Idag har solen skinit hela dagen och måste säga att det var alldeles underbart! Som om inte det var härligt nog fick vi även en inställd lektion vilket gjorde att vi kunde sluta redan vid 12.10. Tänkte ta mig en springtur i skogen men istället fick det bli en promenad då jag började hosta direkt jag sprang. Tror det kan bero på att jag börjar bli förkyld, vilket suger för orkar verkligen inte bli sjuk igen, speciellt inte med så kort tid kvar i skolan innan sommarlovet. Gick i alla fall några kilometer innan jag drog mig hemåt och satte på ett avsnitt av Bones. Redan sett den serien 3 gånger tror jag men den är för bra för att inte kolla om, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En tråkig tisdag lider mot sitt slut. Vädret har växlat fram och tillbaka något enormt idag, sol ena sekunden och regn nästa, bara drygt om man frågar mig. I alla fall har vi idag gjort vårt sista delprov i nationella proven i kemi vilket var en labb, gick nog helt okej. Var väldigt segt att ha det direkt på morgonen då jag fått riktigt dålig sömn natten innan, men trots det ändå skönt att ha det överstökat. Innan vi fick lunch checkade även jag och Alva av vårt praktiska prov i hemkunskap. Så nu är denna veckans prov gjorda och det känns himla skönt! Klockan 15.50 bar det hemåt och jag somnade i stort sett direkt jag kom innanför dörren, hade tänkt mig sova en timme max, slutade med att det blev 4, usch blir så trött på mig själv att jag ens låter mig sova så länge.


Likes

Comments

Sportlovet är över och idag var det dags för skola igen. Var en riktigt seg dag med lektioner jag gillar lite mindre så det var drygt men annars känns det bra att snart komma tillbaka till gamla vanor. Slutade skolan rätt så sent idag, 15.45 drog jag mig hemåt bytte om till träningskläder och åkte på handbollsträning som varade 1 timme. Direkt jag kom hem fixade jag min ansökan om sommarjobb och skickade in det, så himla skönt att inte behöva stressa med det sista dagen utan ha det ur vägen istället. Har nu duschat, ätit middag och funderar på att kanske se ett avsnitt av någon serie. Hur som helst väntas nu endast 2 vanliga veckor i skolan innan vi på vår skola har danspalatset, då större delen av skolan dansar hela dagarna istället för att gå på vanliga lektioner. Hoppas ni alla har haft en bra dag!


Likes

Comments

Gilla dessa 3 låtar starkt för tillfället. Dock ändras det otroligt mycket väldigt ofta vilka låtar jag lyssnar på. Kolla gärna in hela min spotifylista här.


Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Känner inte att sådant här med personbeskrivning är min grej riktigt men jag ska försöka. Jag heter som ni antagligen redan uppfattat Gabrielle och är 15 år gammal. Jag bor i en liten ort i norra Värmland där jag nu går sista terminen i grundskolan. Här bor jag med min mamma, pappa och yngre syster i ett rött hus någorlunda nära till centrum om man nu kan kalla det för det. På fritiden umgås jag med mina vänner och spelar handboll, har även spelat fotboll tidigare men jag får se hur jag gör med det kommande säsong. När jag var yngre hade jag både en vanlig blogg och en fotoblogg som båda är borttagna då det inte blev något vidare med uppdateringen. Nu kände jag för att börja om på nytt med en helt ny portal för min del. Här kommer ni få en liten inblick av min vardag, mina tanker med mera. Vi får se hur det går denna gången men jag hoppas på det bästa och att ni kommer trivas på min lilla blogg.Likes

Comments

Instagram @gabriellenilsson