Det känns så underligt och otroligt på en och samma gång. Stunden jag fick reda på vad som eventuellt kan hända inom en framtiden så kändes det som att mina möjligheter och framtid förändrades totalt på bara några minuter. Jag kan inte göra något mer än att hålla tummarna och be till Gudarna att det går hela vägen! Det skulle leda mig till många nya upplevelser,  och en annan livs syn. Och självklart kommer ni att få hänga med helve vägen.

Snälla håll era tummar för mig nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej mina älskade hjärtan! Nu är jag ärligen tillbaka efter ett längre uppehåll. Jag har både galna historier på lager och helt sjuka saker som hänt under tiden jag har varit borta.

Vad vill ni ser mer utav här på bloggen? Mer mat, mode, foton eller vardag och tankar? Er önskan  är min lag, hihi. 

Jag har verkligen saknat att skriva av mig och att ha kontakt mer er. Jag är så otroligt glad över att ni forfarande har mailat och stöttat mig under tids jag har varit borta. Det betyder väldigt mycket för mig!

Likes

Comments

Hemma från skolan och känner mig sönder stressad! Mycket just nu kretsar runt omkring gymnasium och gymnasieval. Jag har hundrea alternativ framför mig men jag kan endas välja ett. Jag får en extrem besluts ångest. Vad ska man välja???

Ska nu sätta mig ner och skriva en inlämning på ett antal sidor... önska mig lycka till. Som tur är handlar det om geografi och historia vilket jag tycker är intressant så förhoppningsvis går det snabbt och smidigt.

Plugga, Plugga och plugga så att man blir klar med alting. Det är så min dag ser ut hittills. Dags att sätta igång!

Likes

Comments

Walking down the streets likes no one watching.

Jag tror att de flesta kan relatera till känslan av att bli iakttagen. Nästan varje gång jag är i stan så möts jag alltid av flertal blickar längs gatorna. Visst blickarna är okej men när människan sedan börjar tränga sig på utan tillåtelse då går det över styr.

Det jag älskar mest är att låsa in mig i min egen bubbla där jag inte är kontaktbar. Det enda jag tänker på är mig själv och jag ser inte världen runt omkring mig. Min blick är rakt fram och målet är att ta mig till platsen jag ska till. Allt annat är just där och då oviktigt för mig.

Likes

Comments

Har precis varit ute och sprungit och det kännas så skönt att äntligen vara tillbaka till min normala tränings rytm. Nu när semestern snart är slut så blir det ingen vila. Jag ska verkligen försöka hålla tag i min träning nu. Jag har börjat lägga upp ett tränings och kost schema och jag längtar tills jag ska gå all in! 

Likes

Comments