Header


Är denna duschkräm från LdB. Luktar hur gott som helst och huden blir jättelen efter. Finns att köpa nästan överallt och kostar ca 20kr!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu i badkaret samtidigt som jag läser lite bloggar och sånt. Har varit en lugn dag för mig idag. Vaknade runt tio imorse och då gick jag upp och käka frukost sen gick jag en snabbis till Ica maxi och handlade lite och resten av tiden har nästan bara spenderats framför datorn.

Börjar i vilket fall som helst tidigt imorgon så får se om jag orkar blogga någonting på morgonen. Annars blir det på eftermiddagen. Kramis


Likes

CommentsJohnny Bulls! Har riktigt förälskat mig i dessa skor, ska köpa dom så småningom men just nu räcker pengarna inte till.

Likes

CommentsVarför jag valde naturvetenskapsprogrammet är för att det är en så pass bred linje och för att jag i framtiden vill bli läkare/kirurg. Jag har för det mesta lätt i skolan och det är något som jag alltid har haft, antar att det är tur. Jag har nästan C i alla ämnen, så Ja jag tycker att jag har bra betyg. Jag kan även tillägga att jag trodde att antagningspoängen till natur skulle vara skyhöga, men dom låg bara på 190 poäng!

 

Likes

Comments

Det är säkert många av er som undrar hur man tjänar pengar på sin blogg och jag tänkte därför skriva ett inlägg om det nu. Jag har två olika hemsidor som kan vara till er hjälp, välj en eller båda och börja tjäna pengar direkt!


Tourn är en hemsida för dig med många läsare. Via Tourn så tar du kontakt med en massa företag och skriver inlägg om deras produkter. För varje inlägg kan du få upp till 500kr och du har även chans att bli sponsrad. Väldigt bra hemsida, enligt mig!


 
 
Blogfame är en hemsida för dig med både lite läsare och mycket läsare. På blogfame's hemsida så hittar du massor av rabattkoder och företag som betalar ut per klick. Det kommer även tävlingar då och då som du även får betalt för att skriva om. 

Båda hemsidorna är riktigt bra enligt mig, och dom är även pålitliga! 

För att bli medlem på TOURN: Klicka HÄR
För att bli medlem på BLOGFAME: Klicka HÄR
 

Likes

Comments


 

Träningstights från Intersport. De ser inte exakt ut som på bild men jag fick ingen bra bild. 299:-


Likes

Comments

Mamma! Vi ska åka iväg till stan nu och titta lite. Får se om jag får med mig något hem. Hörs sen!


Likes

Comments