Header

Världens snyggaste och skönaste sport bh. Och hur snygg är inte färgen? Kommer använda bara denna i vår när jag springer, tänk träningspass/löpning en varm dag? Älskar.

Finns att köpa här.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag började med en Bilini i baren och min man alkoholfritt. Han var så stilig. Så underbart att gå på date i en annan stad. 

Fredagen avslutades med middag på Burger & Lobster. Bästa burgaren i staden och hummern bara smätle i munnen. Gå dit om ni är i London, och gör ni inte det i London så kan ni gå i Stockholm nu! Likes

Comments

Livet går fort ibland. Väldigt fort, nästan så jag blir rädd. Igår låg jag under en sten och grät, för det känns som igår. Medans jag egentligen låg i soffan och pussades. Livet, känslor och allt där till. Allt där emellan. Men när man ger sig själv en ärlig stund att få känna då är det lättare att sortera känslorna och framförallt försöka identifiera dom. Jag tror det är viktigt att inte gå händelserna i förväg utan försöka vara nu och här. Men hur svårt är inte det? Hur svårt är det inte att inte springa genom livet. Säga ja till att som spontant känns bra och bara göra det nu nu nu. Det är väl lite som när någon ber mig ha is i magen. Hur ska jag kunna ha det? när jag känner så starkt, hur ska jag då kunna vänta ut känslorna? rida ut känslostormen? 

Det är svårt, och allt som har med tid och känslor det växer man säkert med. Precis som man växer med sig själv så växer man med sina mindre bra sidor och med sina bra sidor. Jag vill växa med mina känslor. Försöka hitta en balans mellan att ligga under stenen och vinna ett lopp. Svart eller vit. Gifta sig eller göra slut. Vara så lycklig eller känna att livet rinner ur min hand. Och sortera, sätta ord på alla mina svarta och vita känslor. När känns livet oövervinneligt och när känns det som jag ska sluta andas? när känns det som jag ska bli lämnad och när känns det som jag kommer få en riktigt kärnfamilj? 

Jag har lovat mig själv att inte analysera för mycket, inte varje tanke. Inte varje intryck. För alla personer är inte lika sköra där som jag. Som analyserar stämmningen i rummet eller ältar vad jag sa den 15 Januari till Bosse. Han verkade ju inte ta det som jag menade. Men so what? Bryr sig Bosse om dig så vet han att du blev ivrig och berättade lite väl mycket och länge, och tycker du är alldeles underbar för det. 

Precis så här ska jag arbeta mer. Vända tankarna. Låta analysen ta fart 15 minuter om dagen, men vända negativa tankar till positiva och sedan ta med dom tankarna jag själv inte kan reda ut till min psykolog. För jag vill arbeta med mig själv. Jag vill må bra inifrån och ut. Likes

Comments

Jag har inte berättat för er om min alla hjärtans dag. Eller min hjärt helg. Min kille överraskade med en helg till london i alla hjärtansdag present. Så fint. Så fredag morgon åt vi vår traditionella flygfrukot på Joe and the J. Däremot var jag lite vild och testade tonfisk istället för Joe´s club. Båda är lika goda. 

Vi kom fram och började turista runt. Älskar taxi bilar, och alla fina hus. 

Strosade runt på Oxfordstreet. Och shoppade vårfint. 

Fikade i Soho på PAUL som var ett så gulligt fik. Gå dit och ät deras crossainter, och be dom att grilla. 

Vi gick och gick, och åt och åt. Ungefär så vi spenderade fredagen ihop. Lyckliga för att vara iväg på resande fot, och London är en spännande stad. Likes

Comments

Mat i mängder. Nu ska ni få mina val av ställen. Inledningen på Le Pain Quotidien efter så många rekommendationer. Allt är Organic och vi blev inte missnöjda. Deras grillade mackor var bäst, med mozzarella, pesto och kyckling. Avokadotoasten var något för mycket citron på, men har nog mer med kocken att göra. Finns flera Le Pain Q, så kolla upp den som ligger mest centralt för er. Kan tänka mig att deras uteservering på våren är magisk. Likes

Comments

I london kan man gå och gå, och fortfarande är det samma puls och fina byggnader. Mina små tår gillade det inte efter några timmar. Då hoppade vi in i en taxi och åkte vidare. 

Vi hade egentligen inget mål utan ville bara gå runt och se, vara med varandra och turista. Vädret var helt okej men lite mer rått än i Sverige. Men man åker väl aldrig till London för vädret utan för pulsen och för att ja, vara med varandra. Likes

Comments

Välkomnar min nya älskling! Äntligen säger jag bara, har dragit ut på detta alldeles för länge. En ny Macbook Air, likadan som jag hade tidigare men den lilla älsklingen var 8 år gammal. Eftersom jag studerar digital marketing och sitter dygnet runt framför datorn kände jag att det var läge att ha en dator som orkar med trycket. Och vet ni? Det är så mycket roligare att blogga från datorn. Jag har alltid bloggat från mobilen för att datorn inte orkat. Nu blir det ändring på det. 

Gillar ni också Apple och är helt fast som jag? Puss! Likes

Comments

I söndags bjöd Stockholm på en underbar vinterdag med sol. Det tog vi såklart inte för givet.

Nu sitter jag i bilen på väg till Arlanda. Min kille har överraskat mig med en resa till London i alla hjärtans dag present, hur fint? Så upp med tuppen och snart intar vi Joe and the juice för frukost och sedan blir det shopping och god mat i mängder. PussLikes

Comments

I söndags gick vi en promenad längst Strandvägen och pausade med lunch på café Créme på Nybrogatan. En fantastisk lokal och vi hade turen att komma tidigt och nästan vara själva. Min killes sandwich var helt magisk med tryffel mayo och pommes. Dom åt jag upp.

Kan starkt rekommendera ett besök här, för både frukost, lunch och middag. KramLikes

Comments

I måndags hade jag tjejerna över hos mig. Vi drack rödvin och lagade pizza ihop. Pizza måste vara det bästa man kan laga ihop. Man får välja precis själv vad man ska ha för pålägg och man gör allt ihop, som en aktivitet.

Pratade till midnatt om allt mellan himmel och jord. En sån kväll då timmarna springer förbi och man bara vill att tiden ska stå stilla.

Jag är så glad att jag lärt känna nya fina människor. Att man i vuxen ålder träffar så rätt. Nu har jag precis haft min syster här och är helt slut.

I helgen ska jag åka iväg. En fin alla hjärtans dag present.Likes

Comments