Header

Long time no see, antar jag att det är man säger. Har inte skrivit ett ända blogginlägg sen i oktober och det har väl sina anledningar. Först av allt så vill jag bara säga att jag skriver inte detta inlägg för uppmärksamhet, utan endast för att förklara varför det har varit som det har varit. Det här kommer utan tvekan att vara det jobbigaste inlägget som jag någonsin kommer att skriva, och vill därför inte ha några negativa kommentarer alls.

I vilket fall så slutade jag helt enkelt att blogga från början för att jag inte hade någon motivation alls samt att jag hade väldigt mycket saker att tänka på just då och det var mycket som hände under de månaderna. Jag tänkte hela tiden på att starta upp bloggen igen, rensa bort allt gammalt och köra igång från början på nytt men det blev aldrig så.

Den 17 december 2014, några dagar innan jul så gick min pappa bort i en lungsjukdom, och det är då den största anledningen till varför jag har lagt allt på hyllan. Jag mådde och mår fortfarande lika dåligt idag, men det fanns ingenting som vi kunde ha gjort för att förhindra det.

Jag väljer att starta upp bloggen igen för att ha något ställe som jag kan skriva ut vad jag tycker och tänker samt för att lägga ner tid på andra saker och försöka må lite bättre. Jag vet helt ärligt inte om jag kommer att uppdatera mycket just nu, men jag ska försöka. På grund av hur jag mådde och som sagt fortfarande mår så har jag rent ut sagt skitit totalt i skolan och ligger för närvarande väldigt mycket efter och ska därför försöka plugga ikapp så mycket jag kan.


17/12-2014 Vila i frid <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Anledningen till detta är för att jag har mycket i skolan just nu. Har de senaste dagarna endast pluggat och spelat lite smått samt kollat på avsnitt. Hade även studiedag i måndags och då låg jag i sängen hela dagen och kollade på avsnitt. Jag bloggade inte då heller för att jag helt enkelt inte hade lust. 

Här om dagen så klippte jag och färgade håret iallafall, men tyvärr så har jag ingen för- och efter bild utan jag har självklart bilder men man ser inte resultatet så tydligt som om man skulle ha tagit en riktig för- och efter bild. 


Likes

Comments

Valde att ändra litegrann på bloggen eftersom det var ett tag sedan nu. Kan tillägga att det kommer att ändras mer saker inom kort. Hoppas ni gillar den nya designen! 

   

Likes

CommentsHur snygga är inte dessa då?? Och dessutom billigare. Ska lätt köpa dessa när jag får pengar, dom var ju inte så dyra heller om man jämför med att köpa på stadium / andra skobutiker som kostar ca 1400kr.

FINNS ATT KÖPA HÄR!

Likes

Comments


Kör på en liten new in idag igen, kanske inte så rolig att kolla på men i alla fall. Blev en speciell tandborste med smalare strån längst ut som passar perfekt till min tandställning då jag når bättre med en sån än om jag skulle använda en vanlig. Hade en nästan likadan förut men den blev slängd utan anledning. Haha. Kostade i alla fall 20 kr på Apoteket.

Likes

Comments