Header

Underbart dop.

Favorit middagen på nova lund.

Min älskade mamma!<3

Som ni säkert märkt har/är jag väldigt frånvarande och det kommer jag att vara fram tills att allt runt om mig har lagt sig. Jag mår inte toppen hela dagarna och det är mycket med skolan + att vi ska flytta in till byn. Att vi ska flytta in till byn är bara roligt och underlättande MEN det kommer blir en STOR omställning för mig. Vill helst flytta NUUUU!!!

Annars så är det mest skolan och mitt mående som påverkar uppdateringen i nu läget men jag vill uppdatera och fortsätta driva bloggen mot något större, men i nu läget går det inte ihop.

Hoppas ni har förståelse för detta!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Slutet på April månad vi vet inte om det är vinter eller vår och jag är vilsen i allt just nu därför är det mycket sämre uppdatering. Denna månaden har och är väldigt förvirrande väldigt många obesvarade frågor och tankar som inte borde påverka men som ändå gör det. Jag försöker att hålla humöret uppe och att få ihop en vanlig dag i skola och så vidare MEN jag hoppas att jag väldigt snart kan lätta på en stor sten i magen, snart väldigt snart.

På tal om något annat så har jag haft en underbar helg den började med att i fredags efter skolan åkte jag och Emma en vän till mig in till centralen där vi träffade Magda som också är en vän, vi åkte till emporia. På emporia kikade vi i affärer och åt lite, vi hade supermysigt. Igår (lördag) va jag hos Jannie hela dagen och bara myste och idag (söndag) tar jag det bara lugnt hemma och lite fix med olika saker inför fotograferingen på fredag.


Ha en bra söndag så hörs vi!<3

Likes

Comments

ALLA är lika mycket värda OAVSETT, hudfärg, efternamn eller var du kommer ifrån. RASISM är ett STORT problem i dagens samhälle och det som en gång varit det trygga och omhändertagande Sverige är idag ett väldigt dömande land. Jag ber Sverige att tänka efter eller tänkt såhär ''Om det är krig utanför din dörr och en familj knakar på din dörr för att få komma in och ta skydd, är ditt svar nej? FÖR det är detta Sverige gör stänger dörren för familjer som söker skydd.'' Snälla tänk om och tänk rätt.

#fuckrasism

Likes

Comments

Efter en stunds pluggande som gick toppen sitter jag nu och äter lite lunch medan mina kusiner ritar. Denna dagen kommer jag satsa på plugget för imorgon har jag prov och något som är typiskt mig är att inte börja plugga i tid.. ska bli bättre på det!

Ha en bra ledig måndag!<3

Likes

Comments

Inte varje år det är snö på påskafton men i år fick vi ''äran'' dock är jag inte speciellt glad över att det kommer fullt med snö i april månad.

Som rubriken lyder så firar man påsk idag vilket inte alla gör men dom flesta firar med god mat och vänner, familj och släkt. Vi ska inte fira med släkt eller vänner detta året utan vi har mys hemma med lite god mat och det fungerar utmärkt det också. Jag fick en påsk blomma och en påse godis av Daniels pappa innan idag, jättegulligt!

Imorse blev det plättar till frukost eller en mycket senare frukost skulle jag säga mycket gott var det. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt och tittat lite serie, snart är det mat och efter maten blir det att ta det lugnt som resten av dagen.

Glad påsk alla påskfirare!<3

Likes

Comments

Idag har det varit en fullspäckad onsdag. Dagen började med ett besök hos nagel studion då min ena nagel hade gått i sönder efter besöket där var det dags för fika hos min gamla elevassistent. Senare hämtade mamma mig och vi körde mot Lund för ett besök hos min psykolog som gick jättebra. Nu sitter jag i min säng och hade tänkt dra mig in till badrummet för en dusch snart.

Imorgon (torsdag) ska jag plugga lite under dagen och senare mot kvällen ska jag iväg på fest och det ska bli jättekul att träffa lite nya människor för det va länge sedan jag planerade in en fest.

På fredag blir det en tur till skånesdjurpark med min mamma, Daniel, flickorna och min moster med hennes familj, ska bli väldigt mysigt trots mina festligheter som sker dagen innan hehe.. Senare på kvällen ska vi vara här och grilla och det ska bli mysigt det också.

Helgen kommer bestå av plugg för min del då jag har ett prov på tisdagen om lungorna som jag MÅSTE klara!!

Ni får ha en bra kväll så hörs vi!<3

Likes

Comments

Äntligen ett efterlängtat påsklov!!

Idag har jag umgåtts med Ida hela dagen vi har varit ute en runda i byn och även på ica för att inhandla gottis till ikväll. NU ska vi snart iväg på hennes handbolls träning som varar i 1,5 timme och efter den är det mys och serie som gäller.

Imorgon ska vi ta oss till lund för lite mer mys och det behövs ibland. Larmet ringer 07:15 imorgon så det blir även en tidig mys dag för oss men det fungerar det också.

I helgen har jag umgåtts med min kära pappa som har varit nere i Skåne sedan i torsdags. Mysigt att få umgås med honom helt själv i några dagar och om cirkus två veckor blir det mys med mina två älskade syskon.

Ha en bra kväll så hörs vi!<3

Likes

Comments

Det som har hänt i Stockholm är verkligen hemskt. Att det finns människor i världen som ens kan tänka som den eller dessa personer gör mig illamående! Polisernas arbete är fantastiskt och även andra enskilda individer som öppnar sina hem för de som inte kan ta sig hem.

Mina tankar är med ALLA i Stockholm och även de drabbades anhöriga!


#prayforstockholm #prayfortheworld

Likes

Comments

Skinnjacka - Ciuquelle, T-shirt - H&M, Byxor - Gina Tricot

Godmorgon, idag ska bli en riktigt bra torsdag och ännu bättre blir det efter skolan då min pappa kommer till Skåne. Jag ska tillbringa hela helgen med honom och det bli så mysigt!

Ha en bra dag!<3

Likes

Comments