Äntligen är det fredag! Idag fick jag ett spanska-prov undangjort och det kändes faktiskt rätt bra, sedan åkte jag och Caroline hem till henne för vår weekly kaffe-sitdown. Vi lyssnade på go musik, drack givetvis gott kaffe, tog lite bilder och pratade en massa. Denna veckan har varit ganska utmattande om jag ska vara helt ärlig, massor av deadlines och saker i skolan. Liknande veckor blir det nog inte färre av, så man får ju ta vara på helgen så bra det bara går. Imorgon ska jag träffa Caroline igen och på söndag ska jag med mamma, min bror och hans flickvän till Louisiana.

Bilderna ovan är från idag, visst blev de lite mysiga ändå? Jag får höstiga vibes av dem, hehe. Nu är jag i alla fall nyss hemkommen från stallet, Miami reds idag i skritt och trav och benet var mycket bättre! Så himla skönt, och dessutom var ritten jättemysig. Fredagkvällar i stallet är guldvärda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Herregud säger jag bara, det här med plugg. Lärarna lyckas alltid lägga in alla inlämningar och grejer på samma dag. Jag har inte riktigt kommit in i rutinerna än, och såklart sätter jag mig och pluggar dagen innan allt ska in. Det här tar vi lärdom av. Det är faktiskt väldigt mycket som ska hinnas med nu, plugget är som sagt väldigt intensivt och dessutom har vi alla deadlines vad gäller UF också. Allt känns otroligt rörigt och flummigt, jag hoppas att alla frågetecken rätas ut snart samt att jag finner struktur i kaoset. Jag har i alla fall mina lovely friends i skolan som förgyller mina dagar och får mig att skratta genom dem. Nu ska jag sova, imorgon får jag ta nya tag och verkligen arbeta igenom allt. På fredag kör jag och @carolinelundens vår traditionella kaffedejt och snackar oss igenom veckans event samt vad som komma skall. Sådana stunder behövs verkligen, att kunna ventilera och snacka en massa, hehe

Vi hörs mina vänner

Likes

Comments

EXTRA

Helg, helg, helg. Mycket helg skulle jag inte vilja påstå att det blir för min del. Alla sovmorgnar denna helgen tas bort, och jag kommer vara tvungen att spendera de timmarna då jag inte är upptagen med annat på skolarbete. Imorse begav jag mig mot stan för en handledarkurs inför övningskörningen, såå segt men det måste ju göras, så det är jätteskönt att äntligen ha den ur vägen. Nu måste jag snart bege mig ner mot stallet för att fixa allt, Miami får stå idag, vädret är fruktansvärt och jag har - tyvärr - åkt på en förkylning. Miami fick sig i alla fall en mysig skrittrunda på 30 min igår... I alla fall, imorgon ska en uppgift i engelska in och jag har hela dagen uppbokad så jag får se till att få den inskickad ikväll. Som tur är har jag sovmorgnar på måndagar och onsdagar så jag kan se till att få in några extra timmars sömn där. Nu ska jag försöka ta mig ner till stallet utan att bli sjöblöt.

Vi hörs!

Likes

Comments

EXTRA

Hallå och välkomna till min blogg. Jag har efter många om och men gett mig på det här med bloggande igen, mest för att jag själv älskar att dokumentera och dela med mig av saker som t.ex. inspirerar mig. Som ni kan läsa under rubriken "OM MIG" heter jag Gabriella, jag är sjutton och jag brinner för ridsporten och mode. Här kommer fokuset mest ligga på vardag och mode, bloggen kommer vara som en personlig liten moodboard.

Idag är det söndag och verkligheten börjar komma ikapp, skolan har sedan starten varit ganska lugn men nu börjar uppgifter trilla in och man börjar känna stressen krypa sig inpå en. Utöver det faktum att jag måste sköta skolan måste jag även se till att min häst, Miami, blir "frisk". Hennes ben svullnade upp lite efter ett slag i hagen och nu är vi på bättringsvägen. Hoppas bara att allt går som det ska så att vi kan börja träna igen och sikta in oss på lite tävlingar. Idag blir det uteritt i skritt på hårt underlag och så kommer det se ut för vår del de kommande veckorna, för att svullnaden ska försvinna innan vi börjar bygga på ridpassen. Veterinären kollade med ultraljud och benet såg fint ut och hon rörde sig fint i trav och skritt, men som sagt vill vi inte att något dyker upp för att vi satte igång för snabbt utan att ge svullnaden lite tid.

Hoppas ni alla har en fortsatt bra söndag utan för mycket söndagsångest. Vi hörs!

Likes

Comments