Contains affiliate links

Eftersom att det är bal tider så tänkte jag tipsa om en enkel men snygg kombination som man kan ha på sig till balen. En lång ljusrosa klänning som passar bra och man är lite extra solkysst, och med dom matchande rosa skorna blir de perfekt. Och den svarta väskan är en snygg detalj som bryter av. Jag tänker att man även kan ha några enkla och nätta silversmycken till.

Likes

Comments

Nya naglar och hur snygga är dom inte. Sommar fräscha och väldigt coola med dom extra detaljerna. Jag trodde först att jag skulle störa mig på att det var grått på 2 naglar men det gjorde jag inte. Utan tycker bara att det är jättesnyggt!

Likes

Comments

Igår var det fullfart i våran trädgård i sommarvärmen. Vattenkriget var på stort alvar och både pojkvännen, brorsan och brorsdöttrarna blev involverade. Vi hade extremt roligt och det blev många skrik och skratt!

Den här killen gör mig så otroligt lyckligt och utan honom just nu vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra för han är där för mig vad som än händer. Och vi stöttar varandra till 100%..

Likes

Comments

Så här såg alltså eventet ut som jag var på i fredagskväll, salongen heter Hello Bombshell och dom gör

 • Naglar
 • Fransar
 • Och så har dom en frisörsalong

Riktigt fin och trevlig salong som jag verkligen kan rekommendera.!


Jag försvann ifrån bloggen i lördags eftermiddag till nu eftersom att jag minsann har haft fullt upp. Jag har varit iväg inprencipe hela tiden och de stunder jag har tagit det lugnt är när jag ätit en lite med pojkvännen.

Börjar känna mig lite smått sjukt och det är verkligen inte läge för att bli sjuk nu!!! Jag har nationella prov denna veckan som måste göras, samt träningar som jag måste gå på. Så jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Wish me luck!

Mingel och massa snygga brudar, fullt ös!

Likes

Comments

Eventet igår var jätte trevligt men när jag kom hem till pojkvännen sent på kvällen så var jag helt slut. Men det blir en tur in till stan idag med mina föräldrar. Super mysigt. Är sugen på att köpa någon snygg blus men tycker inte att jag hittar någonting i affärer längre utan mest på nätet. Men förhoppningsvis kommer jag hem med några påsar i händerna.


Bilder från event kommer att komma upp senare ikväll då jag inte har tid att lägga in bilderna i datorn just nu.

Likes

Comments

Äntligen fredag och denna helg så är det långhelg vilket är otroligt skönt. På söndag är det även Valborg och jag vet inte riktigt vad man ska hitta på. Vad gör man ens på Valborg?

Denna helgen kommer det nog att bli fullt upp för mig och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Men sakerna jag ska göra är roliga så jag ska nog få ihop det på något sätt.

Jag ska hinna med :

 • Event
 • Vara med killen
 • Brunch
 • Träffa en vän i stan
 • Kolla på killens matcher
 • Träna
 • Träffa vänner som jag inte träffat på länge.
 • Läsa

Många bollar i luften och det är så jag fungerar.

Likes

Comments