Header

Igår åkte jag, mamma och mina kusiner på en dagsutflykt och en av de ställena vi stannade på var Andois Baths, ser ni hur underbart det ser ut? Tänker absolut återvända dit någon gång, det var en av de vackraste ställena jag har sett i hela mitt liv men otroligt kallt i vattnet eftersom vattnet rinner från bergen! Det tog ett tag att komma dit för vägen var hemsk! Efter många kurvor, backar och dalar så var vi äntligen framme, men så värt det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har det sååå bra här borta! Vi badar, solar, dricker drinkar, äter god mat och bara lever livet! Mina kusiner är ju härifrån så vi bor hos dom, så himla mysigt! Ville bara slänga in en liten update hehe ;-)

Likes

Comments

Funderar starkt på att stänga ned bloggen eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om längre. Det blir så tråkigt då...jag har alltid tyckt om att blogga men nu känns det inte lika roligt längre..Ah jag vet inte jag får se helt enkelt

Likes

Comments

Untitled #1

Frame flared jeans
1 825 SEK - marissacollections.com

UGG brown booties
1 595 SEK - stylebop.com

MANGO knit scarve
215 SEK - mango.com

Untitled #2

Fake leather jacket
265 SEK - amazon.com

Topshop high rise skinny jeans
430 SEK - topshop.com

Adidas shoes
640 SEK - shopakira.com

Daniel Wellington slim watch
1 270 SEK - selfridges.com

Untitled #3

Pink top
535 SEK - oliverbonas.com

Faux leather skirt
66 SEK - romwe.com

Steve madden booties
1 060 SEK - yoox.com

Red handbag
110 SEK - rosegal.com

Beauty product
170 SEK - harveynichols.com

Likes

Comments

Well hello! Har fastnat totalt på Camila Cabellos crying in the club, har lyssnat på denna konstant i någon månad nu SÅ BRA(!) Har i alla fall bestämt mig att jag åker med till Cypern så allt är bokat och klart, känns jätte bra! Är skit trött på detta väder nu usch, så det ska bli skönt att lämna detta ett tag. Träffade Nova ikväll också, så mysigt! Vi ses sällan men vi ska bli bättre på det, älskar den tjejen så mkt! Nu ska jag kika Wahlgrens värld, är helt obsessed av denna serie 

Likes

Comments

Likes

Comments

Har inte haft något vettigt eller nämnvärt att ta upp här på senare tid därav den enkla anledningen till att jag inte skrivit något. Skulle börja jobba nu nästa vecka också men är för svag just nu så jag sa upp mig för jag inte klarar av det. Skitdumt jag vet men ni som förstår ni förstår. Behöver inte ens förklara mig. Socialfobi suger, det gör det verkligen. Det hindrar mig nästan från allt jag vill göra. Fy är verkligen sämst. Vill bara få må bra igen

Likes

Comments

I tisdags var det den dagen som jag aldrig hade trott skulle komma, som ingen ska behöva få vara med om. Det var det jobbigaste jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Hur tar man egentligen farväl av sin vän? Hur kan man gå vidare? Jag vet fortfarande inte.

Enda tills idag kan jag fortfarande inte acceptera, det känns som om din telefon bara är avstängd, att du är på semester men att du snart kommer svara på mina meddelanden, eller att du bara tagit en paus från alla sociala medier, och att du snart ska uppdatera något igen. Men det kommer aldrig. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket, ord kommer aldrig kunna räcka till. Jag kan inte förstå att jag aldrig kommer få kunna krama om dig igen.

Jag är så otroligt tacksam att familjen gav oss en öppen begravning. Att vi alla var där för samma anledning och bara fick gråta ut tillsammans hur jobbigt det än var. Jag är glad att jag vågade göra det här, även hur mycket det än tog emot innan jag skulle åka så klarade jag det. För det finns inga ursäkter, jag var rädd eftersom jag aldrig gjort något sånt här tidigare men jag visste hela tiden att jag bara måste, för dig, för mig och för alla andra som kom. Även om det var det jobbigaste jag någonsin gjort och efter så mycket ångestkänslor och panikattacker så är jag så tacksam att vi tillsammans fick ett avslut. Tusen tack till familjen, släkt och vänner och alla andra som kom för att fylla hela kyrkan för den underbaraste människan någonsin. Att vi fick ta farväl, hur hjärtskärande det än var. Tack till alla som var med, jag hade inte klarat det utan er.

Vila nu i frid min älskade vän, jag kommer aldrig att sluta tänka på dig <3

Likes

Comments