Igår hade jag en minst sagt fullspäckad dag. Vi startade dagen med kårfrukost på skolan och följde sedan upp det med skrivande på en uppgift vi har i ledarskapen. Därefter lyssnade vi på Gävles kommundirektör som pratade kring kommunen och hur de arbetar med ledarskap. Sen var det stress hem för att hinna iväg på träning, stress hem från träningen för att hinna träffa tjejerna och äta tacos. Där hann jag andas ut innan vi vi gick till NV. Det blev en nykter utgång för oss men vi hade trots det en kul kväll. Nu tänker jag bänka mig framför tvn där de visar första avsnittet av serien Svartsjön. Ska bli väldigt spännande att se då den är inspelad i Borga där vi har fjällstuga!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I lördags hamnade vi på en jätteliten men ack så mysig italiensk restaurang på söder här i Gävle. Jättegod mat, verkligen. Jag åt pasta med kyckling, spenat, vitlök, pinjenötter osv. Min favvo som jag ofta gör själv hemma. Egentligen hade det inte spelat någon roll alls vart vi åt men bara grejen att äta middag hela familjen tillsammans igen, det har jag saknat. Dock gjorde vi sällan det när jag bodde hemma då det var olika träningstider till höger och vänster men det var alltid lika mysigt när det väl hände.

Likes

Comments

Oj vad jobbigt det var att krama familjen hejdå i söndags. Än fast jag vet att jag fixar det är det trots allt väldigt jobbigt att måsta säga hejdå. Idag har också varit en lite deppig dag. Har känt mig nedstämd och haft huvudvärk, vilket i och för sig vädret kan vara en stor bidragande orsak till. Känner mig inte alls sugen på att åka på träning och frysa ihjäl men det kanske är det som behövs idag, få tankarna på någonting annat. Hoppas på en bättre dag imorgon då jag får träffa mina kära classmates.

Likes

Comments

Alltså förra lördagen när Hanna hälsade på var så drömmig. Vi gjorde precis vad vi kände för, vilket resulterade i att vi till största del satt ned med något gott att äta och dricka och bara pratade. Vi hade en hel del att ta igen. Vi gick på stan, gjorde ett stopp för lite bubbel. Sedan begav vi oss hemåt och hade lite plock då vi hade bokat en sen middag på Pinchos. Jättemysigt hade vi. Kvällen avslutade vi på Slick (utestället här som har sjukaste namnet haha) Fast vi hade lätt kunnat stannat hemma och fortsatt vårt surrande i lugn och ro. Hoppas det inte är alltför länge tills nästa gång! Tack för en superhelg Hannis! Puss

Likes

Comments

God morgon! Har ingenting i skolan idag så därför ska jag passa på att fixa lite i lägenheten. Städa undan, dammsuga osv. så att det är fint tills imorgon när mamma, pappa och Jonte kommer!! Ska göra något ärende i stan också och även ta en prommis hade jag tänkt.

Sedan jag flyttade hit har jag tränat med ett lag som heter Gefle IF och igår spelade jag även match med dem. Det slutade med vinst så det var roligt.

Likes

Comments

Tisdag idag och jag räknar ned dagarna tills mamma och pappa kommer med min nya säng. På fredag får jag äntligen sova i den och jag längtar. Denna dag började i alla fall med att min basgrupp i ledarskapen åkte på en företagsintervju där vi fick träffa och surra lite med en chef samt ställa lite enkätfrågor. Vi gjorde samma sak igår fast på ett annat företag, väldigt givande och kul! Sedan efter lunch var vi på ett föredrag civilekonomerna hade för oss där de kom med tips hur man skriver ett bra CV.

Senare tänkte jag skriva och lägga upp bilder från helgen med Hanna.

Likes

Comments

I eftermiddags kom jag kom att tänka på att det är snart 7 veckor sedan jag, mamma och pappa lastade i princip alla mina saker och styrde skutan söderut. Alltså wow vad jag är stolt över mig själv. Det är väldigt sällan jag faktiskt är det men att jag skulle dra iväg 35mil helt själv hade jag inte i min vildaste fantasi kunnat tänka mig. Jag som är så hemmakär. Sen att jag tog mig mod och gick dit till valhall den där första dagen utan att känna någon alls. Är väldigt tacksam över det då jag nu ett par veckor senare är himla många fina vänner rikare. Jag är jätteglad över att jag har vågat detta.

Likes

Comments

Snittblommor är någonting jag verkligen älskar!

Likes

Comments

Från veckan som gått.

Fredag, veckans bästa dag är här. Har haft en rätt trög dag hittills med tunga föreläsningar. Men nu är jag hemma och har börjat städa undan litegrann. Idag kommer Hanna hit. Längtar!! I helgen ska vi ta igen lite tid, äta och dricka gott samt även testa Gävles nattliv. Jag själv har heller inte testat på det än eftersom vi höll till på andra ställen under nollningen. Nä jag längtar såå efter att få rå om Hannis en helg, vi kommer att ha jättemysigt! Strax ska jag bege mig iväg för att handla och köpa en helgbukett. Just det, det är ju dessutom min första helg här, spännande!

Likes

Comments

Älskade ställe! Det är helt otroligt vad man blir hemmablind. Jag tycker verkligen om Övik så mycket, det är så fantastiskt fint!

Nu sitter jag på tåget än en gång. Jag har ju åkt hem varje helg hittills men detta var förmodligen sista innan jul. Kanske att jag kommer hem en gång till emellan, vi får se. Det känns lite jobbigt faktiskt att inte få träffa alla på så lång tid. Nu sätts jag verkligen på prov om jag fixar detta, men det tror jag att jag gör. Även fast det ibland kommer att vara så himla jobbigt. Dock kommer Hanna och hälsar på mig nästa helg och även familjen lite senare så det känns någorlunda i alla fall.

Likes

Comments