Header

Contains affiliate links Mode, Tankar & Funderingar

Jag har nu under lovet målat om mitt rum och möblerat om och skall sätta upp två hyllor ovanför min klädstång. Hyllorna skall jag fylla med ljus och tavlor. Här nedan är lite inspiration på lite olika ljus och tavlor som jag skulle kunna tänka mig att ha. Rummet är i vitt och skall innehålla detaljer i färgerna beige, svart och grå.

Tryck på länken för att komma direkt till produkten

Likes

Comments

Tankar & Funderingar

Att få vakna upp i sin egna säng är det bästa som finns enligt mig. På söndag är det sista dagen på lovet och jag är inte taggad på skola överhuvudtaget. Har en hel del saker att hinna med innan söndag så som att:
- packa upp
Hatar att packa upp. Det är så himla tråkigt, men att packa inför är rena motsatsen + att jag packar gärna flera dagar innan helst veckor.
- jobba
Idag och på lördag skall jag jobba och det skall faktiskt bli skönt för att få göra lite annat, träffa människor och sysselsätta sig.
- plugga
Har ett matteprov som ligger och väntar runt hörnet på logaritmer och jag är inte taggad. Jag är aldrig taggad på matteprov, vad leker jag ens?
- andas
Punkten jag alltid har med när jag planerar men jag är tvungen. Skall jag vara ärlig mot både er och mig själv att om jag inte skriver/ säger punkten att andas och varva ner så gör jag det tyvärr inte utan stressar bara ihjäl mig vilket leder till att jag får panik typ.
- fixa mig
Måla naglarna, duscha, fräscha till mig helt enkelt. Alltid lika underbart med egentid.

Likes

Comments

Resor

Nu är vi hemma, borta bra men hemma bäst.
Framöver kommer det börja komma upp vanliga inlägg så som de gjorde innan resan.

Likes

Comments

Mode

Här är mitt tråkiga hår innan jag gjorde något åt det. Torrt, slitet och för långt

Snart så...

Slutresultatet! Det blev lite ljusare och fräschare, lite svårt att få en bra bild i ljuset men jag är så himla nöjd!

Likes

Comments

Mode

Hej på er!
Imorgon skall jag äntligen förändra mitt hår och jag skall för första gången i mitt liv färga det. Jag har lite funderingar på vad och hur jag vill ha det men fortfarande lite oklart.

Det kommer antagligen bli något av det här ovanstående.

bilden är den bästa bilden jag har på mitt hår just nu och kan säga att jag är riktigt trött på hur det ser ut.

Likes

Comments

Resor, Mat

Dagen bestod av fika, shopping och mys med hundar.
Idag har jag även haft namnsdag, grattis till mig själv.

Det kommer ett inlägg på saker jag köpt under min resa när jag kommer hem, hoppas ni har det bra i Sverige jag har det helt okej.

Likes

Comments

Idag åkte vi iväg till en annan stad där vädret inte var på topp. Det var snöblandat regn men jättevarmt, fick köpt två tröjor och underkläder

Likes

Comments