Header

Fjällfoto är en hemsida där du hittar grymt fina foto som har tagits i fjällen. Ovan ser ni två foto som säljs på deras hemsida. Dessutom är det farsdag snart, tror du inte att din far hade blivit glad av ett foto i fjällen? Det tror jag!

Klicka här för att komma till hemsidan!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev jag hämtad vid halv åtta tiden av Emma och hennes kompis. Vi körde till Ica för att handla godis och efter det hämtade vi pizza. Det blev pizza i kartongen framför idol och lite godis. Jag somnade rätt tidigt redan efter nio tiden men kvällen var mysig i vilket fall som. Jag hoppas ni hade en mysig och bra lördags kväll?

Likes

Comments

Ikväll ska jag hem till min gamla elevassistent. Vi ska titta på idol, käka pizza och äta godis, jag ska stanna hos henne över natten också, jättemysigt!

På tal om något annat.. hur fin vän har inte jag? Det va som jag skrev i ett annat inlägg, ord kan göra så mycket förändring på ens mående.

Likes

Comments

Denna dagen har varit så hemskt. Jag somnade i en halv timme på bussen imorse och jag somnade även när jag kom fram till skolan. Dessutom mår jag inte tipp topp inte ens i närheten och då blir jag tröttare än vanligt + att jag har tagit en behovsmedicin som ska hjälpa mig med min ångest vilket fungerar. Det som händer med denna medicinen är att jag blir otroligt trött, jag skulle beskriva det som att man känner sig full och lugn på samma gång, anyway den fungerar hyfsat bra iallafall och det är huvudsaken. I vilket fall som så är jag påväg hem och ska vila mig en stund. Senare ikväll ska jag till en som heter Emma, min gamla elevassistent. Vi ska glo på idol och sedan sover jag kvar där över natten, jättemysigt! Jag hoppas att ni har en bra Fredag utan ångest och andra tråkiga saker.. så hörs vi!<3

Likes

Comments

Jane The Virgin

Söker ni en serie med mycket kärlek, drama och komedi i så är denna helt rätt för er. Ni hittar den på Netflix.

Orange Is The New Black

Detta är en grym serie med mycket händelser i och perfekt för er som älskar fängelse, drama och romantik. Ni hittar den på Netflix.

Modern Family

Jag tror inte ni har missat denna älskade serien? Om ni har det kan ni se den på Netflix.

Likes

Comments

Idag har jag inte alls någon bra dag. Jag mår väldigt dåligt, är ledsen och helt lost i huvudet. Sådana dagar får man ha ibland men när det börjar bli längre perioder är det inte att ”bara” ha en dålig dag och ”bara” må dåligt i en dålig dag. Helt plötsligt är det ens vardag att må dåligt var och varannan dag vilket inte är hållbart i längden. Jag har den turen att jag har världens finaste familj, släkt vänner, underbara läkare och en underbar psykolog som hjälper mig igenom mina tuffaste dagar. På bilden ovan ser ni en liten text en av mina bästa kompisar skrev till mig innan idag som betyder så mycket. Ord kan göra att ens dag blir lite bättre iallafall.

Likes

Comments

Tinder takeover är en sjukt rolig grej som man kan titta på, på youtube. Det är olika människor som tar över en persons tinder och som då ska matcha med människor. Ibland blir det en dejt och ibland inte. Tycker ni ska gå in på youtube och söka på tinder takeover för att se dessa sjukt roliga klippen.

Likes

Comments

If all the women who have been sexually harassed or assaulted wrote "Me too" as a status, we might give people a sense of the magnitude of the problem.

Till alla er kvinnor som har blivit utsatta för sexuella brott, ni är enormt starka, ni är kämpar som försöker ta er igenom händelsen/händelserna och även ni som har tagit er igenom det, ni förtjänar allt fint i världen. Jag är själv en av dom som har fått gå igenom någon form av sexuella brott. Och det är verkligen inte lätt, vi måste hjälpas åt att finnas där för varandra och hjälpa personerna som går/har gått igenom detta. Stå på er tjejer!<3

Likes

Comments