Hej på er! Idag hade jag tänkt och berätta om min julafton så ja vi kör igång. Det börja med att jag vakna, gick ut i vardagsrummet och kolla under julgranen och såg hur det var proppat med julklappar och först så bara stod jag där och kolla på julgranen men sen sa mamma att vi fick öppna och då gjorde vi det, jag öppnade två julklappar, den ena var en liten lapp där det stod att jag skulle få en shopping tur och den andra var en målarbok ( alltså en bok som lär en sig måla ) sen när jag hade öppnat dom så sa mamma att vi skulle öppna resten hos mormor och morfar då gjorde vi de. Efter vi hade öppnat klart julklapparna hemma så somnade jag om för jag var så trött och sen efter typ 2-3 timmar så vakna jag och då var kl typ 2 och då så duscha jag och sen klädde på mig och fixa mig och sånt, efter de så kom farmor hem till oss och då åt vi jullunch alltså typ julskinka och sånt. Efter jullunchen så åkte vi till mormor och morfar och först så kom jultomten till oss med fyra stora sopsäckar som var fyllda med julklappar, alla var inte till oss för ungefär hälften var till våra kusiner men i alla fall efter vi hade öppnat alla julklappar så sprack mina tights när jag skulle dra upp dom så då fick jag låna ett par mysis byxor och så fick jag sätta på mig en tröja som jag hade fått i julklapp av mormor och morfar, så i stort sätt så gick jag i mjukiskläder under halva julafton men jaja. Sen när vi hade öppnat alla julklappar så spelade vi ett spel med familjen/släkten och då ska man liksom köpa en sak och sen så ska man typ tävla om den och då vann vi en mixer och det var jättebra eftersom vi behöver en ny. Efter vi hade spelat de där spelet så åkte vi hem med ett extra barn för Marielle ( vår kusin ) ville sova över hos oss och då var kl typ 1 ( på natten ) och sen när vi kommit hem var kl typ halv 2.

Det här var i alla fall min jul, här kommer lite bilder från de jag har berättat. God jul & gott nytt år!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag kan bara inte fatta att det är en dag kvar till julafton, att nu när jag somnar ikväll kommer jag vakna, gå in i vardagsrummet och se en massa julklappar under granen ( förhoppningsvis ) ! Jag längtar så HIMLA mycket, jag vill bara somna så jag kan vakna så snart som möjligt men ändå inte för jag vill se jultomten om han nu finns, mobba mig inte för att jag tror på jultomten men jag har gjort det ända sen jag var liten och jag har ju inte direkt några bevis på att jultomten inte finns. Varenda jul har jag tänkt att tänk om jag vaknar och de inte finns några julklappar under granen eller inte någon gran i huvudtaget att det var en helt vanlig dag, alltså på riktigt tänk om de händer! Vad ska vi gör då? Det är väl en på miljonen att de händer men ändå. Måste sluta nu puss <3

Likes

Comments

Har ni prövat reve? Det är sååå bra! Det är en app som har nästan alla butiker i en app och man kan köpa kläder och sånt från den. Och om man tex ser en jättefin tröja men inte hinner köpa den just då så kan man klicka på tröjan och sen klicka på " reve it " och då kommer de upp på ens profil och då kan man köpa den senare. Sen kan man också göra collage så att man typ skapar en look/outfit och då kan man välja om man vill ha den offentlig eller privat. Jag har gjort ett exempel som ni kanske ser. Jag rekommenderar verkligen den här appen plus att den är gratis!

Likes

Comments

Hej hej! Just nu är jag i köket och har precis gjort gröt för första gången hehe men jag blev faktiskt nöjd. Hoppas den är lika god som den ser ut...

Likes

Comments

Idag är det lördag, så de är alltså en dag sen jag blogga och det var det jag ville komma in på för de är så här att jag kommer vara MYCKET mer aktiv nu för att häromdan så berätta Wilma att hon har en blogg här på nouw ( wilmisss ) och då tänkte jag att jag hade skapat en blogg här för flera månader sen och sen när jag loggade in här så förstod jag inte varför jag hade slutat att blogga! Jag menar det är så kul att blogga och jag funderar på att skapa en blogg som liksom är offentlig eller hur man nu ska säga för här på nouw så behöver man ju logga in och så men en sån här offentlig kan man ju bara söka på och sen kommer den upp på nätet. Men jag är inte säker på om jag ska göra det eller inte förmodligen inte men man vet ju aldrig.

Likes

Comments

Idag är det fredag och de va sista dagen i skolan så nu har vi lov i 3 VECKOR! Vissa kan tycka de är lite men jag tycker faktiskt att det är ganska mycket jag menar de har liksom varit så mycket med skolan och så, så nu är de skönt att inte behöva gå upp 7 på morgonen varje vardag i 3 veckor. Det jag hatar mest med jullovet är att Wilma (min bästis) har åkt bort till AUSTRALIEN! Alltså hon har ju wifi och så men ändå jag får ju liksom inte träffa henne...

Alltså tänk att de snart är jul jag har faktiskt inte insett de förrän nu det är liksom om 6 dagar, men jag har bara köpt julklappar till 3 personer hehe och dessutom är de mamma, pappa och farmor. Känner mig lite utanför eftersom andra har liksom köpt julklappar till kompisar och jag skulle VERKLIGEN vela köpa julklappar till mina kompisar men saken är den att jag inte har råd, för dom julklapparna som jag köpt till mamma, pappa och farmor har jag egentligen gjort själv och jag tänker att om jag skulle typ göra något till nån kompis och sagt " jag har gjort den här på träslöjden " tror jag inte att dom skulle uppskata det på samma sätt som familjen/släkten skulle göra. Men jaja de här var en liten uppdatering eftersom jag inte har varit inne här på månader, men aja GOD JUL!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa tillbaka till mig för så här var de att jag och han prata och sen vart bara helt knäpptyst?! Men aja sånt är livet.

Likes

Comments