Header

Hallojsan, idag har jag flyttat in i den lilla 1:an som pappsen fixat åt mej, den är mycket liten men ack så charmig! Bilder kommer när här är snyggare. Här kommer iaf jag och min lilla papillon-blandning trivas bra:) Dagen har bestått i plugg, plugg, städning, inflyttning av möbler samt återigen plugg. Pappsen har dock missat detaljen att jag är mörkrädd och bara satt upp 1 lampa och den i köket... så det får bli ficklampor tills imorgon tyvärr. Men jag har Big.B (hunden), till min undsättning hela kvällen, så jag fruktar inte! 

     Detta är alltså en väldigt tråkig helg... får hoppas på att nästa helg bjuder på mer:/ Hoppas också att jag vinner på lotto snarast för jag vill både tatuera mig igen och köpa otantiga gardiner. 

Godnatt 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu är den äntligen fredag. Det har inte varit en särskilt lång vecka, eftersom vag varit sjuk i flera dagar, men ändå härligt med helg!<3 Helgen kommer dock bestå av mestadels plugg... ärligt, dessa 4 veckors plugg är ungefär lika mycket plugg som jag behövde lägga ner på ett halvår på estetlinjen. Men, men inte så mycket att göra åt det:/ 

   Tycker att någon i klassen dock borde take one for the team och typ ramla ner för trapporna på schilerska så att vi får tillgång till en hissnyckel, obror att bara lärarna får hissnyckel faktiskt... 

Sammanfattningsvis, jag är på otroligt dåligt humör, min engelskauppsats går åt skogen och mitt kaffe har kallnat, samt har avfärgat mitt hår vilket jag ångrar grovt då jag naturligt är mörkblondish, är iaf ganska mörk numera. Funderar på att köpa ny blonderingsfärg påväg hem, problemet är att jag är pank då jag valde att köpa en stor Kaffe på EspressoHouse som kallnade då jag glömde av den. Happy me 

Puss hejdå 

Likes

Comments

Hej, detta blir mitt första inlägg här! Jag tänkte lite kort berätta om mig själv och hoppas att ni finner intresse i mej :) Jag heter alltså Gabriella, jag är 17 år och bor i Kungsbacka. Förra året gick jag estetlinjen på Aranäsgymnaiset här i Kungsbacka, men av en del privata anledningar hoppade jag av efter ett halvår och började nu i augusti om 1:an, denna gången humanistlinjen på Shillerskagymnasiet i Göteborg. Denna gången målmedveten och drömmen är att bli journalist eller jurist.

Jag hatar reklamer, oklara personer, blodprov och folk som påpekar att jag är jääääätte kort... trust me, även jag har uppmärksammat min längd. Jag älskar mina systrar och min bror, litteratur, språk och resor. Samuel är ju en favorit också ;)

På min blogg kommer jag blogga om min vardag och mina tanker kring saker och ting. Jag hoppas att ni kommer hitta ett intresse i mina blogginlägg.

Puss och kram:*

Likes

Comments