Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad härligt det var att komma tillbaka till jobbet igen, har verkligen saknat det. Tror det är få förunnat som kan tala så gott om sitt arbete haha!
Hur som helst så glömde jag skor så fick gå runt i slip-ons vilket straffade sig idag, har superont.
Eftersom Emma är nyanställd och även hon jobbade igår under premiären så var det ju givet att vi skulle ta tillfället i akt och ha en sleepover hemma i Näset. Emma skulle jobba nu idag också så hängde med henne till kors där vi skildes åt.
Vet inte riktigt vad jag skall göra idag, hade behövt ta tag i plugg men det är helt sinnessjukt hur skoltrött jag är. Längtar något fruktansvärt till studenten men har också sån ångest pga allt plugg. Det är ju ciruks en månad kvar bara...herregud.

Likes

Comments

Vilken vecka!
Har haft så otroligt mycket att göra vilket har resulterat till en otroligt megatrött Gabriella. I tisdags började vi med pyntet och fixa programmet inför veckan, kom till skolan vid 7 på morgonen och var inte hemma förens halv nio på kvällen. Resterande dagar har sett likadana ut. Tidig uppstigning samt sen hemgång men trots detta så har jag haft så otroligt roligt under dessa dagar.
Jag och Leila var ordförande i Säkerhetsrådet vilket var helt nytt för i år och eftersom det inte alls fungerar på samma sätt som ett vanligt utskott så var det ju givetvis lite nervöst. Både jag och Leila har suttit i säkerhetsrådet i ett FN-rollspel i Holland och därför tyckte vi det vore en rolig grej att införa detta i Sverige. Resultatet blev över förväntan och är en så oerhört stolt ordförande haha!

Igår efter avslutningsceremonin åkte jag, Albin och Rasmus och såg på "Get Out" i Göteborg. Jag tyckte den var ganska bra, inte alls en typisk "skräck klyscha" utan helt sin egen med en liten twist. Like it.

Likes

Comments

Vilken helt fantastiskt bra helg jag haft?

I lördags var det påskafton som startade på det absolut bästa sättet, bredvid människan jag älskar mest av allt. En påsklunch och promenad senare så befann jag mig hos Ida med några tjejer och käka pizza. Runt 22 snåret tog vi bilen mot Torestorp där resterande kvällen spenderades.

Sen under söndagen så gjorde jag inte så mycket under dagen innan jag tog jag bussen till Kinna där Erik hämtade upp mig och körde mig till Ida återigen. Lite senare snubblade resten in och en fantastisk kväll började. Vi spela spel, lekte lekar och bara tjötade hela kvällen lång och jag hade så fruktansvärt kul, älskar dessa människor så hemskt! När kvällen drog sig mot natt så gick vi några över till Oskar och tittade på skräckfilm. Där stannade jag till 6 på morgonen skrattandes o pratandes om allt mellan himmel o jord innan snälla Oskar körde hem mig igen.

Summan av kardemumman blev en glad men trött Gabriella denna måndag!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

Likes

Comments

Instagram@gaabriellajones