Det är äntligen oktober och som jag har längtat efter skördefesten.

Skördefesten firar man då på Öland varje år den sista helgen i september och anordnas för att alla bönder har skördat klart för året. Då lägger man pumpor runt över hela Öland och det hålls aktiviteter tex att man får gå en labyrint i ett majsfält och man kan köpa hantverk, grödor o.s.v.  Jag är den typ av människa som älskar hösten och vill ha kallt alltså är hösten min högpunkt på året och därför bara ÄLSKAR jag skördefesten för det känns som en inspark till hösten.

Här är några bilder jag tog från idag.

Likes

Comments

  • 350 readers

Likes

Comments

Hejj!
Tänkte meddela er att jag är hemskt ledsen för dålig uppdatering men jag har inte haft så mycket aktiviteter för mig så jag har inte haft något att dela med mig.
Men idag hade jag en feeling att jag ville fotografera två av mina underbara djur nämligen Elliott som är vår hund och Mille som är min kanin.

Nu om 3 veckor så börjar jag gymnasiet vilket kommer vara en estetisk och media linje och då kan jag lova er att jag kommer dela med mig mycket av t.ex mina/grupp arbeten (om jag såklart har tillgång).
Jag hoppas ni har haft ett underbart sommarlov och njut nu av sista veckorna!

Likes

Comments

Hejj alla underbara tittare!
Det är just nu fredag den 8/7 och jag har bara 5 st ynkliga dagar kvar tills jag är on my way home. Det är helt sjukt att tiden kan ha gå så snabbt. I nästan en månad har jag nu varit här hos min mormor och morfar & såklart har jag tänkt på er och tagit många många bilder som ni ska nu få se.

Först var vi i Paris men där tog jag tyvärr bara en bild på mig och min lillebror Leo, efter det stannade vi i La Ferriere i ungefär 3 dagar och då passade jag på att ta kort på naturen så ni får se om det är någon skillnad jämfört med Sverige.
Bilderna på det finns precis under denna text.


Sedan resten av dagarna var vi i Virey. Där hände det inte så jättemycket, jag och min lillebror gick i skolan 1 dag för att känna på hur det är att gå i skolan i Frankrike och lära oss mer franska, vi åkte till stranden en annan dag, vi shoppade lite och umgås med väldigt många nya vänner.
Tiden gick som sagt för snabbt och nästa år känner jag att jag bara stannar där i 1 vecka och sedan åker hem ensam så jag kan sommarjobba lite också...

Här kommer bilderna som togs både i Paris och Virey.

Likes

Comments

Tröjan- Adidas med färgen laxfärg 300kr
Sport-bh- Ouno, ett fransk märke 100kr


Tänkte köpa in lite nya sportkläder då jag och min kompis har bestämt oss att börja träna.
Så nu blir det att äta sig fet och sedan träna bort allt och äta nyttigt för att bygga muskler.

Bilder på när jag är i Frankrike kommer nog nästa månad tyvärr för har inte tillgång att överföra bilderna förens jag har kommit hem.
Hoppas ni har ett underbart sommarlov och vi hörs💋

  • Outfits
  • 444 readers

Likes

Comments