Header

Sitter just nu i bilen påväg till Arlanda. Vårt plan går som sagt klockan 15:00 så under tiden ska vi väl käka och lite sånt. Får se om det blir uppdatering när vi är framme. HörsDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu i badet och ska snart lägga mig, om jag kan sova. Dagen har bestått av packning och en tur till Ica Maxi. Imorgon drar nämligen jag och älskling och våra två kompisar iväg till Kreta. Planet går 15:10 på eftermiddagen så det är ju skönt. Föredrar eftermiddag istället för morgon. Vi landar runt 20:00 (19:00 svensk tid) på Kreta och vi får se om det blir någon bloggning där borta, beror helt på ork och om internet finns. Jag kommer att ha kameran med mig, så bilder kommer ni att få se gott om när jag kommer hem!


Likes

CommentsFlip-flop som jag köpte för endast 10:- på Ica, var dock tvungen att ta storlek 40 för att dom var så fruktansvärt små i storlekarna och jag har 36-37 egentligen (!!).

Likes

Comments

Så spelar jag Pyramid Solitaire Saga, som är det nyaste spelet som King har lanserat. Riktigt kul och spelet är enligt mig det roligaste av de andra "saga"-spelen. Testa du med!


Likes

Comments