Hej godingar!
Idag har jag hunnit vara hos frisören, ha affärsjuridik och GA-planering. Bra dag alltså, förutom huvudvärken som ligger och lurar. Skulle egentligen till min faster och umgås med hennes familj, men due to lack of sleep och huvudvärk hade jag verkligen ingen ork. Shi kul.

Skulle egentligen tränat ikväll för att sedan dra ut, meeen som sagt är jag för trött. Ska träna imorgon bitti istället när jag sovit minst 8 timmar!

Tänkte ge er lite fredags-låt-tips!
1. Orion's Belt: Sabrina Claudio
2. Crystalised: The xx
3. Full moon: The Black Ghosts
4. Coaching The Plays: NAHOM

Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredagskväll!

Kajsa

Likes

Comments

Hej fina ni!
Idag har jag varit i skolan och skrivit mitt första prov under höstterminen, som FYI kändes oerhört konstigt. Va? Prov? Redan?
Hade sedan en håla i tre timmar som spenderades med att förbereda inför rättegångsspelet nästa vecka med Moa. Detta rättegångsspel innebär, kortfattat, att vi blir indelade i olika grupper (åklagare, försvar och domare) sedan ska vi utifrån ett fall hålla ett rättegångsspel. Sjukt kul faktiskt!

Spenderade kvällen på gymmet för att sedan gå powerwalk​​ med Matilda, även fast det mest blev snack. Men det behövs ju också. Har nu 00:05 hunnit duscha, göra klart läxor och lägga mig. Så mycket med den torsdagen!

Hoppas det inte var ett allt för stelt första inlägg! ​
KajsaLikes

Comments