Header

Resa

​Kollar tillbaka på bilder från tidigare resor och drömmer mig bort till nästa resa som är till Reunion! Reunion är en fransk ö utanför Mauritius. Ni kan läsa mer om resmålet i ett tidigare inlägg.

Bilden är från Wien. Jag och Oskar stannade där för middag när vi var på vår bilresa genom Europa. Det var så härligt att kunna uppleva så många fina ställen och sedan kunna åka till nästa. Jag gör skulle gärna göra om den typen av resa! Det var ett härligt upplägg att bara kunna åka när och hur man ville. Dessutom var det inte så noga med packningen vilket passar flummig dam som mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Resa

På lördag är det tre veckor kvar tills jag och pappa åker iväg till solen. Jag är så exalterad inför nya upplevelser och framförallt för att få lite ledig tid!

Likes

Comments

Vardag

Här hittar ni mina "nyckelspelare". Som ni ser kommer de flesta av min make up från Bare Minerals, det är mycket på grund av min akne men också för att jag trivs så bra med deras produkter. En del av dessa produkter är nu på kampanj, klicka på länkarna för att komma vidare till de produkter med nedsatt pris.

Inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

Outfit

Jag har tänkt att jag ska börja med "garderoben erbjuder" där jag lägger upp bilder på ett plagg som jag antingen gillar eller kanske till och med tvärtom. Inläggen kommer också ha en kort kommentar om plagget. Så jag börjar med jackan jag har på mig på dessa bilder.

Den här höstjackan är klassisk och välanvänd jacka. Jag kan dock tycka att jag ofta faller tillbaka på klassiska plagg än trendiga. Det är något jag vill bygga ut min garderob med. Den här jackan symboliserar "bra jobbat" då jag köpte den för mina betygspengar när jag hade gått ut nian. Den börjar alltså få några år på nacken men den är av bra kvalité och jag sköter om den med de vårdtillbehören som krävs. Ni hittar en liknande HÄR!!

Likes

Comments

Vardag

Som ni kanske redan har förstått, så har jag två jobb. Ett heltidsjobb och ett deltidsjobb. Jag jobbar 8 gånger i veckan och 7 dagar i veckan. Nu börjar jag känna av att det börjar bli dags för lite ledig tid, som jag kan ta ifatt mig själv på. Jag blir irriterad på mig själv för att jag prioriterar bort sådant som jag egentligen vill göra såsom träna, umgås med pappa och laga god mat. För att när jag kommer hem är jag trött och låter ofta tiden bara dra iväg tills läggdags. Jag ställer så höga krav på mig själv. Vill jag vara ledig så vet jag att jag utan problem kan få vara det, men ändå så envisas jag med att jobba så pass mycket som jag gör och skriver alltid upp mig på övertid. Nu vet jag att jag har en resa inbokad och ser den som ljuset i tunneln. Men jag älskar att jobba och jag trivs så himla bra på båda mina jobb, men vart går gränsen? När ska jag börja att älska att jobba på mig själv? Jag klagar absolut inte, jag är jättetacksam för mina jobb!! Men jag måste börja inse att det är okej att inte ta alla pass och kanske vara ledig någon dag.

Likes

Comments

Vardag

Efter jobbet mötte jag upp mina roommates från London för lite te. Det börjar blir ett tag sedan vi alla tre umgicks men det blir lätt så i vardagen. Det kändes som om det var igår vi sågs, man kan säga att vår relation är välbevarad.

Likes

Comments

Outfit, Vardag

Här är en bättre bild på blusen som jag har i ett tidigare inlägg och resten av min outfit.

Idag har jag jobbat på h&m lagret, som är mitt heltidsjobb. Ikväll vankas söndagsmys hos familjen Lindström, som jag knappt har träffat i veckan.

Likes

Comments

Vardag

Hösten är allt mysig!!
Idag jobbar jag på Solby Gård, som är mitt deltidsjobb. Ikväll fortsätter mitt hektiska liv med först släktträff och sedan födelsedags firande.

Likes

Comments

Outfit, Resa, Vardag

Det vore kul och veta vad ni vill se mer av här på min blogg, så släng gärna iväg ett litet meddelande. Relationer? Outfit? Resor? Vardag?

Likes

Comments

Vardag

Jag har beställt en Iphone 7 och kollar nu runt efter ett skal. Marmor är väldigt populärt nu och har därför tagit fram mina favoriter från ideal of sweden.

Ni hittar dom här /1. Brun /2. Grå /3. Vit /4. Grön

Inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments