Dessa produkter är de som verkligen har gjort att alla mina finnar har försvunnit. Har använt mig av dessa i ungefär ett och ett halvt år och jag kan verkligen inte tänka mig någonting annat för tillfället. De flesta produkterna är ifrån The Body Shop och det är endast för att de jag tidigare testat har inte fungerat och när väll en produkt fungerade så blev jag fast. Min absoluta favorit är ansiktsvattnet, den rengör på djupet och man känner sig super fräsch.

Den ena produkten är ifrån Lush och det är en ansiktsmask. Har dess värre inte testat några andra ansiktsmasker från Lush men denna rekommenderar jag starkt!

Alla dessa produkter kan jag verkligen tipsa er om.

Likes

Comments

Vill berätta om när jag för första gången besökte en sexbutik och om hur mina sjuka fördomar hoppade runt i huvudet på mig.

Jag gick dit med en vän till mig för att han skulle köpa en present till sin tjejkompis. När jag gick dit så tänkte jag att det skulle vara en trång och mörk liten butik med en sliskig gubbe som står i kassan och försöker flörta med en. Trodde även att jag skulle känna ett obehag utav att vara där inne på grund mörkret. Men jag hade verkligen helt fel!

När jag kom in dit så blev jag förvånad över hur stort det var och att det var en ljus miljö. Men framförallt mannen som jobbade där var hur trevlig som helst och man fick inga som helst dåliga vibbar.

Jag blev lättad när jag såg att sexbutiken inte såg ut som dom gör på film. Eftersom att sex är en sådan naturlig sak så är det bra att butikerna inte heller utmärker sig.

Här är en vardaglig fördom och jag är glad att jag fick den emot bevisad. Att jag fick se hur det ser ut på riktigt så att jag kan släppa den falska tanken.

Likes

Comments

Nu är jag färdig sminkad och klar för att för första gången träffa min killes släkt. Jag är inte nervös men sjävklart vill man göra ett gott intryck. Det är det som jag kommer att ägna dagen åt, senare ikväll så ska jag kolla en liten stund på hans innebandymatch.


Ikväll vill jag ha en myskväll med mamma och pappa och bara ta det lugnt. Får se om jag hinner det, men det är mitt mål. Känner att jag inte har hunnit att träffa dom särskilt mycket under de senaste veckorna och vill ha lite egentid med dom.. Myyyyyyss!

Likes

Comments

​Jag måste medge att jag är en riktigt stolt lillasyster idag! Han tog sig igenom hela banan på 2 timmar och han var inte helt slut när han kom i mål som jag trodde att han skulle vara. Riktigt bra kämpat.!! Han gjorde detta tillsammmans med en kompis och det gick super bra för även honom.. Dessvärre fick han en krigsskada på vägen då han troligtvis fick en hjärnskakning. Men det stoppade så klart inte honom från att komma i mål.

De var dock inte lika rena när de var klara. Lera på hela kroppen och blöta var dom också.


Nu sitter jag och min kille hemma i soffan och ska snart börja kolla på en film som heter "The Impossible". Har sätt den tidigare och den är verkligen se värd. Har haft en mysig kväll och suttit och spelat spel med hans bröder då vi sitter barnvakter. Efter filmen ska vi nog ha ett mini spa och bara ha de allmänt skönt!

Likes

Comments

Idag överraskade jag pojkvännen med frukost på sängen och det uppskattades verkligen. Det är roligt att göra vardagen lite lyxigare ibland och skämma bort den man älskar är ju underbart.

Kan ju medge att frukosten var lika god som den ser ut, om inte godare;)

Idag blir det en spännande dag, för min storebror ska medverka i Tough Vikings...Vi får se hur detta går helt enkelt, han har inte tränat någonting inför detta men självklart ska jag åka och stötta honom. (Jag vill även se honom lida lite när han ska över alla hinder. Men de är bara okej för mig att säga för jag är hans syster haha.)

Men det kommer nog att bli väldigt kallt att stå där hela tiden så jag och killen åker nog in till stan för att shoppa och fika någonstans.

Det kommer att bli en mysig dag helt enkelt!

Likes

Comments

Ikväll har jag, mamma och pappa ätit ute på en resturang som heter steampunk. Det var inte riktigt våran stil av resturang och vi kände oss inte riktigt bekväma när vi satt där. Maten var helt okej och jag håller med mina föräldrar när det sa att det var kul att testa något annorlunda som var outside our comfort zone. Så det är ingen resturang vi kommer att gå till igen men upplevelse som jag inte kommer att glömma.

Dock så himla roligt att min familj gick på just den här typen av resturang då det är så långt ifrån oss som man kan komma. Men pappa hade en bra poäng att det är bra att bli allmänbildad och träffa andra människor än vad man själv är van vid.

Detta var våran förrätt. Ser inte så lockande ut men det är godare än vad det ser ut iallafall. Kycklingen var dock så extremt starkt att det hettade till på läpparna så fort man skulle äta.

Jag beställde in någon konstig drink och tyvärr var den faktiskt inte alls god. Den smakade bara kemikalier och jag kunde inte ens dricka upp den. (Puls att den såg giftig ut gjorde det ju inte bättre.) Något som var ganska häftigt var när drinken kom in så rykte det från behållaren.

Till huvudrätt blev det Kronhjortsfelé för min del och köttet var utsökt, men jag tycker att man hade kunnat göra den här rätten mycket mer intressant och spännande i smakerna.

Efterrätten blev simpel men väldigt god. Två små tryfflar och smakerna var mörk och ljuschoklad.

Likes

Comments