Header

Hej på er!

Nu kan jag glatt meddela att jag fått möjligheten att jobba med det jag utbildat mig inom och älskar att syssla med - makeup! GLOSS smink- och hudvårdsbutik i Utopia har sedan nyligen en "beautybar" där jag, liksom ett antal fler tjejer, erbjuder makeuptjänster av olika slag. Det finns även tjänster inom hår, naglar och fransar! Besök bokningssidan https://boka.se/glossbeautybar/info för att se exakt vad vi erbjuder eller kom förbi butiken om ni har frågor och funderingar. Varmt välkomna! Sprid gärna ordet till vänner och bekanta som tycker om att bli ompysslade. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En kall vinterlook på fina Miriam från idag. Det är så vackert ute just nu med all snö som lagt sig på träden! 💎

Likes

Comments

Fick mina bilder från slutfotograferingen för ett tag sedan så här kommer dom. Tre looker på tre fina tjejer! Tack för att ni ställde upp. ❤Bilderna är oredigerade.

Likes

Comments

Nu befinner sig GLOSS-familjen i Camden, London för 2 dagars utbildning på House Of Glamdolls! Så spännande det ska bli. Just nu sitter vi och väntar på att bli upphämtade och starta vår första dag. Igår anlände vi till London och dagens "äventyr" med bl.a. ca 1 mils promenad med resväskor i Camden slutade med Pizza i soffan framför brittisk TV och jag slocknade väl runt 21-tiden.. nya tag idag!
I brist på bilder än så länge lägger jag ut en bild från en fotografering tagen förra veckan. Har samarbetat med tre härliga kvinnor och resultatet blev detta. Älskar hårstylingen!!
Glada hälsningar från ett soligt London! ☀

Foto: Nanny Ålander (www.nannyalander.com)
Modell: Olivia P. Lindgren
Hårstyling: Elsa Hofverberg (Styling Crew)
Makeup: Jag

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu har vi hårstyling i skolan! Det är skönt efter alla specialeffekter att inte behöva bli sminkad varenda dag. Men självklart kommer stunder på kvällarna då man ändå öppnar sminkväskan och kör sitt race. Tidigare i veckan inspirerades jag av Annabelle.. resulterade i detta! Älskar att göra såna här knasiga looks! 👀

Likes

Comments

..förr eller senare - dålig uppdatering! Oj vad tiden går fort. Har glömt att lägga ut bilder här för några veckor tillbaka! Så nu tar jag igen det och lägger ut en bildbomb. Vi har jobbat mycket med specialeffekter under två veckor - latex, vax, blodpasta osv.. äckligt men kul! Vi har haft helgpraktik och sminkat personal från bl.a. Lokal. I veckan har jag och en till tjej från klassen gjort praktik på Styling Crew, inför en hårvisning. Där fick vi tre modeller var att sminka som vi ville. Det blev brun/rostiga nyanser och en modell fick en pastell-lila och silverskugga. Har tyvärr inga bilder från praktikerna men här kommer en vild blandning bilder på sånt jag gjort i skolan samt hemma!  👇

Likes

Comments

Måndag - watercolor technique på ögonlocken. Vi skulle försöka få en fin övergång - svåårt för färgen torkar så fort! Kämpade med att få detta resultat.

Idag (tisdag) skulle vi använda samma teknik fast på armen! Motiv: valfritt. Så jag gjorde den här färgglada kreationen på Angelica (hennes andra arm är full av livliga, färgstarka tatueringar så en till skadar ju int).

Inspiration 👆😸

Likes

Comments

Äntligen fredag! ❤ Idag har vi jobbat mer kreativt med penselteknik och gjort hål med 3D effekt. Ser fram emot att kunna göra något riktigt avancerat i framtiden. Det kan ju bli så galet häftigt!

Nedan: cutcreasesminkningen jag gjorde igår - och min favvo från denna vecka!

Trevlig helg! 👑

Likes

Comments

Ny vecka, nytt på schemat - penselteknik! Den här metoden har jag aldrig använt mig av förut, helt enkelt för att jag inte vetat om den.. Med penselteknik kan man skapa en makeup som passar alla ögon, genom att anpassa skuggorna efter form och linjer och använda rätt penslar!

Igår la jag skuggor i brun/guld på Winnie och började med att lägga en skugga under ögat på ytterkanten för att sedan möta upp på ögonlocket och få en form på skuggan som passar ögat. Hur högt man kan gå med skuggningen på locket beror på hur långt ut man dragit skuggan under ögat. Svårt att förklara i text menmen.. Se bilderna ovan. 👆

Idag har vi jobbat med samma teknik men la grunden med penna istället för skugga. Jag använde en mörkbrun kajalpenna på Sandra och la under ögat och på ytterkanten av ögonlocket. Det här var svårt, man måste vara väldigt mjuk på handen för att undvika tydliga kajalstreck. Har sedan smackat på skuggor och blendat ihop. Sedan en grön eyeliner och blå kajal i vattenlinjen för att göra looken lite roligare!

Efter lektionstid kom min kompis Marran förbi och jag gjorde en ögonmakeup med ljusa pastelliga färger - turkos, rosa och lila. Lösfransar för att festa till det! Vi hann inte göra klart sminkningen på skolan för det skulle låsas så jag följde med hem till henne och gjorde klart där. Blev bjuden på en kickass middag sedan! Tnx ❤💜

Likes

Comments