Nu när denna outfiten är förtig och klar så ser jag att om man vill klä sig i liknande still som Noora från Skam så är denna perfekt. Lägg till det röda läppstiftet and you are done! Tänk en vårig dag och du glider ut på stan i denna kaxiga outfiten.

En väldigt enkel stil och man kan ta vara på kläder som hänger inne i garderoben. Tummen upp för det!

Ps. Skorna är just nu på 23% rabatt så är ni ute efter några snygga sneakers så är detta ett hett tips.

Likes

Comments

Mår faktiskt lite bättre dag men är forfarande sjuk. Idag kom några släktingar förbi på fika för att ge mig lite presenter. Och som får mig på bättre humör är att internätt shoppa så det är det jag tänker att göra nu. Tänker köpa några snygga klänningar, toppar och allmänna saker som är snygga.

Känner mig helt slut körd efter besöket och jag kommer nog att somna tidigt ikväll. Men mjau måste breoritera shoppingen först såklart haha;)

Likes

Comments

Jiust nu är jag så otroligt sjuk och jag kan inte ens resa mig ur sängen på egen hand. Jag är nu 16 år och jag grå vattkoppor som de olästa får vid 4 års åldern Jag har 40 graders feber, prickar över fela kroppen och inte nog med det så har det gått hål på min trummina, vilket leder till extrem huvudvärk.

Känns så jäkla typiskt att jag ska drabbas av allt det här precis efter jag hade återhämtat mig efter sist jag var sjuk för ungefär 3 veckor sedan.

Just nu vill jag verkligen inget hellre än att vli frisk så att jag kan återgå till vardagen igen och speciellt tills alla dessa prickar är borta från mitt ansikte. Jag vill komma ut igen och kunna hitta på saker men här ligger jag och i övermogen börjar skolan igen.

Likes

Comments

Veckans tips på en vardaglig men casual outfit så skulle jag verkligen rekommendera någonting i denna stilen. Öppningen på skorna gör att outfiten blir en aning kaxigare och väskan och klickan tar upp det mer uppklädda och eleganta.

Blusen gör att det får en uppklädd men ändå gullig känsla och de svarta detaljerna till den ljusa basen ger en snygg kontrast. Man kan även lägga till några lätta smycken men inte för mycket då det lätt kan bli för mycket och då inte länge upplevs som en nätt och vardaglig klädsel.

Likes

Comments

Oj jag har verkligen fått förfrågan om hur min dejt i Fredags gick. Det gick bra och han var super trevlig, men jag har fortfarande verkligen inga förhoppningar och jag får se om det leder någonstans och om vi kommer att träffas igen.

Jag är så otroligt rädd för att få känslor för människor, och just nu håller jag mig nog faktiskt lite undan det men jaja. Mitt huvud är helt kaos just nu med alla tankar som far omkring i huvudet, men det får jag skriva av mig någon annan dag. För det är lite invecklat.

Hoppas ni har ett bra lov!

Likes

Comments