Header

Idag är det 14 dagar kvar tills bilen rullar mot Idre. Jag längtar väldigt mycket efter att få umgås med min pappa och min lillebror i två veckor, även jobba lite på en resturang. Det va ett tag sedan jag va uppe i Idre vilket är synd för jag älskar att vara där uppe. Naturen är superfin och mår väldigt bra när jag är i Idre.

Ha det bra så hörs vi!<3

Likes

Comments

Idag är det Söndag vilket innebär hemfärd till Skåne. Vi åkte redan 07:30 och har haft några stopp påvägen, nu har vi precis kört ifrån Värnamo. Jag och min lillebror åker hela vägen hem till farmor och farfar och sedan hämtar mamma oss där.

Mina planer för dagen/kvällen är att jag ska träffa Bella och åka till skogen med henne, ska bli skönt att gå en runda i skogen och rensa alla tankar. Det behövs verkligen efter denna helgen med tanke på begravningen. Har inga planer mer än detta, det kanske dyker upp något senare idag.

Som ni kan se på en utav bilderna ovan så fick jag ett supergulligt meddelande av min tjejkompis. Jag vaknade och såg detta på skärmen då blir man otroligt glad och det värmer i hjärtat. Jag har underbara vänner, verkligen!!

Nu har vi cirka två timmar kvar av denna bilresa, skönt!!

Vi hörs!<3

Likes

Comments

9 Juni va jag på min fina väns student.

Grattis ännu en gång fina Clara!

På en mysig skogstur med en underbar vän.

Inte den sista bilden med henne dock sista bilden vi tar i skolan tillsammans. Denna underbara människa ska byta skola men jag önskar henne all lycka till på den nya skolan och nya klassen.<3

Likes

Comments

För er som vill följa min vardag kan gå in på min Instagram profil. Jag uppdaterar för det mesta min Instagram story och även mitt flöde.

Ni hittar mig under namnet: gabriellagaude


Likes

Comments

Äntligen sommarlov som jag kämpat mig igenom hela ettan och nu står jag här med ett diplom i handen för att jag kämpat och varit positivt inställd. Nu blickar jag framåt och ser framemot tvåan väldigt mycket!

Jag har inte alls varit aktiv här och det beror på att jag inte har haft ork till att öppna datorn och skriva. Dessutom har jag inte mått jättebra så det är också en anledning till att jag inte har skrivit. Dock har jag tänkt att bli allt mer aktiv nu under sommarlovet vilket jag verkligen ska försöka att fullfölja.

På tal om något helt annat så sitter jag i en bil med min farmor, farfar och en av mina fastrar påväg till Uppsala. Det vi ska göra där är lite mindre roligt då vi ska på begravning. En släkting till mig gick bort i cancer för någon vecka sedan vilket inte är speciellt roligt.

Det som ska bli roligt är att jag ska få träffa mina syskon och min pappa eftersom att dom också kommer till Uppsala. Har saknat dom väldigt mycket.

Nu har vi en lång bilfärd framför oss. Ha det bra. Vi hörs!<3

Likes

Comments

Bilderna ovan är från mina senaste dagar som har varit väldigt bra.

Min dag idag har varit toppen och den har tillbringats på stranden med Ali och mamma. Nu slöar jag och Ali framför youtube innan han ska hem. Imorgon är det skola igen det känns som en evighet sen jag va i skolan haha men det är bara att göra det, snart är det sommarlov!

Vill även passa på att säga grattis till min underbara mamma på morsdag. Du förtjänar allt fint i världen, jag älskar dig!<3

Likes

Comments

Idag har jag varit i vårt nya hus och för första gången dessutom. Jag fick en blandad känsla när jag klev in genom dörren för det mesta en bra känsla. Den lilla delen som var en lite mindre bra känsla försvann efter att ha gått runt ett tag och kikat.

Det som kommer här näst är att planera rummet liksom hur jag vill ha det med både färg och tapet, detaljer och möbler. Ska bli väldigt roligt att få göra det och verkligen tänka igenom mitt dröm rum.

För övrigt idag har jag varit på ett häst utsläpp, det gick väldigt fort upp från sängen imorse när jag väll hade bestämt mig sådär 10 minuter innan de skulle köra. Annars har det inte hänt något mer faktiskt.

Ha en bra Lördag så hörs vi!<3

Likes

Comments