Header

Efter en tidig morgon och en krävande dag på praktiken så sitter jag vid Jannies köksbord och försöker få bort mina gelé naglar, på god väg tycker jag.
Vi ska snart ha möte som tar en stund och efter möter ska jag och mamma köra in till byn för att hämta upp flickorna.

Första dagen på praktiken gick sjukt bra dock somnade jag 01:30 och gick upp 06:10 sen började jag 07:00 så just nu är jag så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen. Det blir en lika tidig morgon imorgon så hoppas att jag somnar idag.

Ha en bra kväll så hörs vi!<3

Likes

Comments

Nästa stopp är Göteborg och om jag kan läsa av skyltar rätt är det 22,1 mil kvar dit men jag kan ha fel...;)!

Morgonen idag vad lugn och mysig trot att det berodde på min och min systers nervositet men hellre lugnt och mysigt än att det ska vara panik hela morgonen.
Med andra ord gick morgonen superbra och vi tog oss iväg med bussen till Sälen lugnt och fint.

Denna veckan har varit fantastisk älskar verkligen Idre och att umgås med min familj där!! Hoppas att jag kan ta mig upp snart igen för det är något jag verkligen vill!!

Vi har precis stannat i Grums och ätit lite dock hann vi inte äta upp maten för tiden blev lite tajt men vi tog med oss maten på bussen. Vi köpte även någon klubba och dricka så vi har för bussen stannar inte igen iallafall inte så man kan handla och så.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!<3

Likes

Comments

Som jag skrev innan idag skulle familjen åka skidor idag men när vi väl var uppe på fjället blåste det som bara den, helt sjukt och det gick inte att åka.

Just nu ligger jag i ett varm skönt solarium.

Ha det bra så hörs vi!<3

Likes

Comments

Det är aldrig fel att äta pannkakor till middag, supergott!

Idag är det sista dagen här uppe med familjen, imorgon bär det av till Skåne. Jag har haft det jättemysigt och kul här uppe denna veckan, verkligen!!

Planerna för idag är att vi ska åka skidor när min syster slutar skolan och sedan mysa resten av dagen/kvällen.

Just nu sitter jag på sporthallen och tar det lugnt, pappa och min bror ska komma upp hit om en stund.


Ha en bra dag så hörs vi!<3

Likes

Comments

Igår var verkligen en drömdag allt flöt på med skidorna, solen var framme, syskonen sams inklusive mig hehe och med ett ord skulle jag beskriva gården som drömdag!

Det har inte varit så bra uppdatering känner jag och det beror dels på var jag befinner mig för här uppe släpper jag oftast alla "måsten" jag släpper mina sociala medier bland annat bloggen men det är inte för att jag har tröttnat utan vill umgås med familjen och ta dagen som den kommer, det fungerar för mig då får det vara så!

Just nu sitter jag i köket har precis ätit lite mat jag hade tänkt ta det lugnt en liten stund.

Ovan ser ni familjen samlad i liften, otroligt mysigt och härligt att vara här med dom.Ha det bra så hörs vi!<3

Likes

Comments

Människor som henne är bra människor. Ibland behöver man få hörs ord som dessa och när det kommer från rätt person alltså när man vet att personen menar det DÅ, då blir jag lycklig.Likes

Comments

Igår på kvällen körde vi upp till fjället där jag solade, pappa och goliat spelade i spelhallen och Gina satt i sin egna bubbla med youtube. Jag behövde verkligen komma ut igår för att få tänka på annat än hemresan, skönt var det iallafall.

Innan på dagen körde pappa och jag ner till ginas skola för pappa skulle prata med rektorn där och jag skulle hämta Gina. På vägen hem gick jag och Gina inom Ica för att handla något fint till pappa och det slutade med en ask choklad och ett bukett rosor för det förtjänar han!

Imorse gick jag upp tidigt väldigt mycket för tidigt men det gjorde jag för att jag skulle följa med pappa och Goliat till verkstaden. Vi har varit här i ett par timmar och ska väll snart dra oss hemåt så jag kan ta en dusch innan Mia hämtar upp mig.


"En dag i taget"


Ha det bra så hörs vi!<3

Likes

Comments

Det har inte blivit något inlägg sedan jag kom fram i lördags men jag har bara velat umgås med familjen, vi har för det mesta bara tagit det lugnt. Jag tänker ta en dag i taget under denna veckan och undvika måsten.

Just nu är jag med min bror och pappa ute på golfklubben för dom håller på att fixa något och jag hade tänkt räkna lite matte. Resten av dagen har jag inga planer utan bara ta dagen som den kommer!


Ha det bra så hörs vi!<3

Likes

Comments