...Venedig!

Jag och min familj ska åka till Venedig i sommar, är så taggad! Vi har varit där en gång tidigare och om man kan bli kär i någon stad så är det denna. Som ni säkert vet så består staden av vatten istället som vanliga vägar, där det kör små båtar och gondoler.

Hur fint? Tänk att bo i en lägenhet och titta ut och se denna utsikten varje dag, så mysigt verkligen!

Det finns även många små gator med restauranger och cafeer, jag älskar små personliga ställen och Venedig har verkligen många.

Sedan finns det ju alla dyra designerbutiker som inte passar in i min budget, men det är fint att titta på i alla fall :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Visst blir man glad av solen?

När skolan var slut hade himlen klarnat upp och solen sken, så jag och Maja gick och köpte varsin Islatte och satte oss i solen, det var verkligen så varmt och det kändes som sommar! Därför bestämde vi oss för att gå en runda ner till havet och tog lite bilder innan vi tog bussen hem. Nu ska jag packa lite inför ikväll, men vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hello! Nu sitter jag på bussen på väg till en lektion i skolan, har nämligen ett läxförhör i matte så vi får väl se hur det går med det. Idag är det i alla fall fredag, och påsklov! Något jag ser fram emot är en tripp till Malmö och Köpenhamn för att shoppa och gå på tivoli. Planen för ikväll är åka hem till Madde med några vänner och ha sleepover. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hörni, det har gått så lång tid sedan jag uppdaterade här! Men nu ska det ändras på det. Jag har helt enkelt haft så mycket just nu, har varit så stressad dem senaste veckorna och är fortfarande...

Just därför tänker jag att det kan vara kul att blogga då jag kan få tankarna på något annat en stund och göra någonting kul! Vad tycker ni om dessa jeansen? Jag beställde hem dem förra veckan och jag tycker dem är skitsnygga. Dem kommer från Levi´s, men jag beställde dem från NA-KD. Jag älskar hur personen som haft dem innan har klippt av den nedre kanten på jeansen så det har blivit lite slitet, så snyggt nu till våren med ett par sneakers. Jeansen finns HÄR.

Likes

Comments