Ett härligt mellan mål innan jag drar vidare till gymmet. Trots en slitsam skoldag så kämpar jag mig vidare. Funderar på att träna mest rygg idag eller om jag ska köra konditionsträning.. Önskade just nu att någon stod bredvid mig och pushade mig lite extra. energi påfyllande mellanmål iallafall så nu är det bara att köra på! Och se till att det blir ett svettit träningspass.

Likes

Comments

Fick häromdagen kommentaren att jag inte var fin nog. Och jag satt och funderade vadå fin nog? Fin nog för vadå?? Det finns ingen annan som kan kommentera mitt tusende eller bestämma över vad som är fint nog. Så länge jag är nöjd så är det de som räknas.

Jag förstår bara inte vart man vill komma med en sådan kommentar. Känns bara så himla onödigt. Kom ihåg att ni ingen någonsin kan säga att ni inte är fina nog. För ni är vackra som fan!

Likes

Comments

Tänkte bara uppdatera er lite om vad som hänt mig den senaste tiden.

För ungefär en vecka sedan gjorde jag och min kille slut. Det kändes riktigt tufft men jag tror faktiskt att det var det bästa för oss båda just nu.

Jag har träffat massa nya och helt underbara människor under dessa tre veckor. Vilket jag är super tacksam för, alltid lika kul att lära känna nya vänner.

Jag har haft en sån himla stress den senaste veckan över skolan! Jag vill verkligen inte göra alla nationella prov och framförallt inte behöva träffa alla falska människor varenda dag. Tur att det är sista terminen på den skolan jag går på.

Den senaste tiden har jag blivit väldigt mycket bekvämare att visa mig utan smink. Vilket är jätte skönt för då slipper man gå upp tidigare för att sminka sig. Lägger mycket hellre den tiden på att sova. (Tänkte prata mer om det här ämnet framöver)

Detta lovet har gått väldigt fort men ändå har jag hunnit med väldigt mycket saker! Hoppas ni också har haft ett trevligt lov!


Likes

Comments

Godmorgon på er. Är forfarande lite seg i kroppen efter alla sena nätter. Men nu är det degs att upp och hoppa för att göra mig i ordning. Om några timmar beger jag mig av till ennu en dag inne i stan. Målet idag är att hitta någon snygg tröja och förhoppningsvis en klänning.

Om ni vill ha en liknande outfit så det enda ni behöver är en grå polotröja min kommer ifrån Veromoda och är så bekväm och skön att ha på sig. Ett par svarta thigts som liknar jeans och en svart kappa. Detta matchade jag även ihop med ett par gråa skor och som pricket över i;et en klocka från Daniel Wellington.

Likes

Comments

Detta är hur min nyårs outfit såg ut. Väldigt simpel men också elegant och detaljrik. Klänningen är köpt från Bubbleroom och jag är verkligen hur nöjd som helst med köpet. Spetsen på bröstet gör hela klänningen och gör att man inte behöver mycket smycken efterse att klänningen ska dra fokus och det hade blivit för mycket med extra smycken. Jag älskar att klänningen fångar upp kropsformerna och att man faktiskt inte behöver ha en bh under klänningen utan att de syns. I ryggen är det en snörning som man knyter vilket är en extra snygg detalj.

Matchade klänningen med ett par marinblåa platå skor. Supersnygga och bekväma att gå i. Men hade dock endast dessa skor undertiden jag var hemma, när jag skulle ut med kompisar och dansa bytte jag skor.

Likes

Comments

Mina nya naglar är på plats och det var tur att jag bokade min tid i tre veckor i förväg annars hade jag inte hunnit göra dom innan nyår eftersom att jag fick den åldra sista tiden. Det blev enkla, matta och helröda naglar. De kanske är lite tråkiga men dom är klassiska och passar bra nu under vintern och funkar också till de flesta outfits. Så nu har jag även snygga naglar igen.

Likes

Comments