Jag tar en paus här på bloggen för augusti, då jag är på resande fot i Göteborg och EBS Bartenderutbildning. Det är fasligt mycket att göra och lära sig och jag njuter allt jag kan, hela dagarna. Det kommer bli tufft, men ser mer stor glädje fram emot att lära mig allt och den 26 aug komma hem med ett godkänt betyg och yrket som bartender.

Så, ha det gott alla så hörs vi i september igen när jag är tillbaka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tackar familjen för några fina dagar i Nybro. Inatt sover jag i Göteborg för att i morgon påbörja ett nytt äventyr, Bartenderutbildning. En månad framåt med massor av kunskap, skratt, upplevelser och nya vänner.

Likes

Comments

Så härligt att få vara hemma några dagar. Gårdagen spenderades med att lägga till två nya tatueringar, lunch i Kalmar och en glass vid båthamnen. Njöt lite av solen på gräsmattan hemma innan det blev grillat, ett glas vin och sällskapsspel hela kvällen på altanen. Kvalitetstid!

Jag har även fått åka cabriolet för första gången. Frihetskänsla, vinden i håret och solglajjerna på! Njöt som passagerare. Blir en tripp till mormor för att säga hej och hoppas på en kväll ute på altanen igen.

Likes

Comments

Nu är det äntligen blivit dags för mig att åka hem. I morgonbitti går planet mot Kalmar och familjen. Nu längtar jag efter att då krama om dem. Jag ska passa på att slappa så mycket det går och bara vara. Njuta av familjens sällskap. Jag träffar dem så sällan, enda nackdelen med att bo i Umeå, 110 mil bort. Så,ett par dagar att njuta och bara ha det härligt på innan det bär vidare till Göteborg. Och så ska jag krama Sigge såklart!

Likes

Comments

Tredje arbetsdagen. Lugna dagar, då vi passar på att träna bålen mellan stolarna i lunchrummet. Igår bjöd även Emma på härligt fredagsmys. Även fått nya arbetskläder som är fabulösa och sköna.

Idag vankas det vinkväll. Ska korka upp en rosé och njuta i goda vänners lag.

Likes

Comments

Det kanske inte blir lite tät uppdatering här som jag tänkt, då jag bloggar för Ung Vuxen också. Jag ska dock försöka hänga här regelbundet också.

Jag köpte med mig en målarbok hem förra veckan. Med bilder som ska ha lugnande inverkan. Typ meditativt. Det fungerar, och det gör mig glad. Känslorna och tankarna kommer att dyka upp. Knacka på, och göra sig påminda. Men då ska jag måla. Det håller mig lugn. Koncentrerad. Mitt ibland de känslor och tankar som för tillfället upptar mina hjärnceller. Så, jag ska fortsätta måla. För att känna lugnet och harmonin.

Likes

Comments

Ett år.

Det ska jag ge mig själv. Ett år där jag ska försöka skapa det liv jag vill leva. Där jag mår bra, från insidan och ut. Jag kommer definitivt inte vara klar efter ett år. Jag kommer ha hittat andra eller nya saker jag vill bli bättre på, utvecklas i, förändra, byta ut. Men jag kommer få en grund att stå på. En stabil och trygg grund för mig att luta mig tillbaka på och ta sats i från.

Jag kommer att gå på djupet, gräva i det förflutna och rota runt. Städa, rensa, släppa, ta fram och lägga ifrån sig. Gå vidare. Jag kommer putsa på ytan. Ta hand om min kropp och utseende. Kroppsvård, träning, hälsosam mat, skönhetsvård. Det kommer bli en förändring på alla håll och kanter. För nu räcker det. Jag vill må så bra jag bara kan från insidan ända ut.

Likes

Comments

Kom ni ihåg att jag pratade om en cliffhanger för ett tag sedan? Well, det är äntligen klart och bollen har börjat rulla.

Ung Vuxen jobbar med psykisk ohälsa och riktar sig mot unga vuxna, 16-30 år. De inspirerar, informerar och skapar mötesplatser där vi alla kan mötas och ta del av varandras erfarenheter. Och jag har fått ära att få vara en av bloggarna hos dem. Det känns väldigt peppande och inspirerande. Det kommer bli naket, äkta och utan filter. Oavsett om det är inspiration, kunskap, något citat, tidsfördriv, tankeställare, idéer eller bara skön, avkopplande läsning så hoppas jag att de som läser bloggen får med sig något från mig.

Så vill ni följa mig hittar ni mig och bloggen HÄR. Jag kommer självklart fortsätta hänga här också.

Likes

Comments

Modell: Jag
Frisyr: Inbakad fläta med dountnut

Modell: Johanna
Frisyr: Utbakad fläta, lite mohawk-inspirerat

Modell: Lotta
Frisyr: Lite hår uppsatt, resterande enbart volym

Modell: Oscar
Frisyr: Två små inbakade flätor längs ena sidan, tillsammans med en snedbena

Likes

Comments

En vecka där jag knappt gjort någonting. Dåligt väder. Humöret en sväng nedåt. Tv-tittande till förbannelse. Blev dock en vinkväll med Maria och Ellinor. Människor med en otrolig personlighet. Fina!
Helgen har däremot bjudit på mer. Spontanhäng hos David och Miriam med bland annat mariokart. Tog första platsen.... från slutet. Men det är en första plats det med. Kattgos blev det också med Siri. Igår blev det ett återbesök på Pinchos med ett helt härligt gäng. Slutade med ett besök på Gotthards och Guitars. Våra skratt ekade i hela Umeå, för kul hade vi! Hann även spana in ett riktigt ögongodis på Pinchos också. Väldigt behaglig syns må jag säga. Ett underbart sätt att väga upp en lite tristare vecka med.

Likes

Comments