Igår var jag hos tandläkaren och drog ut en tand. Usch säger jag bara! Massa bedövning och lugnande vilket inte alls var kul, dock fick man roliga skratt efteråt då man kollar tillbaka på videos och man har ingen aning om vad gör eller säger.

Nästa vecka är det alltså dags för att sätta in den nedre tandställningen. Ingeting av detta är kul i nu läget. Men resultatet kommer antagligen att bli så jäkla bra så jag bryr mig inte om att jag kommer att ha tandställning dessa 1,5.

Men gårdagen var som sagt jobbig och jag sov nästintill hela dagen på grund av allt lugnande. Kvällen myste jag och mammsen till det och låg och tittade på film och åt Ben & Jerrys. Om jag ska vara helt ärlig så ser det lite ut som att jag är en hockey spelare med en glugg i munnen haha. Tur att det inte är permanent!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er ett tag sedan vi snackade senast och den anledning är endast för att jag inte har mått så bra och har försökt att satsa på mig själv och mitt mående.

Men kan ni bara ta en minut och titta på mina fantastiskt fina fransar. Är så otroligt nöjd och detta var faktiskt min första gång jag gjorde en ögonfransförlängning. Hade många funderingar innan jag gjorde det då många av mina vänner tidigare sagt att ens egna fransar försvinner. Detta är inte sant om man då inte drar av fransarna så ska detta inte hända.

Hon som gjorde mina fransar var så otroligt söt och charmig och man känna att man var i trygga i hennes händer. Hon gör inte bara fransar utan även massage. Mer om henne kan ni hitta HÄR.

PrisLista:

Volymfransar nytt set kostar 600kr, och 450 kr för en påfyllning.

Singelfransar nytt set 550kr, och 400 kr för en påfyllning.

(Påfyllnings pris är endast om man gjort fransar hos henne tidigare, annars gäller priset för ett nytt set.)

Detta är då ett samarbete med Sevims Fransar, massage & aromaterap. Mer priser och information hittar ni HÄR!

Likes

Comments

Nu tar jag åter igen upp ämnet om hur viktigt det är att ha ren luft i sin vardag!

Nio av tio människor andas in dålig luft. Och sex miljoner människor dör varje år på grund av detta. I mitt förra inlägg så nämnde jag att 1,6 miljoner i Kina dör varje år. Detta är stora mängder människor och det bara blir en mäng siffror.

Luften påverkas dagligen av nästintill allting vi gör när vi åker bil, eldar och till och med maten. Stor del kommer även från djuren och den största boven i dramat är kona och deras koldioxid utsläpp.

Ett minne av bra luft som jag har är när jag vandrade på Helags fjället i Funäsdalen vid våran stuga. det känns så friskt och lugnt. Ett annat minne som jag har av dålig luft är i Bodrum (Turkiet).. Där var det kvav och smutsig luft, värmen försvårade ytligare andningen.

T.ex under den här flygturen till Bodrum släppte det ut 400 kg koldioxid. På en sträcka av 205mil. ( Jag får ju lite dåligt samvete när van tittar på mängden som släpps itu och vad man bidrar till.)

Ta vara på det vi har och genom att man tänker på det kan man göra en liten skillnad!

Likes

Comments

Första dagen i gymnasiet är avklarat. Känns både roligt och jobbigt att vara tillbaka till pluggandet men jag vill verkligen börja om nu. Jag vill satsa mera, anstränga mig mera vilket känns som en väldigt bra början.

Mitt första intryck av klassen är att den är väldigt stel men vad ska man förvänta sig första gången man träffas?! De verkan sköna iallafall så det finns potential iallafall vilket är bra.

Det jag tycker är jobbig är att jag känner nästan alla på skolan vilket på följer att jag hela tiden måste säga hej till alla som går förbi. (i landsproblem, eller hur)

Mina mål är att:

  • Plugga mer
  • Försöka få mindre frånvaro (men det beror ju helt på min ångest)
  • Minska min prestations noggrannhet.

Likes

Comments

Under den tiden jag har varit här nere så har jag hjälpt en pojke och familj som inte har så mycket pengar. Redan första kvällen när jag såg honom sitta själv ute på gaten med sin sovande lillasyster bredvid sig så bestämde jag mig för att hjälpa dem. Dessa barn är endast några månader till 5 år. Barn i den åldern klarar inte av att vara själva.

Första jag gjorde var att ge honom en vattenflaska, i början tittade han på mig med stora ögon och var chockad att någon skulle ge honom vatten. Något som för oss är en självklarhet att ha i hemmet. Han blev alldeles tårögd och man såg på honom att han egentligen bara hade velat hoppa upp i min famn, men han vågade inte riktigt så jag gav honom en high five och frågade honom om han var hungrig. När han sa jag gick jag genast iväg och köpte några kakor och chips, det var det närmaste mat jag kunde hitta då. Han såg lika förvårdanad ut när jag kom tillbaka med maten.

Nästa dag kom jag med några vattenflaskor, några bananer och en stor limpa med bröd. Han började nästan gråta och tog tag i min hand och vid det här tillfället började jag nästan också att gråta.

När jag var i fem års åldern gick jag på dagis, jag tittade på bolibompa, lekte massa konstiga lekar och gick och la mig vid åtta tiden. De här barnen har ett helt annat liv. Vissa går inte på dagis, har ingen tv, kan inte på leka sina konstiga lekar för de är tvugna att växa upp snabbt och kunna tjäna pengar. Det är uppe sent på nätterna och sitter ute på gatorna ända tills det blir morgon igen.

Denna pojken har lärt även mig så mycket, han är mycket mer tålmodig än mig och hade han fått chansen att studera hade han garanterat varit bland dom smartare. Jag blir ledsen när jag ser en sådan fin person bara har hamnat i fel öde

Tänk efter innan ni bara går förbi någon. Man kan inte hjälpa alla men man kan hjälpa någon eller några. Visa kärlek till varandra som behöver det.

Likes

Comments

Vad gör man inte när det är bra ljus? Jo man tar ju självklart några selfies.

Likes

Comments