Idag åker han ifrån hamnen. Nu tar det ett tag innan jag får höra ifrån honom igen. 10 min i vecka är inte långt tid att få prata. Sen vill mina två barn ha sin tid med sin pappa också. Tur att man får skicka meddelande iallafall. Ibland undrar jag vad jag gett mig in på och just nu har jag ingen aning. Efter lilleman hade lagt på luren idag när han pratat klart med sin pappa kände jag en oerhörd saknad. 3 månader och en vecka kvar. Varje ny dag som kommer betyder en dag närmare tills jag får träffa honom igen.

Sov Gott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en dag går mot sitt slut. Imorgon blir det tidig uppgång. Klockan ringer 4:30. Usch och fy. Stackars lilleman som skall behöva gå upp så tidigt. Hoppas inte det blir allt för jobbigt för honom. Skall försöka låta han sova så länge som möjligt. Min stora sover hos en kompis så henne ser jag inte förens imorgon. Själv skall jag snart gå och lägga mig. Måste ju få mina timmars sömn för att orka med jobbet imorgon.

Sov gott

Likes

Comments

Lugnet som lägger sig i lägenheten när barnen lagt sig är underbart. Mina barn är mitt allt men också dom som kommer ge mig grå hår haha. Min stora vill inte dela med sig och min lille har ett jättetemperament. Jag hoppas att han kommer växa ifrån det. Dessa 3 1/2 månader kommer bli en utmaning. Men tävlingsmänniska som jag är så älskar jag utmaningar.

Sov gott.

Likes

Comments

Han åkte idag. Kommer ta ett tag nu innan man träffar han igen nu. Lilleman är ledsen till och från men dottern verkar vara ok för nu. Känns tomt. Vill inte gå och lägga mig men måste det snart annars så är man ju mer levande än död imorgon.

Sov gott, dröm sött.

Likes

Comments