Två bilder från förra årets midsommarfirande.

Även i år har Elin anordnat midsommar och vi kommer att fira hos henne ute på landet. Det kommer at vara ett stort gäng så det blir nog trevligt. Bara vädret är någorlunda bra så löser sig det mesta. Det som blir mest spännande detta år tycker jag är att vi ska binda egna kransar. Vi tänkte ge oss på att göra egna men med fina köpa blommor och inte med blommor från ängen (vilket annars hör till!!). Hur det går återstår att se. Man vill ju så gärna ha en fin krans som man kan ha på sig hela dagen och kvällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag och tisdag har passerat och vi är mitt i midsommarveckan, en av årets mysigaste dagar börjar närma sig. Jag kan skriva mer om fredagens planer senare.

De senaste dagarna har jag träffat Rebecka & Amanda i stan, ätit lunch med mamma & Jonte, tränat två träningar med Själevad, hälsat på farmor och även fått kika in i Camillas lägenhet för en myskväll med henne & Therese.


Likes

Comments

Nu är jag hemma!

Igårkväll kom jag hem efter en lite halvdryg resa. Det var banarbete efter vägen så jag var tvungen att göra några byten och även åka buss en sträcka. Hur som helst stod grillmiddagen färdig när vi kom hem och jisses så gott det var! Efter den åkte vi en sväng ut till Gullvik också. Vilken fantastisk känsla att vara hemma!

Idag ska jag åka och göra ett nytt pass och sedan träffa Rebecka. Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Igår firade vi Mattan som fyllde 20år. Hon bjöd in till en ordentlig fest och hade fixat så fint med allting, dekorationer och massor av gott att äta. Grattis ännu en gång Mathilda!

Likes

Comments

​God morgon. De senaste dagarna har jag jobbat och tränat så jag har inte haft något särskilt att dela med mig av. Idag däremot ska jag träffa Tilda och Sofia och önska dem trevlig sommar. Nu kommer vi inte ses på jättelänge. Förhoppningsvis kan jag hälsa på dem i Öregrund någonting, annars är det inte förrän när skolan börjar i slutet på augusti som vi ses. Efter vår catch up går jag iväg på träning. ​Ha en bra fredag fina ni, kram!

Likes

Comments

Vet ni vad jag har gjort nu på morgonen? Jag har suttit och skrivit ned allt jag vill hinna med att göra hemma i sommar, så som utflykter och sådant. Jag vet inte om jag skrivit det tidigare men efter att jag flyttade har jag verkligen fått upp ögonen för hur fantastiskt fint det är hemma i Höga Kusten. Det är helt otroligt vad hemmablind man kan blir! Hur som helst så har jag mer på min lista än vad jag faktiskt kommer hinna med men förutom att bara vara, umgås med familj och vänner och njuta av lite ledighet skulle jag mer än gärna:

Åka till Ulvön över dagen

Picknick i kvällssolen på Skeppsmalens klippor

Tillbringa ett par dygn i sommarstugan

Dagsutflykt till Bönhamn

Gå upp till toppen av Balesudden

Sedan spenderar jag mer än gärna några soliga dagar på Ottelandet, hänger med tjejerna i Nordmaling i Rebeckas stuga, går gula leden uppför Åsberget, grillar pinnbröd och myser hos Amanda ute i Fälludden. Ja ni hör ju, har en känsla av att alla kommer bli galna på mig på grund av allt jag vill hinna med under mina knappa 3 veckor hemma, haha! Men redan på måndag är det bokat in en kväll på klipporna ute i Skeppsmalen.Likes

Comments

Snartsnartsnart.

Nu är det inte länge kvar tills vi är tillbaka i vårt älskade Marbella. Detta blir min tredje resa dit och jag längtar så mycket. En vecka i solen med mina girls klingar otroligt bra i mina öron. Vi har så mycket fina minnen därifrån och nu kommer vi att skapa nya.

Likes

Comments

​Morning! 

Igår hade vi match och ja, det finns inte mycket att säga om den mer än att det blev vinst...Hur som helst åkte vi hem efter den och jag gjorde tomatsoppa åt mig och Jessica. (mitt & Amandas superrecept). Det ser inte mycket ut för världen men jag tycker att den är jättegod, Så god att jag nog skulle kunna leva på bara den. Resten av kvällen tog vi det bara lugnt och på det spåret ska jag nog fortsätta idag. Vädret ute är väldigt märkligt, ena stunden spöregnar det och innan man hunnit blinka så skiner solen. Därför passar det bra med en innedag idag. Jag tänker fortsätta läsa en bok jag påbörjade för längesedan. ​Ha en bra dag! Kram

Likes

Comments

Ännu en födelsedag som man missar och inte kan vara med och fira. Här är han, han som kan det mesta och alltid ställer upp och fixar när någon behöver hjälp. Du är bäst pappa, grattis på födelsedagen pappa, jag älskar dig!

Likes

Comments

<3

Vet ni vad?? Nu har jag sommarlov! Terminens sista tenta skrevs igår, så fruktansvärt skönt.

Likes

Comments