View tracker

Fredag men de betyder inte helg för mig. Halv nio idag hade jag en fotning i hallsta och sen åkte jag till Fagersta och fota en lägenhet och nu är jag hemma och har vilat en timma för att snart gå till haga och jobba till halv nio ikväll.

Imorgon skulle jag ha jobbat hela dagen på haga men har tagit semester för att jag ska redigera bilder. Tänkte åka till Josefine och Christian ganska tidigt så jag blir snabbare klar med de. Så kanske jag, mamma, Josefine och tjejerna kan hitta på något. På kvällen vet jag inte vad som händer. Både Pernilla och Maria är i Thailand och jag är SÅ avundsjuk! Dom är inte där tillsammans och tur är de för de hade aldrig mitt psyke aldrig klarat av, haha.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag vart hos frisören och fixat håret. Efter de åkte jag till brödet och fiskarna och kolla om de fanns nån äppellåda, vilket de inte fanns, Har letat i hundra år efter ett sängbord jag vill ha men har aldrig hittat ett. Har en bild i mitt huvud av hur de ska se ut så nu tänkte jag köpa en äppellåda som sängbord tills jag hittar de jag vill ha. Billigt och bra. Nu har jag iaf satt upp lampor i taket i sovrummet. Måste bara få upp ena lampan liite högre. Och sätta i glödlampor i. Sen är jag helt nöjd!


Likes

Comments

View tracker

Hello. Ligger i sängen och har precis ätit frukost, De händer typ aldrig att jag ligger i sängen till senare än halv 9 men jag känner mig helt slut efter helgen som var, Plus att de känns som om jag håller på att bli sjuk också så jag häller i mig varmt vatten med ingefära och citron i ihopp om att de inte bryter ut. Jag verkligen hatar att va sjuk för då måste jag ta de lungt och de kan va de tråkigaste jag vet att bara ligga hemma och kolla film. Får panik av att vara inne en hel dag och inte gjort nånting,

I helgen så var jag med Josefine och tjejerna på fredagen, Jag köpte med mig max åt mig, Josefine och Lily sen kolla vi på idol. I lördags var vi hemma hos pappa på dagen och sen på kvällen gick jag, Pernilla och Kajsa ut, Helgen slutade med pizza och myskväll hos Pernilla och Thom med Kajsa och Linnea, Ett perfekt avslut på helgen.


Likes

Comments


Ligger nu äntligen i sängen med min tallrik bananpannkakor. Är helt slut efter den här dagen. Först jobba jag till tre på haga. Sen direkt efter de åkte jag och pappa till Stockholm för att hämta min nya bil som jag köpt. Och jag är SÅ nöjd!

Den 1 december går jag ner i procent på hagalidsgården och kommer bara jobba 2 helger i månaden och sen jobba 50% med foto. De känns så himla underbart att ha hittat nånting som jag tycker är så sjukt kul att jobba med, Som inte ens känns som ett jobb utan mer som en hobby, Och att jobba med nånting som man verkligen vill utvecklas i. Drömmen.

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Bachelor sen ska jag sova!En bild från gårdagens jobb.

Likes

Comments

Igår hade jag och Linda ett jobb i Enköping, Efter de åkte jag vidare till Bålsta och fotade ett hus inför kommande försäljning. Inte de roligaste vädret att fota i men Christian hade vart där förut och fotat utomhus bilderna så jag behövde endast ta inomhus. Här är några bilder jag tog. Älskar färgen på väggen!


Likes

Comments

Jag vet inte hur många gånger jag har börjat skriva blogg men att jag har tröttnat lika fort då jag inte har känt att jag inte har så mycket intressant att komma med. Men nu när jag har de roligaste jobbet som jag aldrig ens kunnat drömma om att jag nånsin skulle ha, så har jag faktiskt lite att komma med. Eller visa åtminstone. 

Så ja, de jag kommer skriva om är de jag älskar dvs, inredning, foto, mat och min vardag. 

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw