Hello! Nu sitter jag på bussen på väg hem efter en kort dag i skolan. Slutade redan klockan ett men jag och några vänner gick en runda på stan och tog en fika på gelato, vilket var jättemysigt och gott. Detta blev alltså veckans andra fika... Plånboken får lida lite med det kan det vara värt ibland! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hur har er dag varit? Min har varit bra, har inte så mycket i skolan just nu vilket innebär att jag kan lägga mer tid på att fota och blogga. På bilderna ser jag väldigt avslappnad ut men sanningen är att jag skyndade mig för det var väldigt kallt, blåste och snöade så mina öron blev samma färg som väggen (liksom vem går ut och fotar utan jacka då??). Idag efter skolan var jag på Espresso House och fikade lite snabbt, och ikväll har jag inte gjort så mycket annat än att kolla på Youtube. Just nu tittar jag på något program som heter "fågeläventyret" med mamma och pappa, jag förstår inte riktigt vad som är så spännande med detta program men dem verkar gilla det. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Någonting som jag alltid har trott är svårt att göra är Smoothiebowls, men detta receptet är väldigt enkelt och så gott!

Gör så här:

Blanda en banan i en mixer tillsammans med ca 1- 1/2 dl vaniljyoghurt

Häll sedan i ca 2 dl frysta blåbär och ca 1dl frysta hallon i mixern (ha bären frysta för att blandningen inte ska bli så rinnig, det gör ingenting om bären inte är helt blandade)

Häll sedan blandningen i en djup skål, och toppa med vad du vill. Jag valde att toppa med skivad banan, frysta blåbär, fruktmusli och kokosflingor. Färdigt, supergott och superenkelt!

Likes

Comments

Godmorgon! Det var en så bra känsla att kunna sova hur länge man ville, och en måndag liksom. Idag tänkte jag bara ta det lugnt och vila, och sedan måste jag även skriva lite på en inlämningsuppgift idag och imorgon då jag har bokat upp mig resten av veckan, så idag och imorgon är mina enda lediga dagar utan någonting planerat.

Likes

Comments

Nya inlägg