbeta för sina pengar. Tycker dessa människor kan lämna sin plats till arbetssugna ungdomar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helgen har varit absolut underbar. I fredags åkte bilen mot Kalmar. Jag, älskling, älsklings syster och hennes kille skulle hem till älskling o hans systers pappa. Helgen skulle spenderas på Kalmar slott där det skulle vara Renässans mässa. Fredagskvällen spenderades som så att vi tog bilen mot Kalmar, tog ett dopp i Karlskrona på vägen. Sedan när vi var framme i Kalmar så åt vi på en thai restaurang med älsklings pappa, maten var 👌.Efter det var det bara att prova ut renässans kläder för dagen efter sedan sova.

Lördagen blev tillbringad på Kalmar slott. Jag och Simon gick runt lite och kollade på diverse saker. Vi satte oss även ute vid slottsmuren och kollade på havet, sjukt härlig utsikt! Simons syster tog lite bilder på dem och jag är supernöjd över hur bilderna blev! Vi hann även med ett dopp på lördagen också på stranden vid slottet. På kvällen serverades det renässans mat inne på slottet o det blev helstekt kulting med diverse renässans tillbehör. Kultingen var inget för mig så jag valde det vegetariska.

Söndagen spenderades först ute på Borgholm där vi kollade på Borgholmslotts o sedan en liten runda i samhället i Borgholm innan vi tog oss till Kalmar slott för en sista dag. Senare på söndagen tog vi bilen hem och jag passade på att sova hos älskling till på måndagen.

Senare på måndagen drog jag hem till älskling igen och sov över till idag haha. Ikväll blir det att sova hemma, och framför allt själv för första gången på fem dagar. Galet..! Men helgen och dagarna fram tills idag har varit otroligt underbara. Kan inte vara mycket lyckligare än vad jag är just nu. 💘

Likes

Comments

Häromdagen hämtade Simon upp mig med en bukett med 10 rosor, 1 månad sedan vi träffades idag o blommorna fick jag i förväg då vi ska åka iväg över helgen ihop 😍 Dock kommer fler gåvor idag så nyfiken är jag allt!!

Likes

Comments

Den senaste månaden har det inte alls blivit mycket bloggning av den anledning att jag faktiskt börjat träffa en kille. Denna månaden har varit sjukt bra och jag har aldrig varit gladare. Detta har lett till att vi faktiskt bestämde oss för att göra det officiellt och responsen från släkt och vänner har enbart bara varit positivt.Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att det känns sjukt bra och att vi båda vill samma saker med livet, men framför allt älskar varandra.

Därför har bloggen fått ligga i lä för allvarligt har varken haft tid, ork eller lust att skriva. Dessutom har jag de senaste två veckorna sommarjobbat och jag har bara denna veckan kvar på ålderdomshemmet också sen slutar jag, tack och lov! Tänker aldrig mer jobba på ett ålderdomshem, fy fan. De sista veckorna på sommarlovet ska precis som den senaste månaden spenderas med mina nära och kära. 💗

💗💗💗 22/6-16 dagen då jag och min Simon träffades 💗💗💗


Likes

Comments

Bjussar på en bild på mig och min underbara syster ❤

Likes

Comments