Okej så vad hände i Berlin? Jo jag kan ju säga vad som inte hände och det var att jag inte var glad.
Okej så efter 12h bussresa efter en lång skoldag utan att sova en blund resulterar till extremt dåligt humör. Jag hade glömt min halsduk hemma och det var otroligt dåligt väder nere i Tyskland så utan den förbannade halsduken så blev jag sjuk dagen efter men det kommer jag till snart. Så middagen var väldigt god men slutade i en utskällning av chefen på en utav oss som skulle bli betalningsskyldig. Senare på kvällen får tre av oss åka på polisförhör för en mataffär antog att några av oss snattat (ingen gjorde det) och jag måste tillägga att tyskar är något förj*vla hetsiga, tutar och är gränslöst otrevliga...iaf dom jag stött på. Hur som helst, dagen därpå blir vi tjejer som hängde lurade och får böter på 60 euro var vilket är 600Kr, inte lite surt... och inte nog med att vi åkt på all världens otur så blir nästan vi alla i rummet sjuka som grädden på moset.
Däremot så var museum och alla aktiviteter något jag kan ha med mig, Tyskland är ett så otroligt trasigt land med en så mörk historia vilket jag tycker är väldigt intressant. Men bortsett från detta så önskar jag att jag hade stannat hemma...


Här är lite bilder


Okej finns det något mer pinsamt än att ta en selfie offentligt? Och när man då gör det måste man käcka till det för att inte göra det mer pinsamt? Är detta bara jag eller haha?

Likes

Comments

Hej på er!
Har under en hel vecka befunnit mig i Berlin med dåligt internet och kan summera resan med ett ord: SÄMST. Alltså fy vilken hemsk vecka det varit, kan återkomma i ett inlägg om allt.
Igår så var det iaf 100-dagars och hur sjukt är det inte att nedräkningen snart inte är tresiffrig längre utan tvåsiffrig. Började kvällen i Kinna på förfest med tjejerna o sedan drog vi till krogen, helt ok kväll trots drama mot slutet.


Ser dock väldigt mycket fram mot veckan som kommer då vi har studentmössutdelning!!! Detta är helt sinnessjukt, kan inte fatta att det snart är min tur!

Likes

Comments

Lovet är slut vilket känns superbra eftersom jag åker till Berlin idag, som jag längtat!
Dessutom så hade mina solisar som jag beställt kommit i brevlådan och jag är såå nöjd, mycket bättre än jag förväntade mig! Nu tycker ni säkert jag är töntig men solglasögon är faktiskt superkul, kan göra en look så mycket snyggare. However, Har inte packat någonting inför resan och allt ska va klart om en halvtimme då jag ska på möte med fotbollen innan jag åker, typiskt mig.. äsch då!
Allt löser sig i slutändan inte sant?
Likes

Comments

Hos bästis o bakar bullar. Snart skall vi iväg o simma lite samt basta suuuperlänge, finns det ngt bättre? En mer lyckad torsdag är nog svårt att ha!

Puss

Likes

Comments

Instagram@gaabriellajones