Ciao.
Nu när man glömt hörlurar i en fullproppad buss så kan jag passa på att slänga in ett inlägg.
Vad händer egentligen i mitt liv mer jobb, det är liksom det enda som jag gör. Jag vaknar, äter, åker till jobbet, kommer hem, sover, åker till jobbet. Oerhört tråkigt och när jag väl är ledig så orkar jag inte göra något alls just för jag är så trött efter alla jobbdagar.
Men i förrgår gjorde jag faktiskt något supermysigt, åkte iväg mot Bohuslän till en kollegas sommarställe och tillbringade hela dagen och natten där. Så himla mysigt, vin, havet och undervart sällskap kan inte bli så mycket bättre. Igår morgon vakna vi upp och åt frukost i solen innan vi gick ut mot havet igen och satte oss och fiska. Helt fantastiskt.

Vad har jag mer missat att berätta? Kanske att jag var i Prag? Efter Kroatien så åkte vi till Prag i två dagar vilket var skoj det med eftersom jag aldrig varit där, men efter denna resa kan det bli ett återbesök haha ;)

Ha det fantastiskt


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej gänget!

Nu var det ett bra tag sedan men det har faktiskt skett en del sedan sist.
Inte bara inom mig utan mycket resor har faktiskt blivit gjorda. Har vart i Grekland, Stockholm, Österrike och nu är jag i Kroatien! Det är helt fantastiskt här, och vi bor precis bredvid en stor marin vilket gör mig otroligt glad med min stora kärlek till båtar. Kanske låter lite skumt men har alltid älskat båtar och önskat mig en stor segelbåt att segla med runt hela världen.
Här i Kroatien kommer vi stanna till lördag då vi åker vidare till Prag där vi kommer vara i tre dagar. Åh längtar redan, älskar cityresor.

Vi hörs


Grekland


Stockholm


Österrike


Kroatien

Likes

Comments

My new favourite color..


Likes

Comments

Har äntligen fått bilderna från fotografen så här kommer en bildbomb

Likes

Comments

Instagram@gaabriellajones