Haha hur stel??

Visst blir man glad av solen?

När skolan var slut hade himlen klarnat upp och solen sken, så jag och Maja gick och köpte varsin Islatte och satte oss i solen, det var verkligen så varmt och det kändes som sommar! Därför bestämde vi oss för att gå en runda ner till havet och tog lite bilder innan vi tog bussen hem. Nu ska jag packa lite inför ikväll, men vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hello! Nu sitter jag på bussen på väg till en lektion i skolan, har nämligen ett läxförhör i matte så vi får väl se hur det går med det. Idag är det i alla fall fredag, och påsklov! Något jag ser fram emot är en tripp till Malmö och Köpenhamn för att shoppa och gå på tivoli. Planen för ikväll är åka hem till Madde med några vänner och ha sleepover. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hörni, det har gått så lång tid sedan jag uppdaterade här! Men nu ska det ändras på det. Jag har helt enkelt haft så mycket just nu, har varit så stressad dem senaste veckorna och är fortfarande...

Just därför tänker jag att det kan vara kul att blogga då jag kan få tankarna på något annat en stund och göra någonting kul! Vad tycker ni om dessa jeansen? Jag beställde hem dem förra veckan och jag tycker dem är skitsnygga. Dem kommer från Levi´s, men jag beställde dem från NA-KD. Jag älskar hur personen som haft dem innan har klippt av den nedre kanten på jeansen så det har blivit lite slitet, så snyggt nu till våren med ett par sneakers. Jeansen finns HÄR.

Likes

Comments

Hello! Nu sitter jag på bussen på väg hem efter en kort dag i skolan. Slutade redan klockan ett men jag och några vänner gick en runda på stan och tog en fika på gelato, vilket var jättemysigt och gott. Detta blev alltså veckans andra fika... Plånboken får lida lite med det kan det vara värt ibland! :)

Likes

Comments

Nya inlägg