Header

Okej hörreni gjorde alltså den typ godaste blomkålspizzan igår. Så tänkte helt enkelt att jag skulle dela med mig av receptet så att ni också kan göra den! Dagen för övrigt har bestått av ett köttigt cirkelpass som jag och Challe bestämde oss för att köra 06 imorse, och sen dess har jag varit och fyllt på med lite nya fransar lapat sol och fått undan lite tråkiga to do- saker. Nu tänkte jag kicka till jobb, xx

GÖR SÅHÄR

  1. Sätt ugnen på 250°C
  2. Mixa den råa blomkålen till själva pizzabottnen i en matberedare tills det blir till ett ris, lägg i blomkålen i en skål och låt micra under 4 minuter på full effekt. Låt svalna och krama ur vätskan.
  3. Blanda blomkålsriset med oregano, mandelmjöl salt och ägg och gör till en deg.
  4. platta ut degen till två runda pizzor på en plåt, och låt grädda mitt i ugnen 8-10 minuter tills dem fått en gyllene och krispig yta.
  5. Lägg på tomatsås, parmaskinka, mozarella och parmesan
  6. Grädda ytterligare 5 minuter i ugnen
  7. Toppa med ruccola och parmesanost.

Likes

Comments

Hejsan hörreni! Har hängt runt med Challe hela förmiddagen och har förövrigt hittat typ värdens godaste sushiställe, hängt runt i stadsparken och druckit kaffe i vanlig ordning. Kilade sen iväg till jobb vid 15- tiden och landade nyss hemma i soffan. och tänkte väl hänga här ett tag till. Hur har er dag varit?

Likes

Comments