Header

Något jag har svårt för är att öppna och ta emot julklappar inför folk. Jag vet inte alls varför men har en tanke om varför det är så, för att det inte ska upplevas som att jag inte tycker om det jag fick. Jag har svårt att visa min glädje inför folk.

Tända ljus och en julgran utanför dörren är sååå mysigt!

Mina favoriter på julbordet, ägg med räkor och lax. Även ål är en av mina favoriter men det fanns inte idag tyvärr.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt bra. Jag var på fest hos en killkompis och vi umgicks, sjöng, dansade och hade helt enkelt jäkligt roligt!

Trots att jag var på fest igår och kom hem rätt sent var det bara att kliva ur sängen halv tio imorse. Idag är det nämligen julfirande hos mormor och morfar och senare idag fortsätter julfirandet hemma hos mig. Eftersom att jag och min syster åker till vår pappa nästa vecka fick det bli julfirande för vår del idag så att vi också får fira med släkten.

Likes

Comments

Något jag älskar är inredning. Jag tycker det är jättekul att fixa och trixa med olika stilar, färger, former och allt som hör till. Jag har ett projekt som jag ska börja på lite senare och det är min garderob som jag ska inreda och måla om osv. Utöver min garderob är det mitt rum som ska bli 100% klart. Jag ser verkligen fram emot det!

På tal om något annat så har jag varit frånvarande här på bloggen ett litet tag. Det beror mest på att jag är jättestressad över skolan och jag har prioriterat att umgås med mina vänner hela kvällarna istället för att skriva här på bloggen. Dessutom har jag inte haft jättemycket motivation till att sätta mig ner och skriva ihop ett hyfsat bra inlägg. Så istället har jag lagt det åt sidan för att det inte ska bli ett inlägg med en bild och tre rader text som det blivit någon gång på senaste tiden. Jag ska försöka att göra mitt bästa för att komma igång igen för jag tycker det är väldigt roligt att skriva här. Tills dess får ni stå ut med lite sämre uppdatering.

Likes

Comments

Medans jag låg och sov var familjen iväg och högg en julgran och den har flickorna klätt och fixat med. Det har även bakats julgodis inför julen som vi ska fira nästa lördag. Eftersom att jag och min syster är hos vår pappa på julafton får vi fira julen lite tidigare.

Likes

Comments

NU har jag avslutat min praktik och jag är så jäkla stolt över mig själv. Att jag verkligen har klarat det och fått växa som person och blivande undersköterska. Jag är fantastiskt glad över att jag lyckats! Nog pratat om det, jag är på bussen påväg hem. När jag kommer hem ska jag hoppa i duschen och sedan sminka mig lite. Sedan ska det hållas helg!

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på min praktik vilket känns både skönt och tråkigt.. Jag har verkligen trivts här och utvecklats både som person och som blivande undersköterska. Är väldigt tacksam för all hjälp jag har fått på detta stället och är ännu mer tacksam över att jag har fått träffa underbar personal och underbara boende.
Jag ska göra mitt absolut bästa fram till 15:00 när jag slutar och sedan ska jag gå härifrån med ett stort leende på läpparna och vara jäkligt STOLT!!

Likes

Comments

Wihhoo idag blir det en tur till Ullared med Jannie och hennes svärmor. Det ska bli väldigt roligt att komma dit igen. Jag har fått en lista av mamma vad som ska handlas och jag ska även se om där är någonting som följer med mig hem.

Likes

Comments

Klockan 05:00 ringde mitt alarm och då var det bara att hoppa ur sängen och börja göra sig klar. Jag vill ju inte försova mig min näst sista dag på praktiken. För jag har bara idag och fredag kvar på praktiken. Det känns lite tråkigt om jag ska vara ärlig för jag trivs så bra där och alla i personalen är så omtänksamma. Jag ska göra mitt absolut bästa idag trots att det är en heldag, 7-16!

Likes

Comments