Header

Äntligen är det Fredag!!

Skolan började som vanligt 08:30 konstigt nog var jag lite försenad imorse hehe... brukar aldrig vara det. Jag sov lite länge idag också gick upp först vid kvart i 8 aja ibland får man bryta rutinerna, skoldagen har gått snabbt och det har varit en lugn dag förutom att jag har känt mig jätte omotiverad på allt idag så det blev inte jätte mycket gjort idag. Slutade redan 13:05 super skönt att komma hem tidigt på en Fredag och idag har jag absolut ingenting planerat utan ska bara vara hemma kolla på film ta det lugnt helt enkelt för imorgon åker jag till min morbror i Malmö vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert kul. Vad brukar ni göra på en Fredag? själv brukar jag vara ute med vänner i byn eller vara hemma hos någon vän fast idag ska jag bara vara hemma med familjen vilket också är skönt.

Det är ganska många som festar, shoppar och som faktiskt är på jobbet en Fredag kväll, jag hade helst skippat jobbet en Fredag kväll hehe.

Snart är våren här (får vi hoppas i alla fall) jag hade tänkt köpa en ny skinnjacka då min är sliten, att hitta en skinnjacka enligt mig är inte lätt men jag kollade runt på lite olika sidor och hamnade på Chiquelle och hittade en super snygg skinnjacka där som jag jättegärna vill ha.

Jackan heter Moto Jacket den finns i 4 olika färger den som jag vill ha är svart, ni hittar jackan Här!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments