Jag mår så bra just nu, och jag önskar nästan att tiden kunde stanna eller i alla fall sakta ner lite. Det är så mycket positivt som händer i mitt liv just nu, så mycket jag är tacksam för och så mycket jag ser fram emot! Den senaste tiden har jag förstått hur mycket mina närmaste vänner betyder för mig, och jag är så tacksam för att jag har en stark relation med mina vänner då vi kan berätta allt för varandra. Det är svårt att förstå att vi fyller 18 i år, bland annat överraskade vi Fanny med en mysig picknick förra veckan, och jag fyller år i slutet av augusti (!).

På Fredag åker även jag och min bästa vän Maja till Göteborg för att se Håkan Hellström, ska bli så kul och jag blir så glad av bara tanken!

Jag och min familj har även skaffat oss en båt, vilket är någonting vi hade ganska länge medan jag var liten. Jag älskar att vara ute på havet, jag tycker det är så lugnande och avslappnade då jag på sätt och vis är uppvuxen med att åka runt med båt hela somrarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter några underbara dagar i Italien är vi nu på väg hem, men innan det passade vi på att stanna på en stor designer outlet i närheten av Lido di Jesolo där vi bodde.

Det var så mycket butiker och mycket rabatt i de flesta, tydligen lyckades jag nästan bara fota butiker som Gucci och Burberry men dem hade även butiker som Calvin Klein och liknande där de hade väldigt bra priser, då det var ytterligare rabatt på outlet priserna, ett stort tips att besöka!

Likes

Comments