Header

Long time no see, antar jag att det är man säger. Har inte skrivit ett ända blogginlägg sen i oktober och det har väl sina anledningar. Först av allt så vill jag bara säga att jag skriver inte detta inlägg för uppmärksamhet, utan endast för att förklara varför det har varit som det har varit. Det här kommer utan tvekan att vara det jobbigaste inlägget som jag någonsin kommer att skriva, och vill därför inte ha några negativa kommentarer alls.

I vilket fall så slutade jag helt enkelt att blogga från början för att jag inte hade någon motivation alls samt att jag hade väldigt mycket saker att tänka på just då och det var mycket som hände under de månaderna. Jag tänkte hela tiden på att starta upp bloggen igen, rensa bort allt gammalt och köra igång från början på nytt men det blev aldrig så.

Den 17 december 2014, några dagar innan jul så gick min pappa bort i en lungsjukdom, och det är då den största anledningen till varför jag har lagt allt på hyllan. Jag mådde och mår fortfarande lika dåligt idag, men det fanns ingenting som vi kunde ha gjort för att förhindra det.

Jag väljer att starta upp bloggen igen för att ha något ställe som jag kan skriva ut vad jag tycker och tänker samt för att lägga ner tid på andra saker och försöka må lite bättre. Jag vet helt ärligt inte om jag kommer att uppdatera mycket just nu, men jag ska försöka. På grund av hur jag mådde och som sagt fortfarande mår så har jag rent ut sagt skitit totalt i skolan och ligger för närvarande väldigt mycket efter och ska därför försöka plugga ikapp så mycket jag kan.


17/12-2014 Vila i frid <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments