Det var lite mer än 1 år sedan som jag kom ut som transsexuell.
De jag kom ut för först var nog mamma, och de som då stod mig närmast. Men ju längre tiden gick mer insåg jag vilka det var som accepterade mig på riktigt från början lixom. Jag har nog vetat om att jag känt mig annorlunda osv längre än vad jag själv tror.. I mitt undermedvetna iaf.
Jag minns att jag kom in på de tankebanorna för ca 4 år sedan, men valde att "ignorera" de tankarna. Jag var bara jävligt vilsen på den tiden.. Men sen för lite mer än ett år sedan så vaknade jag upp hos en vän på hennes soffa, och bara stack till tåget för att åka till mamma.
Sen sa jag det till henne efter en massa kallprat.
Jag älskade hennes reaktion, den var allt annat än det jag förväntade mig.
"Men det har jag vetat om sen du var 3år".
Det kändes sjukt skönt!
Men hon är den enda idag som felkönar mig och tilltalar mig till mitt födelsenamn..
Det är så många jag inte ens vill veta av idag pga att de felkönar mig.
Men livet går vidare, jag vet vem jag är, mina vänner accepterar mig till 1000%.
Jag klagar inte, dom får mig att orka och ta mig igenom all dysfori osv. Så en sjukt massa cred till dom!
Kanske blev ett luddigt inlägg, men vi får låtsas att det är charmigt.

Ta hand om varandra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna helg, WOW!
Fick spontan besök av lillasyster och hennes familj, åt god mat och hade det trevligt! Har myst massa med min systerson på 6 månader. Jag bloggar inte så mycket och skjuter på min "komma ut" story.. Men funderar på att börja skriva om det nu och ta det succesivt? Hur som helst så ska den iaf ut nu den här veckan, helst innan onsdag! Det är mycket som händer denna vecka, heh.
Nu tänker jag kolla på någon tråkig film och försöka somna. Ska upp tidigt imorgon är planen.
Så godnatt!
Ta hand om varandra 🙌🏼

Likes

Comments

Sen i fredags har jag hållit hus på Peace & Love festivalen! Serverade Langos till alla fulla människor, kollade på feta artister och haade fett kul!! Jag hoppas innerligt att dom bara Step up the game och vågar ta dit lite större och fler artister nästa år! Jag hade the time of my life där iaf, fick nya vänner och minnen för livet! Ni vet den känslan man får när en pusselbit i livet faller på plats? Den känslan har jag, och jag älskar denna känslan något så innerligt mycket! Jag har fått se sidor av mig själv som jag trodde jag hade förlorat för längesen.
Men jag hoppas att alla där ute har haft en lika fantastisk helg som jag har haft!
Ta hand om varandra 🙌🏼

Likes

Comments

Idag har jag beställt massa saker från internet. En binder, packer och as feta kallingar för packers. Och äntligen, inom 1 månad börjar jag med testo! Så snart börjar min resa på riktigt, och ni kommer få hänga med på allt. Kommer uppdatera oftare här då, då har jag att skriva om. Men under denna vecka så kommer jag skriva ett inlägg om hur jag kom ut, hur alla tog det och hur det har varit sen jag levt "real life experience" under detta år. Kommer oxå dela med mig av hur min röst förändras. Så stay tuned!
Ha det bäst så länge och var rädda om varandra.

Likes

Comments

Hallå där!
Har valt att starta denna blogg för att låta fler människor där ute ta del av min resa.
Jag är en transsexuell kille (pre-t), så ni får följa med från start lixom.
Det var lite mer än ett år sedan som jag kom ut för familj och vänner. De flesta tog det bra och vissa accepterar det inte. Men det är något man får räkna med. Jag kommer inte skriva något jätte långt inlägg som mitt första. Under tidens gång får ni veta mer, lika så jag själv!
Jag hoppas alla har en grym fredag, för det har jag!

Ha det bäst så länge 💪🏼

Likes

Comments

Subscribe