Gårdagen var full med ångest så finns inte så mycket mer att säga om igår. Men det jag trots ångesten gjorde var att åka in till stan och kolla på lite kläder. Men det fanns inget speciellt men alltid kul att kolla.

Idag däremot tar jag nya tag och ska ännu än gång åka in till stan och möta upp några vänner och diskutera livets nya uppdateringar.

Trots mitt dåliga humör igår hade jag iallafall en snygg och simpel outfit. Det är ju något positivt iallafall;)


Tröja/Rut&Circle- Short/BikBok

Likes

Comments

Vad ska man hitta på en ledig dag som den här?

Funderar på att åka in till stan och ta en fika med någon komis och eventuellt möta upp pojkvänen på jobbet. Det jobbigaste med att vara i stan just nu är att det är Ghotia cup. Visst det är härligt att se så många människor glada men det är så fruktansvärt jobbigt at tbli stoppad var 5 meter för att någon ska stanna och prata med en eller ta bild. Eller bli jagad av ett fotbollsgäng när man går ensam är inte heller så roligt.

Jaja, jag får se vad den här dagen har att erbjuda men vi lär nog ses runt omkrig på göteborgs gator.


Likes

Comments

Denna snygga väska är ifrån Bagasi. Den är väldigt rymlig och detta är den mindre versionen, men framförallt så ser den väldigt bra ut och är perfekt att ha med sig när man ska åka bort över helgen eller sova över hos en kompis. Samt att den utstrålar kvalitet och lyx.

Detta är då ett samarbete med Bagasi.se och denna samt massa andra väskor kan ni välja mellan. Och nu är det även 40-50% rabatt på hemsidan, så passa på!

Detta är en väska jag verkligen kan rekommendera då det är en perfekt weekendbag att ha med sig! Inte för stor men inte heller för liten. För det brukar vara mitt största problem när det kommer till weekendväskor att dom inte rymmer tillräckligt mycket men det är inga problem med den här väskan.

Jag har dock inte hunnit att använda mig av väskan särskilt mycket än. Men jag kommer definitivt få massor användning utav den längre framåt.

De har inte bara weekendväskor utav även datorväskor, necessärer och mycket annat. Så gå in på hemsida och kolla om ni hittar någonting som ni faller i smaken för.

Likes

Comments

Hej på er!

Tyvärr har jag tydligen blivit hackad igen vilket är väldigt tråkigt. Så just nu kan jag inte göra så mycket mer än att vänta på at detta ska lösa sig. Men detta hindrar så klart inte mig för att prestera ännu mera.

Idag har jag massa sakar som ska göras

  • Städa mitt rum för det ser kaos ut.
  • Sminka mig
  • Svara på en massa mail
  • Åka till satan
  • Besöka ett företag
  • Möta upp pojkvännen
  • Göra listor och över vad som behövs med upp till fjällen
  • Samt ladda ner filmer och poddar

En massa små saker som behöver göras men prio ett just nu blir nog att äta frukost. Sedan kan jag bocka av resten som står på dagens lista.

Likes

Comments