View tracker

Igår kom Albin hit så åkte vi på nattbio, vi såg filmen Split som jag längtat länge till att få se men tyvärr så hade jag lite för höga förväntningar. Men den var helt okej.
Idag drog vi oss riktigt länge i sängen innan vi åkte till badhuset med min lillebror. Där var vi i ungefär 2 timmar innan det blev hemfärd. Mina föräldrar är nämligen i Stockholm och skall hämta en bil som jag skall få när jag får mitt förbaskade körkort haha. Därför föll lotten på mig att ta lillebror till simskolan.
Nu ligger vi alla tre i soffan och tittar disney med chokladbollar som vi bakat, mys!❤️

Likes

Comments

Hello fellas!
Nu är det dags för årets första fotbollsträning och hur skönt känns inte det? Går runt o saknar ljudet som bollen ger vid ett tillslag, eller ljudet av nätet som rör sig vid ett mål eller när man svettas jämsides med sin motståndare, vissa saker med fotbollen låter kanske helt obegripliga hur de kan bringa sån lycka men just dessa saker fungerar som en terapi.
Däremot så går ju ens härligaste minnen o tankar mest tillbaka till sommarsäsongen och inte erfarenheterna utav den kalla försäsongen på grusplan haha. Men trots att det är minusgrader så ska det bli skoj.
Mötet igår gick förresten suveränt så nu är det bara lite bestämmelser utav yrke osv kvar! Kommer bli kanon :)

Likes

Comments

Hej bloggisen, igår åkte jag till Göteborg och sov hos Emma och gud va vi har skrattat. Var så längesedan jag träffade henne eftersom hon varit på Nya Zeeland i en månad men nu är hon äntligen hemma igen! Började sent idag så behövde inte gå upp farligt tidigt idag trots att jag var en timmes avstånd från skolan.
Imorgon är det full fart igen och börjar dagen med ett möte kl 8 imorgon bitti. På eftermiddagen ska jag befinna mig i Borås men då för något väldigt spännande. Ska nämligen på ett möte med en organisation om att under nästa år flytta utomlands under 1 års tid, var samt villkor är just det vi skall gå igenom. Kommer bli spännande! Därefter skall jag skynda mig tillbaka till Mark för att stå i en monter på MG med elevkåren men det blir lite tight så frågan är om jag hinner, det återstår att se!
Ha det så bra ❤️


Partner in crime

Likes

Comments

Hejsan på er allihop! Har inte kikat in här på en hel vecka och anledningen till det är för att jag legat sjuk. Åkte på en riktig hemsk förkylning, längesedan jag mått så dåligt. Men nu är jag frisk igen så då skall vi inte prata mer om sådana tråkigheter.
Redan igår kände jag mig lite bättre så Albin plocka upp mig så åkte vi hem till Rasmus för lite lördagshäng, Ebba var också med så det var riktigt mysigt!
Kl 03 inatt körde stackars Albin oss båda till Borås då jag glömde nyckeln hem till mig och där somna vi så fort vi fick fötterna i lägenheten.
Hem kom
Jag runt 5 i eftermiddag och har inte hunnit sådär mycket mer än att tvätta mitt hår och börja på en gammal filosofiuppgift jag glömt lämna in. Något mer plugg blir det dock inte idag så skall brygga en kopp kaffe och krypa ner i sängen till en film nu istället!

Godnatt på er!

Bild fr förra helgen

Likes

Comments

Igår hade vi 150-dagars och det firade vi med rocktema.
Kvällen började hos Alva där vi åt ostbricka och körde julklappslek ett gäng tjejer. Sedan drog vi till krogen och mötte upp alla andra. Där dansade vi tills sentimmarna och landade sedan på en efterfest. Hemma var jag och Ebba inte förens halv 6 glada o nöjda.

Just nu ligger vi i sängen som vi inte stigit upp från ännu och tror inte det kommer hända på en stund framöver...

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag varit i gbg för att försöka hitta lite kläder inför 150-dagars som vi har på lördag. Har även köpt presenter till julklappsleken som några tjejer skall ha innan när vi ska föra. Eller julklappslek kanske är fel ord men presentlek då ;) är faktiskt väldigt taggad inför lördagen så hoppas verkligen det håller mina förväntningar!
Ikväll skall jag bara chilla o ta det lugnt tillsammans med min fina tittandes på planet earth, finns det något bättre program?

Likes

Comments

Instagram@gaabriellajones