Vissa kanske undrar hur man får ett förhållande att fungera och kan då få det jobbigt när de inleder ett förhållande och deras partner har andra åsikter och grunder att gå på. 

Jag är ingen förhållande-expert men jag kan ändå ge tips på hur jag och Anton gör för att få det att fungera!
Vi har vissa ''regler'' som vi följer så gott det går och det gör allt mycket lättare.

- Inga lögner - Att ljuga i ett förhållande kanske funkar för vissa men när partnern väl får reda på lögnerna så blir allt mycket jobbigare och det får långskridande effekter som att man inte kan lita på varandra till fullo efter det.

- Berätta hur du känner - Om du känner dig kvävd och behöver space eller du kanske känner dig åsidosatt av din partner, vänta inte och hoppas på att det går över. Berätta det så får ni prata ut om det för att komma på bästa möjliga lösning!

- Spendera tid med varandra - Jag och Anton har ju ett distansförhållande men det hindrar oss verkligen inte från att spendera tid med varandra vare sig vi är hos mig eller han. Vissa dagar så ligger vi hemma och kollar på film tillsammans och andra dagar tar vi bilen och åker till något nytt ställe som t.ex Gryts skärgård och bara är med varandra och pratar om allt emellan himmel och jord.

- Tillbringa tid med andra - Försök att umgås med din partners vänner också(tillsammans med din partner ofc) så att ni inte hamnar i samma gamla hjulspår och gör samma sak dag ut och dag in. Om ni skapar er en färgglad tillvaro så blir ni aldrig trötta på varandra vilket är viktigt.

Och nu kommer ju de gyllene reglerna alla borde följa till punkt och pricka.

- Visa din kärlek - Annars så kanske din partner inte tror at du älskar hen längre. Köp ett gäng rosor, berätta hur mycket du älskar hen, kom på något romantiskt och mysigt at göra tillsammans, skriv ett sms där du förklarar din kärlek för hen osv.

- Var aldrig otrogen - Då är det kört för de flesta.

- Umgås inte med ditt/dina ex - Ser ingen som helst anledning till att göra det då det ofta skapar svartsjuka och bråk.

Tack för mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från fotorundan med min Anton 💎

Likes

Comments

Tjobroo! Har slutat blogga som ni märkt, funderar på att försöka börja igen. Grejen va så att när min blogg var som störst hade jag i genomsnitt 20k läsare / inlägg, det va jätte roligt att så många ville följa mig under min tid på bloggen under "Malin Dramat" som dom flesta kallar det.. De va bra att så många fanns och stöttade mig! Men jag tröttnade på allt hat jag fick på grund av mina personliga åsikter. Jag tycker alla har rätt att tycka vad man vill och just därför slutade jag blogga. Jag var trött på allt hat, det gav mig ingen motivation till någonting.
Men nu har jag samlat nya krafter och ska försöka på nytt! Hoppas ni vill följa mig och mitt liv igen 🌈

Likes

Comments

Sal, kap verde 2014.
Tillbringade en vecka i november & december på den underbart vackra ön Sal på kap ver
de.


Likes

Comments