Contains affiliate links

Köpte dessa inne på sephora häromdagen och oj vad dom sitter bra!! Kan sätta på mig ett lager på morgonen och det håller ända in på sentimmarna. Ett grymt stort plus till er som älskar matta läppstift precis som mig. Men faktum är att luxplus har nästan 50% rabatt på just dessa läppstift så skynda er att klicka hem en eller två, ni lär inte bli besvikna. Dessutom så är dom ju kanonbilliga.

Tryck på bilderna för att komma direkt till deras hemsida!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blir så himla glad när solen tittar fram, men ännu mer glad att ha skickat in ännu en inlämning. Kan stolt säga att jag nu endast har en uppgift kvar i skolan. Det var 7 för 2 veckor sedan men nu endast 1, det kallar jag progressivt. Inte nog med det så har jag köpt klart allt inför balen som är på onsdag, så det känns otroligt lättande.
Idag skall jag jobba i denna värme, känns väl sådär men jag klagar inte ändå. Står ju åtminstone utomhus ;)
Ha det grymt finisar!

Likes

Comments

Hej vänner!
I fredags blev jag äntligen klar med mitt gymnasiearbete, tjoho. Sedan på kvällen så åkte vi hem till ida o hade det så mysigt innan vi åkte till krogen för att fira 25 dagar till studenten. Har aldrig sett på maken något tråkigare. Dessutom har jag skadat min fot något in i h*lvete. Trots detta var det bara att ta sig upp på lördagen, sätta på ett ankelskydd och ta sig till jobbet. Kom hem runt 23 men gick o la mig på direkten, var helt slut. Idag finns det inga speciella planer, vet ej om jag skulle på möte med balkommiten lite oklart på den sidan. Annars blir det väl som alla andra dagar plugg på schemat. Ha det grymt!

Likes

Comments

Hallå från andra sidan skolstressen, är typ begravd här under.
Vet inte riktigt vart jag ska börja, mina senaste dagar har bestått utav plugg och resterande dagar kommer också bestå utav plugg i allra högsta mån.
Dock så har jag så himla mycket runtomkring som händer så man får ju inte riktigt till den där stunden då man verkligen kan sätta sig och fokusera. Imorgon har jag exempelvis baluppsättning, fredag fotbollsmatch och på lördag jobb. Trots det ser man glädjen i det lilla, jag och Albin firar 1 år idag vilket känns helt otroligt. Dock så blir det inte något romantiskt firande direkt men för min del så tycker jag nästan det bara är skönt. Han kommer hit och sover här då päronen är i Stockholm så det blir nog kanon!
Lycka till i slutspurten nu!Likes

Comments

Instagram@gaabriellajones