Header
View tracker

Värmde precis en bit pizza, mumsigt. Idag har jag inte gjort något alls vilket jag borde ha gjort, mitt arbete skulle varit inlämnat igår men nej, jag har inte börjat på det. Jag skulle ha packar också men det har jag heller inte gjort så jag ska äta upp nu och sedan börja packa.


Imorgon åker jag!!


Ha en bra dag vi hörs!<3

Likes

Comments

ÄNTLIGEN Fredag (!!) känner jag även fast jag har ett helt arbete (en film) att lämna in, den här filmen ska spelas in och till den filmen ska det finnas en bild med organ som jag då ska rita själv. Jag har inte ens börjat med detta utan det enda jag har gjort är att skriva manuset.. ärligt har jag inte ens läst igenom det men jag SKA börja på allt detta efter jag ätit middag för känner att jag behöver mat i mig innan jag börjar göra allt detta. Blir säkert skit bra!!


Skoldagen idag har varit upp och ner.. jag har hamnat i en svacka vilket gör mig arg, lätt irriterad, arg och allmänt konstig i humöret. Vi alla har sådana perioder i livet och jag har min nu, jag AVSKYR det men det kommer att gå över, förhoppningsvis när jag får ''vila upp mig'' hos pappa i en vecka. Blir inte bara att vila utan har två arbeten jag ska jobba med den veckan som är väldigt viktigt att jag gör, jag missar nämligen tema starten på nästa veckas tema men jag ska nog fixa det ändå!!


Ikväll blir det mys hemma I think och såklart detta arbetet då som jag ska göra klart men det ska jag fixa. Vi ska äta pizza snart tror mamma är och hämta inne i byn nu efter maten ska jag börja direkt.


Ha en bra kväll så hörs vi!<3

Likes

Comments

Dessa byxorna är verkligen dom skönaste, mysigaste och bekvämaste byxorna jag har ägt.
Byxorna är från H&M och kostade 199 kr, Tack pappa!<3

Likes

Comments

En torsdag som denna är ingen höjdare, bråk, jobbiga känslor och mycket mer. Dagar som denna är sådana dagar då jag bara vill mysa ner mig under täcket, göra skolarbetet hemifrån och stänga av telefonen. Det går tyvärr inte vilket många förstår haha..
Man kan väl säga att jag inte har haft en bra dag (alls) idag!

Har ett skolarbete som ska vara inlämnat imorgon vilket är vääääldigt kämpigt då jag (verkligen) inte vet hur jag ska hinna med allt. Skolan tar på mig som in i bomben och sedan har jag mina dåliga dagar som består av ångest, panikattacker, starka känslor och lite andra "små saker", att hela tiden ha dessa "problemen" i skolan gör skolgången mycket svårare MEN jag får leva med det.

En sak som står på min bucket list 2017 är "prata med en psykolog" vilket jag ska få göra så snart som möjligt. Jäkligt skönt att jag ska få hjälp med min ångest, hur jag ska hantera den osv... Ärligt jag längtar.


I rubriken står där "längtar." ja jag längtar som in i bomben FÖR på söndag åker jag till Idre (!!) shit så kul det ska bli att komma hem till pappa igen, har längtat som bara den och tycker verkligen att det är superkul att mamma, Daniel och flickorna ska följa med upp till Idre. Tror verkligen mina syskon ser fram emot att visa hur dom bor nu och allting där uppe!! Sjukt kul, längtar!!

Ni får ha en jättebra kväll så hörs vi!<3

Likes

Comments

Godmorgon, satte mig precis på tåget för att ta mig till skolan där jag ska plugga med en lärare, har ett prov som jag måste göra om igen hehe.. så ska få plugg hjälp och sedan ska jag göra provet med samma lärare.
Skönt när man kan få hjälp på det sättet, tycker min skola är rätt duktiga på att se till att jag och även andra klarar av skolan.

Idag är det en kort dag, slutar redan 14:20 då ska jag åka och träffa en kompis.


Ni har säkert hört om det hemska som hände i Malmö för bara någon dag sedan. Det var en ung kille i 16 års åldern som blev ihjälskjuten i Rosengård som då liggeri Malmö.
Tycker det är så jäkla hemsk (!!) när ska detta ta slut?
#läggnerdittvapen


Ha en bra dag så hörs vi!<3

Likes

Comments

-2 ute, ligger under filten med datorn i famnen och tittar på skam.
Idag har jag gått i skolan som dom flesta andra, har varit otroligt trött idag eller jag är otroligt trött så mitt humör har inte varit på topp.
Jag ska fortsätta titta på skam efter det blir det kanske lite skolarbete och sen en varm dusch!


Ha en bra kväll vi hörs!<3

Likes

Comments

Det är väl aldrig fel med måndags mys?


Jag och mamma har precis ätit lite mat, supergott men STARKT!! Just nu väntar jag på en kompis som ska komma hit, vi ska titta på handboll med mamma och ta det lugnt bara.Ni får ha en bra måndags kväll så hörs vi imorgon!<3

Likes

Comments

Shit vilket fint väder det är idag, kallt som bara den men solen är framme vilket gör det mycket bättre.
Jag var nyss ute en kort runda med Alva och Tova, nu är det dags för matte och sedan vård efter det är skoldagen slut.
Ha en fortsatt bra dag!<3

Likes

Comments

Godmorgon, Jag vaknade 06:10 då gick jag upp oh gjorde vi mig lite, ska låta mina ögon vila från sminket idag, det behövs. Jag ska snart äta två ägg och sen blir det åka mot tåget.


Ha en bra dag idag så hörs vi!<3

Likes

Comments

Söndag, den dagen jag både hatar och älskar på samma gång.


Idag är det exakt en månad utan cigaretter, en hel månad utan att behöva känna stress för stress är det jag känt under de fyra åren jag rökte. Stressen att inte kunna röka vid olika tillfällen eller om cigaretterna höll på att ta slut då blev jag också stressad. Att alltid se till att ha cigaretter och att alltid hitta tillfällen till en rökpaus, det är inte vad kroppen behöver. Så grattis till mig att jag lyckats i en hel månad och jag ska fortsätta på detta spåret!!


Som ni läst igår var jag hos min kusin vi hade det jättemysigt verkligen.
Jag kom hem för en stund sen, har precis duschat och ska börja göra vid mig snart för vi ska iväg och äta med Daniels bror som har fyllt år.


Ni får ha en bra dag så hörs vi!<3

Likes

Comments