View tracker

Idag är jag i Skara. Planen för dagen är att åka in till Skövde och kanske shoppa något. Idag blir en lugn och skön dag med återhämtning efter att ha varit sjuk samt en tuff vecka i skolan.

Min resa hit igår var en amning besvärlig men efter lite om och men så kom jag fram. Igår hade jag nämligen en otursdag då allting verkligen gick snett. Tänkte skriva lite mer om det ikväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Yeeeeey!! Nu är det äntligen December. Personligen så tycker jag att det är så otroligt mysigt och härligt med all julstämning. Jag längtar till allt julbak, pynta granen, slå in packet och all lycka som är omkring i luften. Det enda jag inte längtar till är packet ångesten. Jag älskar verkligen verkligen både ge och få presenter, men jag får alltid lika mycket panik varje år när jag ska köpa packet eftersom att man alltid hittar något i sista stunden och stressar ihjäl sig.

Men allt annat är helt fantastiskt tycker jag. Så nu räknar jag ner dagarna och hoppas att det går fort!

Likes

Comments

View tracker

Efterge att ha varit på öppet hus så ändrades min syn en liten amning om Mimers skolan. Är forfarande inte helt säker om jag vill gå där. Men läraren verkade bra och de verkade ha ett bra upplägg.

Men det gäller bara att försätta att kolla på olika gymnasium och så får jag se vart jag hamnar. Jag är så hemma nervös att jag inte ska trivas med skolan jag kommer att välja. Och jag vill gå på en skola som är studie motiverad. Och som faktiskt vill vara i skolan för att lära sig. Och inte bara för att "man måste".

Självklar vet jag nackdelar med Mimers hus skolan för min del. Men lärarna verkade jobba för eleverans bästa. Så just nu är jag kluven vart jag vill gå.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Här är det en härlig Lördagsmorgon med en god frukts. En god kopp varmchoklad och underbart sällskap. Om en liten stund ska vi åka iväg till öpptet hus för att kolla Mimers hus gymnasium. Personligen tror jag inte att det blir det gymnasium jag kommer att välja men det kan vara bra att ha lite att jämföra med.

Just nu är det mycket att tänka på angående gymnasium med vilken skola man ska välja och att plugga för att få bra poäng och alla nationella prov som också skall göras. Men just nu är det bara att kämpa på.

Jag är ganska säker på vilken inrikting jag vill gå och för tillfället är jag säker på vad jag vill plugga vidare till.

Vad har ni för planer angånde gymnasium?

Likes

Comments

Inte varje kväll man går ut på bio dejt med pojkvännen.

Det blev iallafall en jätte trevlig kväll trots massa skrik då vi valde en skräckfilm. Vi var nästan själva i biosalongen och det var en riktigt bra film. Jag kan verkligen rekommendera Ouija: Origin of Evil.

Och självklar kan man inte gå på bio utan en massa godasket. Vi köpte en popcorn, tre olika godis påsar och och en stor läska med två sugrör i. Precis så som dom brukar gör på film haha. Ibland måsta man ju vara lite romantisk. Jag hade iallafall en väldigt roande kväll. Vilket jag hoppas att ni också har!

Nu blir det fortsättning på det myskvällen. Med film hemma i sängen istället.

Likes

Comments

Usch så seg dag det är idag. Regnigt, kallt och man blir allmänt opeppad för att gå ut. Men som tur är kommer min kille ikväll och vi ska bara ta det lugnt och mys till en varm brasa. Känns lite lyxigt att Alex kommer till mig idag eftersom att vi i vanliga fall bara kan ses på helgerna.

Igår när jag var hos hjärtspecialisten fick jag inget svar mitt problem kunde vara. Mina prover igår såg normala ut. Men mina tidigare prover såg mer oroande ut så därför ska jag försätta utredningen. Men troligtvis är det ingen fara. Tack och lov!

Likes

Comments