Header

Vardag

..för redovisning av vårt arbete som vi jobbat med i ca tre veckor och jag kan säga att jag är ganska nervös eftersom att redovisningen ska ske på engelska vilket jag har rätt svårt för. Jag hoppas verkligen att allt går som det ska imorgon och att jag verkligen försöker för ibland när det gäller sådana här saker och prov i allmänt då brukar allt låsa sig så att jag fastnar, kommer ingenstans och det slutar alltid med att jag inte gör det jag ska vilket inte är bra då jag behöver poängen på dom olika kurserna.

Hela eftermiddagen i skolan har vi jobbat i våra grupper med manus, texterna och powerpoiten som vi ska använda oss av imorgon på redovisningen. Vi skulle också träna på att redovisa minst en gång vilket jag inte var med och gjorde och det ångrar jag lite i efterhand men istället jobbade jag med den texten jag ska prata om imorgon, jag översatte den till engelska. Eftersom att vi skulle hålla på med vårat arbete hela eftermiddagen fick vi gå hem vid 15:20 tiden och egentligen slutade vi 16:00.

Jag tog tåget hem där Staffan hämtade mig så åkte vi hem till dom, jag gjorde två mackor och satte mig med texten för att översätta klart den för ikväll är det verkligen plugg plugg plugg och ännu mer plugg som gäller. Måste öva in texten och öva på att prata engelska för det har jag problem med. Jag kom på en idé att filma mig själv när jag läser texten för då tror jag att det blir lättare att se vad som blir fel och det är lättare att höra hur jag uttalar orden osv... ni förstår vad jag menar.


Jag ska bli hämtad 19:00 hemma hos Jannie och Staffan då ska jag hem, duscha, ta fram kläder till imorgon och sedan är det plugg som gäller hela kvällen. Jag ska fixa detta och jag vill fixa det hur nervös jag än kommer bli och som jag redan är så vill och ska jag försöka göra detta på bästa sätt.

Som jag skrev igår hade jag prov idag i idrott och det gick INTE bra, jag kunde inte en ända fråga så jag lämnade in det blankt, jag hoppas på omprov för jag kan egentligen men det är samma där när allt låser sig då kan jag bara inte tänka eller göra det jag faktiskt ska göra.

Vi hörs imorgon. Ha en bra kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag, Musik

Ett tips, denna låten får ALLTID mig på bra humör kvittar hur jag mår för denna låten ger mig feeling.

(Klicka på rutan ovan för att komma till låten)


Idag går jag i skolan till 16:00 vilket är en lång dag speciellt när det är sista dagen innan vi ska redovisa vårt arbete så där är en del att göra idag (..) I fix it!

Jag måste lära mig att tänka framåt, positivt och ta bort mina negativa tankar för med negativa tankar blir saker och ting bara mycket värre. Det kan ta tid att förändra det men jag ska och vill göra det!

Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Vardag

Sitter just nu inne på Esspreso House i Lund med Alva för att äta en mycket ohälsosam frukost och efter det ska vi till skolan och plugga på provet som vi har 10:40 idag. 

Vi hörs!

Likes

Comments

Vardag

Jag var världens lyckligaste i skolan när jag fick reda på att vi slutade 14:20 och inte 16:00, jag hade blandat ihop dagarna och tur var väl det för jag hade verkligen inte orkat sluta 16:00 idag. Min grupp har fått gjort sjukt mycket idag dock var jag frånvarande nästan hela sista lektionen för jag gjorde mitt muntliga matteprov och jag fick GODKÄNT (!!( är så himla glad över att jag fick godkänt på det provet och att jag verkligen börjar komma igång med matten, förstå osv... tycker bara det är grymt gjort av mig idag trots att jag var supernervös innan ALLTID tänka positivt. I fix it! 

Efter skolan skulle jag ta tåget hem så jag och tre tjejkompisar gick inom esspreso house för att köpa något varmt att dricka, det bästa är att jag hade tre gratis drickor, stora, varma på esspreso house som jag glömt använda så jag använde en sådan idag sjukt smart med deras app för man får rabatter osv på den vilket jag tycker är jättesmart speciellt nu när jag går i skolan i Lund och kanske behöver plugga en morgon eller eftermiddag som jag ska göra imorgon, då vet man att man har rabatter kanske till och med gratis dricka, smart tycker jag! 

Imorgon ser min morgon ut ungefär såhär: 

Ta tåget till Lund möta upp Alva ta oss till ett esspreso house sätta oss där och plugga på idrotts provet som vi har 10:40 imorgon. Har egentligen sovmorgon men det gick inte att lösa skjuts från mig till tåget sent imorgon så Alva erbjöd sig att möta upp mig i Lund och plugga. Ikväll fungerar inte mitt huvud riktigt.. tyvärr är det så ibland men jag ska göra ett försök att läsa lite till senare men imorgon ska jag verkligen plugga. 

Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon! 

Likes

Comments