I söndags fyllde denna fina killen 1år! Tiden har gått så fort.

De har hänt en del sen jag bloggade sist. Jag har fått mitt diplom från skolan att jag är utbildad undersköterska, jag har fått mitt anställningsavtal på det nya jobbet i sommar och jag har tagit tummarna ur och beställt nya glasögon. Är riktigt nöjd med bågarna jag valde, det kommer bild. Har även fått tid hos läkaren för utredning av IBS, gluten och laktos. Ska bli skönt att få ett svar sen när allt är klart!

Snart blir det sängläge då jag inväntar nattjobb. Natti!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag och min fina sambo årsdag. Har även namnsdag idag så jag fick tulpaner av svärfar, hur gulligt som helst!

Denna dagen har bara beståt av mys. Först va vi på museum, var jätte intressant och häftigt. Vi var inne i en ubåt och kollade och så kunde man även gå ner under havet och titta, som skulle likna inuti en ubåt. Sedan åkte vi till en resturang och det var jätte god mat! Efter det åkte vi och hämtade vår lillskrutt (hunden) och hemma sen myste vi till en film med fruktsallad, glass och alkoholfri champagne. Det har helt enkelt varit en perfekt dag.


Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått upp byråarna som vi köpte på Ikea. Blev så himla nöjd! Vi har ändrat i sovrummet hur många gånger som helst men de har inte riktigt blivit bra. Den byrån som står på min sambos sida är ny. Innan hade vi bara en som va tänkt till mitt smink, som stod där TVn står nu. Men efter ändringen så fick den ta plats vid min sida av sängen. Då bestämde vi oss för att köpa en till, då vi tyckte det blev snyggt.

Idag har jag mestadels sovit, då jag ska jobba natt igen. Har blivit mycket natt turer de senaste. Det är lite jobbigt att vända på dygnet och kunna sova på dagen. Men det är okej! Så nu ska jag äta lite och sen köra till jobbet.


Likes

Comments

Igår efter kvällsjobbet kom jag hem till dessa fina blommorna som min sambo köpt. Så fina! Idag va jag och min sambo på Ikea en runda och inhandlade två byråar som vi ska ha i sovrummet, kommer bli jätte bra när vi väl fått dom på plats. Och just nu sitter jag på jobbet och ska vara här till 08.05 när mitt nattpass slutar.


Likes

Comments

Det här är första gången jag bloggar. Har funderat länge på det, men har aldrig riktigt kommit igång med det och varit osäker på vad jag ska blogga om. Men någonstans måste man börja. Det kan bli lite flummigt i början men förhoppningsvis blir det bättre. jag börjar med att slänga in i lite bilder på familjemedlar.

Likes

Comments