baka baka liten kaka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

denna där låten har på något vis lyckats sätta sig. konstigt nog gillar inte barnen den. det verkar annars som att det är många små som tycker den e bra.


Likes

Comments

vet inte om de e typiskt karlar att inte själva kunna se vad man behöver hjälp med osv. måste jag göra allt själv?? måste jag be om det jag inte hinner med? syns det inte att jag sliter för att hinna med allt? inte så konstigt att man har ont i kroppen.. bära bebis hela dagarna. diska. plocka. tvätta. laga mat.

hoppas på att få krypa ner i sängen snart och få räta på ryggen. först plocka upp saker från golvet så inte hunden tuggar sönder det..Likes

Comments

ja det är annorlunda med shopping nu och för 6 år sen. innan barnen kom va ju maxi en av de affärerna man prioriterade sist. men numera är det den enda affären man handlar i. känns det som ibland iaf.. där finns allt man behöver, oftast. tycker det är en bra affär faktiskt, det är lagom att strosa runt där och glo på vad det finns. börjar kanske bli gammal för att nu känner jag bara en sorts ångest över att behöva gå in i butiker som cubus eller new yorker. det spelas hög musik och man trängs bland alla tonåringar som ska handla. nä tacka vet jag maxi, ingen brölande musik på volym döv och inte massa tonåringar. :-)

nä nu ska jag fortsätta plocka lite här hemma. eller så fortsätter jag ligga här i sängen med bebis. :-)Likes

Comments

va ett tag sen. men hinner ju inte med.. fullt upp hela dagarna. som tur e har jag A här som hjälper mig med tvätt och diskning och annat som behöver göras! guld värt!

nu är det frukostdax. sen lämna på dagis!

hej å iväj!

Likes

Comments

glor på blocket efter vagn till L. Vill gärna köpa en sån vi haft till de andra två. :-) finns många fina vagnar men jisses vilka priser! ursäkta mig men vem fan e så dum å köper ny vagn för över 10 tusen?! idioti på hög nivå! bebisen sover lika bra i en begagnad eller en annan billigare variant. nä, vagn för tiotusen. Never! inte ens om jag hade pengarna till det. nog om detta.

de två stora barnen är hos sin mormor över natten. inte ofta de sover borta. är konstigt tyst i huset när de inte e hemma. vill ju ha dom hemma dom små busarna! skaffade inte barn för att lämna iväg dom!

nu ska jag mysa med lillprinsen!

Likes

Comments

Namnam! Ätit goda knäckebröd och sitter nu här vid datorn lite.. Gubben slängde nyss igång en film.

Jaha, snart jul! Snön har kommit och den årliga julhysterin börjar komma smygandes. Brukar vara samma visa varje år.

Detta året tänkte jag handla en del via nätet faktiskt.

Nää dax att ta lilleman, han verkar hungrig.

 

Likes

Comments

Ja det är nog så. Eller? Kanske jag som är konstig.

Hur som helst så väljer jag att lägga min energi på människor jag tycker om. Onödigt att ge den till de som inte vill ha den.. Man blir bara irriterad.


Likes

Comments

Hur gott är inte det?? Mums! Det är faktiskt lite julkänslor som börjar komma nu. Pepparkakor, lussebullar, hyacinter å grejer. Tänkte köpa en hyacint nu när jag ska hämta två busungar på dagis.
Måste posta lite paket med så kan ju passa på att ordna det innan hämtningen från dagis.

Glott på tv typ hela förmiddagen.. Har massor att göra men orkar inte.. Eller jo orkar men vet inte vart jag ska börja riktigt.. Suck..

Underbart väder idag, det gör mig dock inte mkt piggare. Blir däremot glad när solen skiner. :-)

Nä. Klä lilleman och sen traska till affären.

Likes

Comments

Jaa. Fullt av skit.. Stopp i toastolen.. Jävla skit. (passande uttryck).
Gubben får fixa de när han kommer hem för det verkar som att jag förvärrade situationen med grävande med toaborsten.. Så nä, nu lämnar jag det till honom..

Massor att göra. Vill helst få det gjort ikväll med.. Får se vad ja hinner med. Först blir de att laga mat! Lasagnette blir det. Mkt smidigt och riktigt gott!

Likes

Comments