Header
View tracker

Vardag

Idag var det julbord på jobbet, tack för det!!
Ikväll ska jag iväg på ett födelsedagsfirande. För mig är det precis alla dessa firanden och det lilla extra som gör december till en sådan härlig månad. Annars föredrar jag sol och bad, men julstämningen gör att man klarar av en vardag i kylan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Idag fick jag öppna lucka tre på min fina julkalendern från The Body Shop. Hittills är jag nöjd med produkterna. Det är sådant som både använder och behövde påfyllning av. Ikväll har jag även passat på att prova äppelglögg. Jag gillade den!!

Likes

Comments

View tracker

Outfit, Resa, Vardag

Snart har jag jobbat en hel vecka efter semestern. Det är läskigt hur fort man anpassar sig och kommer tillbaka till vardagen. Just nu känns resan så långt ifrån. Men nu är december här och då finns det alltid massa mys att se framemot.

Likes

Comments

Vardag

Igår var det dags igen för ansiktsbehandling. Det var så efterlängtat och välbehövligt. Jag känner mig mycket fräschare i hyn efteråt. Min akne har börjat lägga sig lite efter alla år. Men det är fortfarande långt ifrån bra. Min kost påverkar min akne. Jag måste utesluta bland annat socker, annars blossar aknen upp igen. Alkohol är inte heller bra. Men som tur är dricker jag nästan aldrig och har inga problem med att vara utan för att jag tycker att det inte smakar gott. Sockret däremot är svårt att vara utan men det är en annan historia.

Likes

Comments

Vardag

Nu börjar det äntligen närma sig jul!! Ikväll fixas det knäck och Rocky road med extra allt!! Varannan godisbit går till smeten och varannan försvinner direkt till mig. Oskar gör gärna mycket ikväll så jag får lite tid över för att trycka i mig gottis. Det kan inte blir mycket bättre än såhär.

Likes

Comments

Resa

Opublicerade bilder från min och Oskars bilresa genom Europa!!!

Likes

Comments

Outfit, Resa

Måndag och tillbaka på jobbet. Nu tittar jag tillbaka på en fantastisk vecka som jag har haft och längtar redan tills nästa resa.

Likes

Comments

Resa

Vi kom fram till Paris igår kväll för att vi skulle mellanlanda. Men vårt plan hem till Sverige gick inte förens imorse. Så vi bestämde oss för att åka in till Paris och äta middag igår. Nu är vi hemma igen, men vilken fin kväll det var igår i Paris!!

Likes

Comments