Header

Smeknamn?
Bella säger ju verkligen alla?? Sedan finns de enstaka som kallar mig Bells och Gabbi

Vilken sida av sängen sover du på?
Höger sida.

Någon maträtt du skulle kunna äta resten av ditt liv?
#picadeli sallad, bästa som finns!! Tror nog jag åt minst 3 sallader per vecka i somras! (Tror närmare 4 om jag skall vara ärlig)

Favoritpodd?
P3 dokumentär helt klart

Favoritlåt?
Aviciis nya album

Länder du besökt?
Spanien, Danmark, Polen, Kroatien, Bosnien, Österrike, Slovenien, Australien & Tyskland skulle jag tro. Har säkert glömt något land.

Favoritsnacks?
Skulle nog tro att de är #estrellas västkustchips med smak av gräddfil & lök eller #pringles

Även en bild på min goda sallad.
Räkor, kyckling, majs, gurka, vitlökkskrutonger, mozzarella & vitlöksdipp mums

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Från min lilla tjejmiddag jag hade veckan efter jag fyllt fick jag så himla fina presenter!! Jag har ju gått och blivit kär i #gynningdesign och har nog tjatat hål på mina vänner om hur fin jag tycker hennes design är så de slutade med att jag fick ett superfint rödvins-glas och en superfin bricka. Förutom #gynningdesign älskar jag all slags inredning och där fick jag även en stor karaff (heter det så?) och 2 stycken superfina vinglas. En bukett med superfina blommor och champagne fick jag också och ingen var gladare än jag!

Från nära och kära som vi även där hade ett kalas fick jag en massa pengar och blommor. Skulle kunna fylla en hel äng med alla blommor jag fått. Jag fick även hela mitt körkort betalt som jag SNART??? Skall ta. Sedan fick jag en övernattning på Sankt Jörgen spa och hotell som skall bli så skönt!! Ser fram emot särkilt nu när vintertid och en massa plugg kommer att bara kunna få slappna av, gå på spa, äta hotellfrukost och allt där emellan. Fransförlängning och en hel del smycken fick jag också samt ett par parfymer men det blev inte bra på bild så ni får endast läsa om dem Hahah.

Så tacksam över alla fina saker jag fått och är så glad över att jag äntligen är 18!! Tack!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är jag äntligen tillbaks efter ett extremt kort sommarlov. Skolan har börjat och så kommer även bloggen att göra. Vad har hänt sedan vi hördes sist? Jo inget utöver jobb och kyla förutom att lilla jag äntligen fyllt 18!!?!! Helt sjukt att man gått och väntat på det sedan man var liten och häromdagen var det äntligen dags. Nu skall jag fortsätta fika så hörs vi i nästa inlägg.
Kram!

(Kommer ett inlägg om mina presenter)

Likes

Comments

Hej på er!
Precis hemkommen från en lugn dag. Började jobbet vid 11 och mötte sedan upp Johanna för lunch och fika i solen, kunde inte bli ett bättre avslut på veckan. Måndag imorgon och jag är ledig vilket är superskönt och på kvällen skall jag i vanlig ordning på MK (måndagsklubben) härligt.
Kram på er!

Lilla jag som ler lite glatt i solen

Likes

Comments