Underbara som highlighters! Använder inte dessa själv, har dom istället ute på försäljning eftersom dom inte kommer till användning. Jag har ju min all time favorit ifrån Anastasia. Men dessa blev bra vackra på bild så ville visa er!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Fick hem dessa härliga hörlurar igår. Ville testa dom och se vad jag skulle tycka innan jag la upp det på bloggen. Är iallafall väldigt nöjd så Marshall's Major modell får 4/5 toasters. 👍🏼
Bekväma, bra ljud och bas.

Varför "bara" 4/5 om jag är så nöjd då kanske ni tänker?
Av den enkla anledningen att det finns alltid något som kan förbättras, är något 5/5 så blir det ju lite tråkigt kan jag tycka. Det är som att sätta punkt på något och inte ge det något utrymme för att utvecklas. Så brukar jag se på det när jag gör saker också.

Men dom är riktigt fina ellerhur?

Likes

Comments

Hoppas eran dag varit fantastisk <3

Idag har jag varit på ett möte, mer än så tänker jag inte säga när inget är klart än. Efter mötet åkte jag ut till huset och hämtade grejer som skulle slängas, så det blev några vändor till tippen. Sen till affären, hämtade ut ett paket och köpte semlor, inte helt fel!

Kram på er!

Likes

Comments

Hur vacker är inte iPhone 7 PLUS i guld?

Uppgraderade telefonen och passade i samma veva på att byta till Telenor ifrån Tele2.
Billigare, bättre när man reser och mer för pengarna.

Är super nöjd med telefonen och älskar kameran!

Köpte även två nya skal ifrån iDeal of Sweden

Jag har ju numera ingen användning utav min 6s, så om ni vet någon som vill köpa en Olåst iPhone 6s med 64gb i Rosé så lämna en kommentar!

Kram på er!

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu på Waynes och myser lite med Moa. Världens gulligaste är hon som bjöd på både brunch och lite go-fika.

Idag vaknade man upp efter en mardröm till en annan mardröm, det är snö ute. Så himla onödigt.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Sitter justnu på SF bio med min syster och vi ska kolla på RINGS. Det finns många roliga historier bakom just the ring - filmerna ifrån när vi var små, men det kan vi gå in på en annan gång, kanske. hahaha..
Det är ju en självklarhet att just vi två ska gå tillsammans på den här filmen, det planerade vi redan när vi såg att det skulle göras en till film. dock finns det bara två olika sätt detta kan sluta på.
1. rädd för mörkret igen eller 2. ren besvikelse, för vi inte är lika rädda som vi var när vi var yngre.

Rent i övrigt så mår jag bättre idag. Jag skulle ha fixat fransarna men ikke, min fransstylist är sjuk så vi har skjutit upp det tills på torsdag. Imorgon ska jag luncha på stan med en tjejkompis och sen är det väl bara att börja jobba här hemma då man nu har väggar av kartonger, vackert.

Ha det så bra!
KRAM

UPDATE: Skrev detta igårkväll men glömde publicera det!! Hahaha

Likes

Comments

Tjollahopp.

MEN vet ni vad!! Gabriella börjar bli helt frisk?! Ja jag har knappt någon hosta nu. Den kommer i perioder men det går bara framåt.

Denna vecka kommer jag vakna varje morgon fräsch, glad, INTE sjuk och redo för att komma utanför dörren igen. Nya fransar står först på listan. Jag vet inte om ni någonsin sätt ett spöke, men ungefär så ser jag ut justnu.
Imorgon ska det allra sista ska fixas innan flyttgubbarna kommer på tisdag, tro det eller ej men herregud vad saker det är kvar i huset????? HUR. Alltså vi har proppat i lägenheten och det finns ytterligare ungefär 50 kartonger kvar i huset som vi behöver hjälp att frakta. Ser inte fram emot att behöva plocka upp det som inte är roligt att plocka upp. (alla lådor som inte är mina). Däremot är det roligt att rensa och sälja och skänka saker, så det finns även ljus i mörkret.

Idag är det min namnsdag, så grattis till mig!!!!!!! (på tal om ingenting)

KRAM

Prommis med mina älsklingar.

Likes

Comments

Hej!

Det går framåt hörni. :D Idag har jag sluppit huvudvärken, inget halsont, orkat duscha och hostar mindre nu på kvällen. Morgonen började dock inte lika fint men mot eftermiddagen så gick det åt rätt håll.

Sitter och kollar på Filip och Fredrik och snart ska jag gå sista turen med hundarna innan det är dags att sova. Jag håller ju fortfarande på att flytta, så trots min influensa kommer jag inte helt undan. Har vilat i flera dagar så måste till huset imorgon och fixa iordning lite mer innan tisdag. Då kommer flyttgubbarna och kör sista lasset med kartonger osv hit till lägenheten.

Är fortfarande hjärtkrossad att jag inte kan ta jobbet på Hogwarts. Innerst inne vill jag bara skita i allt och dra dit och leta nytt boende i Watford istället så jag har nära till jobbet.

kram på er.

Foto jag tog i London, April 2016.

Likes

Comments

Hej!

Vaknade tidigt för Armani satt och skakade upp hela sägen, han har också blivit sjuk. Var ute och gick med hundarna nångång innan 7 och sen kunde jag inte somna om efter det.

Spenderade hela förmiddagen med att kolla klart på sista säsongen utav Friends och jag lider nu inombords att det är över. Men Ross och Rachel ended up together så jag är inget annat än nöjd ändå. Om jag kunde så skulle jag lätt ta över deras lägenhet, vem tackar nej till en central lägenhet i New York?

Fick även ett mail ifrån Warner Bros Studios i London att dom vill ha dit mig på intervju nästa vecka, gråter för har egentligen inte tid. Men tänk att få spendera dagarna där och gå igenom The Great Hall och se stora modellen utav Hogwarts inprincip varje dag. Drömmen! 😍

Kram på er!

Bilder jag tog på Hogwarts modellen senast jag var där i studion.

Likes

Comments