Igår kväll låg jag och skrek gång på gång hur jag inte orkade mer. Jag kände tårarna bränna bakom ögonen hela dagen sen brast det totalt. Jag insåg då också att jag är i en dålig period, igen. Så jag och mamma bestämde oss för att återuppta kontakten med min psykolog igen. Jag trodde jag var done med detta, men har insett att jag har en bra bit kvar att gå. För hemma ser man oftast att jag inte är frisk, ganska långt ifrån faktiskt.
Många säger till mig att de tror att jag skulle må bättre om jag gjorde saker och jag kan absolut förstå det. Men att ha depression, ångestsyndrom samt socialfobi eller socialångest som det nu heter, blir för mycket för att jag ska kunna jobba och för att kunna känna mig stabil. Det skulle kräva så mycket från min sida. Hade jag orkat, mått bra och inte varit rädd hade det varit en annan sak. Så dagen igår var skit så dagen idag har varit ganska jobbig. Jag fick iallafall en tid nu i veckan på vårdcentralen, måste börja om från början då vi inte kom nånvart sist.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fy har sån brist på bilder så får glädjas med gamla selfies ett tag till. Jag sov till 11 idag, har designat om bloggen för var svin trött på den förra, tänkte släpa iväg mina ben på en springrunda också men jag oooorkar inte. Jag vet inte vad det är med mig, kan somna närsom varsom(?) Sitter i alla fall nu och kollar priser till Thailand, lär sitta och göra det ett tag, vill hitta något billigt och bra men jag kommer ändå inte kunna åka förens nästa år men antar att jag då har jag något att se fram emot mmm

Likes

Comments

Thailand, Thailand, Thailand. Det finns ingenting jag hellre vill än att vara där just nu, skulle vilja vara där jämt om jag fick bestämma. Vilket underbart, vackert och fantastiskt land. 

 Det var den bästa resan jag gjort i hela mitt liv. Thailand med hela familjen + mormor! Vi var där för exakt 6 år sedan, alltså slutet på 2011. Vi var nog mer under vatten än de 3 veckorna vi var där. Det var en riktigt upplevelse och jag minns allt så väl! Vi landade i Phuket och sedan åkte vi ca 2 timmar med buss till Khao Lak där vi bodde. Eftersom vi bodde på samma ställe under den tiden vi var där så lärde vi känna personalen på hotellet mer än andra, så sista dagen vi var där så la vi till varandra på facebook och det är så jäkla kul att vi fick vänner där för livet. Vi har fortfarande väldigt bra kontakt och vi ska ses igen nästa gång vi kommer dit! Jag älskar allt som Thailand har med att göra! Hela atmosfären, folket, maten, miljön, stränderna, butikerna, gatorna, solen, shoppingen, naturen, ALLT! Minns att jag grät när jag landande för att jag var så lycklig, jag hade drömt om att få åka dit sedan jag var en liten pyttis men sen grät jag när jag skulle hem också fast det var för att jag verkligen inte ville hem haha! Ska dit nästa år igen med mamma tror jag, och då ska vi även besöka Krabi! Åh, hur underbart hade det inte varit med en resa till Thailand nu? Eller utomlands överhuvudtaget. Lovelovelove

Likes

Comments

Är så så sååå glad att Oskar är tillbaks med nytt album! Detta är det bästa, och så många gånger han räddat mig har jag tappat räkningen på. In och lyssna NUUU

Likes

Comments

Jag prioriterar inte bloggen som ni kanske märker, jag ska fundera på om det är något jag verkligen vill hålla på med. Har tänkt länge på ”det är väl ingen som bryr sig om vad jag delar med mig?” Sen tänker jag who cares jag skriver för min egen skull och för mitt eget roande, har älskat att göra det sen liten. Har numera brist på idéer också. Jag tänker inte blogga ofta, tror jag inte men tänker inte tänka på vem som läser. Jag jobbar som sagt inte just nu heller eftersom jag sa upp mig, skit dumt i andras ögon kanske men har faktiskt börjat prioritera min psykiska hälsa i första hand, det andra med jobb etc löser sig alltid med tiden även om jag är i stort behov av pengarna..well. Ska ta tag i mitt körkort nu i alla fall, har börjat plugga lite, har kört så dåligt de senaste halvåret. Alltså jag har inte haft någon lust men nu jäklar är jag minsann taggad! Så det är väl vad jag sysslar med nu. Wish me luck!

