Header

Anledningen till detta är för att jag har mycket i skolan just nu. Har de senaste dagarna endast pluggat och spelat lite smått samt kollat på avsnitt. Hade även studiedag i måndags och då låg jag i sängen hela dagen och kollade på avsnitt. Jag bloggade inte då heller för att jag helt enkelt inte hade lust. 

Här om dagen så klippte jag och färgade håret iallafall, men tyvärr så har jag ingen för- och efter bild utan jag har självklart bilder men man ser inte resultatet så tydligt som om man skulle ha tagit en riktig för- och efter bild. 


Likes

Comments

Valde att ändra litegrann på bloggen eftersom det var ett tag sedan nu. Kan tillägga att det kommer att ändras mer saker inom kort. Hoppas ni gillar den nya designen! 

   

Likes

CommentsHur snygga är inte dessa då?? Och dessutom billigare. Ska lätt köpa dessa när jag får pengar, dom var ju inte så dyra heller om man jämför med att köpa på stadium / andra skobutiker som kostar ca 1400kr.

FINNS ATT KÖPA HÄR!

Likes

Comments


Kör på en liten new in idag igen, kanske inte så rolig att kolla på men i alla fall. Blev en speciell tandborste med smalare strån längst ut som passar perfekt till min tandställning då jag når bättre med en sån än om jag skulle använda en vanlig. Hade en nästan likadan förut men den blev slängd utan anledning. Haha. Kostade i alla fall 20 kr på Apoteket.

Likes

Comments

Badar just medans jag läser lite bloggar och sånt. Har varit hyfsat dålig uppdatering i helgen och det är helt enkelt på grund av två anledningar. Dels för att jag börjar bli sjuk och dels för det ända jag har gjort är att ha sovit, ätit och spelat.

Hur som helst så börjar jag runt halvnio imorgon och går till klockan två. Vi hörs då, om inte tidigare kanskeLikes

Comments