Idag är jag så otroligt trött och det känns som att jag kommer att somna vilken sekund som helst. Men idag finns det ingen tid för sömn då jag om några timmar ska åka iväg och kolla på pojkvännens innebandy match.

Igår åt jag och killen middag hemma hos min storebror och jag kan erkänna att jag faktiskt var lite nervös inför middagen. Det gäller ju att brorsan och killen kommer överens annars blir det ju lite jobbigt. Men tack och lov gick det bra och mina brorsdöttrar verkar vara lite förtjusta i honom så det är ju iallafall ett bra tecken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var en fantastisk dag! Mitt nationella prov känner jag gick bra och jag hoppas att det gick så pass bra som jag känner att det gick. På kvällen åkte jag och pojkvännen in till stan och kollade på Frölunda matchen mot Skellefteå och självklart så vann Frölunda med 3-0. Men det var en spånande match!

På bussen hem var vi båda två super trötta men när vi kommer hem så bestämmer vi oss för att några kompisar skulle komma hem till mig en liten stund. Så dom var här i ungefär 1 timma sedan så myste vi bara och somnade ganska snabbt där efter.

Men jag hade verkligen jättekul och

Likes

Comments

En vanlig dag med mina älskade vänner på tredje lång. Och som vanligt en dos av koffein.

Måste berätta en sak, ni kommer säkert tycka att det inte är någotin men för mig var det faktiskt ganska häftigt. Igår besökte jag en vintagebutik för första gången, jag har lite svårt med tanken att någon annan har haft på sig det men själva konceptet är coolt tycker jag. Jag köpte ingeting och de flesta kläder därinne är outside my comfort zone men inne emellan plaggen kan man hitta någonting som faller en i smaken.

Jag blev så jäkla förhårdnad när jag gick in i butiken och jag bara såg några få saker, sedan sa min vän att vi skulle gå upp och det fanns sammanlagt 5 våningar och jag blev helt stum. Vem skulle tro att det var så stort? Inte jag iallafall men det var intressant att vara där och se lite annorlunda saker.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder ifrån förra veckans myskväll med vännerna. Jag hade en sån otroligt härlig kväll med mycket mat, dans och väldigt mycket skratt.

Hur snygga är inte mina vänner?! Bara take a moment and look at them. Är glad att jag har äran att kalla dessa mina vänner.

Vi åt så himla mycket mat och jag kommer ihåg när jag ringde pizzerian så väntade han bara på att jag skulle rabbla upp allting haha. Och min snälla storebror kom med hemleverans.

Till etterätt gjorde jag en pannacotta och som den perfektionist jag är så dekorerade jag med bär och choklad topping.

Fick superfina presenter utav dem och särskilt väldigt roliga. Kommer nog att minnas den här kvällen ett bra tag.

Likes

Comments

Alltså herre gud vad är det som händer? Det är fullständigt kaos i skolan och verkligen alla snackar om allting som hände under natten. Jag vill bara att detta slutar innan någon kommer till skada. Vissa är mordhotade och andra har blivit hackade på deras konton och vad händer här näst?!

Hoppas bara allting löser sig så att alla de inblandade inte behöver att vara rädda. Och att de kan återgå till sina normala liv igen. Detta har skapat så mycket hets och konflikter överallt och tycker det är väldigt synd att bara för att man har olika åsikter kommer hot och anklagelser in i bilden.

Detta är självklart bara min åsikt men jag tror nog att det är många utav er som håller med!

Likes

Comments

Jag har ju värdens underbaraste kille!

Efter gårdagens händelse när han hade rivit upp gamla sår så kände han en liten skuld efter det som hänt. Men allting är löst och jag är verkligen glad att jag har honom vid min sida.

Inte nog med det så han kom hem till mig idag och överraskade mig med rosa rosor och choklad. Hur fint gjort är inte det? Det värmde verkligen mitt hjärta och det gjorde min dag genast mycket bättre.

Blev även lite bortskämd av mamma idag då hon kom hem med produkter ifrån The Body Shop och pappa lagade en god middag. Dom vet verkligen hur dom får mig på bättre humör!

Likes

Comments