Angående mitt hår som jag snackade om i förra inlägget gick åt helv. Så sket i allt det blev verkligen katastrof but now I feel like normal again :-)

Likes

Comments

Idag har jag endast legat i sängen och glott på smb 2016 detta är verkligen den bästa säsongen av dom alla wow alltså! Har även napat i några timmar också, skojsigt? Nah men fett skööönt. Har gått och blivit sjuk också buhu, men det är väl sådana tider nu I guess(?)

Från den ena saken till den andra. Har bestämt mig för en super spännande grej, det gäller då mitt hår, så mycket som jag bråkat med detta under alla år vill jag inte ens tänka på men jag ska bli blåhårig (FINALLY)!! Tanken är då att jag ska vara mörkhårig i botten och lite ut på längderna men sen resten av håret ska vara blå/grönt. Tänk er en ombre mmmmh är så taggad! Beställde precis hem färgerna! Är så taggad tänk att hår kan vara så kul? Knasigt

Sitter nu och inväntar Wahlgrens värld, missade 3 avsnitt när jag var utomlands så ska ta igen dem senare tänkte jag, det blir väl vad jag gör ikväll!

Likes

Comments

Så mycket bättre, ett program jag följt sedan det startade! Jag älskar verkligen hela konceptet där deltagarna har sin egna dag där de andra tolkar dens låtar som dom själva valt ut, och där de pratar om deras liv, vilket gör det mycket mer intressantare! Oftast så handlar det om något tufft dom varit med om, deras uppväxt eller liknande. Man får helt enkelt lära känna artisterna mycket bättre och gå mer in på djupet än vad man kunnat se utanför annars. Mina favoriter bland åren var 2012 och 2016. Det kändes så speciellt på något sätt, många bra artister och otroligt bra låtar som fortfarande sätter sig i huvudet än idag.

Men lite mer om programmet då. Det som jag tycker är det allra bästa med det hela är att alla artister får välja ut en låt av den artisten som har sitt avsnitt varje gång och göra sin egen tolkning av den låten. Ni har säkert hört Dannys låt "Snacket på stan"? som spelades otroligt mycket förra hösten/vintern. Det är tillexempel hans version av Tommy Nilssons original av den låten. Jag föredrar ju helt klart Dannys version det är just därför detta program är så häftigt, att en låt jag inte ens visste om innan kan bli min favoritlåt just för att en annan artist ha fått göra om låten och tolkat den på sitt eget sätt! Om ni inte har sett detta program så tycker jag verkligen att ni borde göra det. Man får riktiga feelgood känslor och det är så härligt att se hur alla blir närmre varandra under programmets gång! Varje lördag kl 20 sänts det och har man inte möjlighet då så kan man ju alltid kika efteråt, reprisen eller på internet. It’s worth it!

Likes

Comments

Hjälp vart tar tiden vägen undrar man ju? Det är snart november och jag fattar ingenting. 2017 närmar sig sitt slut vilket är helt sjukt(?) Är verkligen ingen höjdare på att uppdatera här, ska försöka bli bättre!

Är ju precis hemkommen från Cypern, hade det så trevligt, har även hunnit fylla 20 på det också, trevligt det med. Ska till systemet för första gången i helgen också haha ser framemot det. Låter säkert jätte fjantigt men tror alla gör det första gången. Tänk att lilla jag kan gå in och köpa vaaad jag vill? Aaaee jag var ju 15 igår. Har inte gjort något speciellt idag, jobbar ju som sagt inte (vet inte om jag raderade inlägget) men jag förklarade i alla fall att jag inte klarade av att jobba just nu men ska försöka skaffa mig ett så fort jag mår bättre. Är verkligen behov av pengarna just nu bc är fattig as hell.

Likes

Comments

Igår åkte jag, mamma och mina kusiner på en dagsutflykt och en av de ställena vi stannade på var Andois Baths, ser ni hur underbart det ser ut? Tänker absolut återvända dit någon gång, det var en av de vackraste ställena jag har sett i hela mitt liv men otroligt kallt i vattnet eftersom vattnet rinner från bergen! Det tog ett tag att komma dit för vägen var hemsk! Efter många kurvor, backar och dalar så var vi äntligen framme, men så värt det!

Likes

Comments