Contains affiliate links

Hej på er, ni har säkert sätt dessa skalen lite överallt på internett de senaste och här får ni se dom ennu en gång. Jag har några olika sak därifrån men självklart så lyckades jag glömma de andra hemma. (Jag är inte ens förvånad) Det skalet jag har på bilden hittar ni HÄR. Jag länkar nedan vilka andra skal jag har.

Det jag gillar mest med dessa skalen förutom att dom är jäkligt snygga är att de har en magnetisk baksida vilket gör att man kan ha magnetiskt plånboksfodral. Väldigt praktiskt och bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som vanligt så älskar jag att överraska vänner och familj med frukost så även denna gången gjorde jag det till min kära gäst Ledio. Bra start på dagen och det bästa är att se ett leende när man kommer in i rummet med brickan.

En bra frukost betyder en bra start på dagen!

Likes

Comments

Denna veckan har varit helt magisk. Jag har blivit mer bortskämde än vanligt och vi har hittat på så otroligt mycket skoj! Det började med att han plötsligt stod utanför min ytterdörr på torsdagen med 7 vita och 1 röd ros i handen. Ledio och mina föräldrar hade lurat mig hela tiden genom att säga att han skulle komma på Fredag. Dock så hade jag mina aningar om att han skulle komma på Torsdagen då alla uppförde sig så underligt under dagen.

Vi har träffat en del utav mina vänner, varit på Marstrand, shoppat en hel del och även varit på Liseberg. Vi hade så otroligt roligt på Liseberg, vi åkte in med min storebror och hans fästmö vi gick runt i parken och tittade på de fina dekorationerna. Vi gick även in i Gasten huset och jag sa en hel del skumma saker där inne i ren panik men det var kul! Efteråt så åkte jag och Ledio den nya åkattraktionen LOKE. Efter att vi hade köpt biljetterna så kommer vi på att han är extremt höjdrädd men han gjorde det (jag kunde dock se hans dödsångest i ögonen när vi var uppe i luften)

Det var en helt underbar kväll!

Den här människan får mig alltid att le och det gjort riktigt ont när han åkte ifrån mig!

Likes

Comments

Äntligen så är tiden inne så att jag kan berätta om den roliga nyheten! Imorgon kommer killen som jag träffade i Albanien hit hem till mig. Nu är det sagt, jag kan inte fatta att han snart sitter på flyget hit till Sverige för att träffa lilla mig. Det är helt sinnes sjukt. Men jag är så oroligt exalterad och glad för att han ska komma hit. Dock så är jag en aning nervös, tänk om det inte alls känns lika bra som det gjorde nere i Albanien utan bara var en semester flört.

Jag tror iallafall att det kommer gå hur bra som helst och att vi kommer att få en super bra vecka tillsammans. Jag undrar dock vad det finns för saker att visa honom här i Göteborg. Jag tänkte åka till Liseberg med honom, visa honom staden och självklart mitt älskade Marstrand. Men vad finns det mer att visa?!

Självklart ska ni hänga med oss under våran vecka och se vad vi hittar på för roligheter.

Likes

Comments

Ikväll så är jag hemma och myser med mamma ner krupen i soffan under en filt. Vi köpte med oss sushi och massa godis hem och vi har sätt på filmen kiss and cry och vi båda sitter och små gråter. Skyller på att det var den starka wasabin som gjorde att jag var tårögd;) Väldigt fint budskap i filmen!

Jag känner mig seg i kroppen som om att jag håller på att bli sjuk, men det stoppar inte mig ifrån att göra saker. Har mycket att förbereda innan fredag;) Mer om vad som händer då får ni läsa i morgondagens inlägg.

Likes

Comments