Hej läsare förlåt för den dåliga uppdateringen har haft mycket att göra nu förtiden.
Igår hade jag o pappa en far o dotter dag vi var och åt senare gick o kolla bio de var roligt:)!
Idag är jag kattvakt till fredag sen på lördag blir de släkt fest ute på immeln ska bli kul:) skriver mer imorgon vad som händer då :) puss på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare idag har jag varit och sett takida med sammy och emmy sen träffa man på kevin :) Det va nice som fan att se dom! Och nu ligger jag i sängen och ska sova puss på er alla snyggingar!!

Likes

Comments

Ej alla läsare idag har jag varit på möte vid tio sen så gick man till sasha och fick håret färgat och klippt han är klart bäst! Sen kom mamma och en liten stund efter kom
Becca så gick vi och så jag kunde äta sen träffa vi på beccas kompis så körde farmor hem oss till mig sen stanna dom en liten stund sen efter dom åkt så träffa jag frida och julia och snacka lite. Efter de så gick jag upp och la mig och sola på balkongen de har varit 21 grader idag helt sjukt nice ! Nu ska jag snart äta och duscha sen blir de läsa lite i min nya bok som heter änglavakter tror jag den hette:) men ni får ha det bäst puss på er :*Likes

Comments

Hej förlåt för dålig uppdatering har inte haft så mycket tid igår åkte jag till mamma och var där till idag senare så åkte vi in till stan sen gick jag till sashas salong och färga håret men de blev inte som de skulle bli så ska dit på tisdag igen och färga om de o klippa mig så de blir som de skulle :) nej nu ska jag och min
Bästa vän sova puss godnatt på er :*

Likes

Comments

Hej förlåt för dålig uppdatering! Nu är de såhär är så jävla trött på att man inte kan få ha sina pengar ifred utan någon måste just ta 45 kr ur min spar gris. Det har varit två st här hemma (nämner inga namn) som jag trodde jag kunde lita på men båda säger nej vem fan ska man då tro och lita på? Jag litar inte på någon längre helt seriöst PISS OFF på allt jävla skit!!! Trodde man kunde lita på någon men tydligen inte -.-!!


Likes

Comments

Hej jag hde världen bästa födelsedag men den kunde varit mycket bättre om min bästa vän kunde komma men de kunde hon inte för ingen kunde köra henne till mig :( men annars va den as bra fick fina presenter och hade det mysigt senare på kvällen blev de utgång till biljard o den snälla vakten sjöng för mig så sött av han haha.

var där med bella sen väntade sandra o stina utanför som vi skulle vara med sen träffa man annat härligt folk där inne.

sen åkte man hem hade det riktigt trevligt iaf puss på den dagen <3

Likes

Comments

Hej läsare idag har jag inte gjort så mkt och nu blir de kolla film och tjocka mig lite sen ska jag sova ska upp tidigt imorgon ska till tandläkaren yippie menmen så är de ni får ha de så bra puss på er !


Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte mått så bra nu den senaste tiden jag har inte gjort så mkt idag försökt städa men orkar inte väntar på att becca ska snart komma och kolla på mina gamla kläder som jag bara ska slänga sen senare blir de väl att försöka städa igen.ja har inte så mkt att skriva kommer kanske ett video inlägg senare ikv puss på er!


Likes

Comments

Nu säger jag godnatt till alla er snyggingar puss på er!!


Likes

Comments

Ja idag vaknade jag vid fem tiden senare vid sex tiden åkte jag timm min underbara lilla familj hemma hos mamma när jag kom så åt vi tacos och nu sitter vi mer och kollar film o äter lite godis och chips sen blir de sova sen nog stan imorgon med mamma i syskonen. Puss på er ha en underbar helg !!


Likes

Comments