Fina klasskamrater påväg hemåt!

Trots att det fortfarande är lika kallt, känns det skönt att solen har hittat sin väg tillbaka, nu känns det väldigt höstigt, hoppas verkligen vädret håller nu!
Har haft två lektioner och nu sitter jag på spårvagnen påväg hemåt, det känns så skönt att sluta nu, känns som att jag har hela dagen framför mig. Skall plugga lite när jag kommer hem, sedan sätter jag säkert på något avsnitt utav någon serie. Senare på kvällen står träning på schemat, skall bli kul!!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade en lektion idag, dock så var det ett studiebesök ifrån en advokat, så det var inte mycket arbete utan mer att vi satt och lyssnade.
Efter skolan åkte jag & tjejerna till EH och satt och fikade, sedan åkte jag hem tillsammans med Melisa och nu sitter jag framför datorn med ett avsnitt utav OTH påslaget, tröttnar aldrig på den serien.
Om en stund skall jag träna, ska bli skönt, känns som om det var ett bra tag sedan..

Likes

Comments

Ny vecka och inte så långt kvar till lov!
Börjar senare än vanligt idag vilket känns väldigt skönt, rätt segt att starta dagen klockan 8 på en måndag...
På Torsdag tar jag helg, har studiedag på fredag hehe.
Snart är det även halloween, är så exalterad!! Halloween har alltid varit min favorit "högtid", får se vad jag är utklädd till iår.

Nu när jag börjar senare än vanligt skall jag faktiskt gå och laga mig lite frukost, är alltid så hungrig på morgonen...

Kram på er!

Spenderade hela helgen hos M, pizzamys, seriemaraton och skitsnack! Finns det något bättre?

Likes

Comments

Muggen fylld med chailatte, finns inget jag föredrar mer. Så gott!!

Sitter i sängen och pluggar inför engelska provet jag har direkt på morgonen imorgon, känns helt ok bra..
Känns så skönt med fredag imorgon, skall ta och rensa garderoben när jag kommer hem ifrån skolan, behöver göra mig av med gammalt och införskaffa mig nytt.
Skall återgå till pluggandet, vill verkligen sätta provet imorgon! Kram på er

Likes

Comments

Såhär såg vi ut igår när vi förberedde oss hemma hos Alicia, innan vi åkte vidare mot stan på klassfest! Det var en jättetrevlig kväll som slutade rätt så sent för min del, därför känns det väldigt skönt med studiedag idag! Ska strax åka in till stan och plugga lite, har både prov & muntlig redovisning på fredag.

Kram

Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min oplanerade paus. Har varit dränkt i plugg hela helgen, inte för att jag har mycket i skolan, för det är verkligen inte fallet.. Tyvärr är jag en sådan människa som skjuter upp allting tills "the due day", jag väljer att prioritera väldigt mycket annat som egentligen inte behövs. Men det är väl så det känns att vara tonåring? Man vill inte missa något, man vägrar att känna utanförskap, därför skjuter man upp viktiga saker som t.ex läxor. Jag är en person som hellre väljer telefonen framför plugget, trots att jag inte alls är beroende utav min telefon, men det känns alltid som att man missar "det stora snacket" om man inte är aktiv och därav hamnar ett snäpp bakom alla andra..
Så just nu så känns det lite ledsamt gällande skolan, riktigt synd då jag tycker gymnasiet är jättekul, men jag får helt enkelt ta och bättra mig vilket jag har börjat ta tag i, har uppdaterat min kalender som jag skall följa från prick till punkt, så förhoppningsvis löser sig allting med tiden!
Just nu står träning på schemat
Kyss / G

Likes

Comments

Lite bilder som gör mig glad

Har gått igenom lite kamera album och hittat väldigt många gamla bilder som gör mig så glad. Man vill spola tillbaka tiden och återuppleva allt det roliga som var.
Detta är verkligen det bästa läkemedlet, mår ni någonsin dåligt så ska ni kolla igenom gamla bilder, man lyser verkligen upp.
Har ju en ny mobil nu, så finns inte mycket bilder i den kamerarullen, men det är en fördel med ny mobil, att få börja om på nytt. Längtar tills denna rullen är full med oförglömliga minnen.

Likes

Comments

​Dagliga dosen utav Tumblr innan jag går och lägger mig.. Godnatt på er!

Likes

Comments

Instagram @daaffour