Header
View tracker

Allmänt & Vardag

Gud vad detta året har gått snabbt känns som det var januari precis..Idag är det bara 14 dagar kvar till julafton längtar dit men mest för att jag får umgås med familj och släkt resten bryr jag mig inte så mycket om. Tycker julen är lite jobbig men så får det vara ibland. Hoppas dock på lite snö till julafton.


Nu? Jag sitter och tittar på idol med morfar tycker helt klart att Liam ska vinna detta!! Han är en riktig stjärna. Idol slutar vid 23:00 tiden idag så om jag orkar ska jag sitta uppe tills dess vill se vem som vinner. Det är nog bara detta som händer ikväll imorgon ska jag träffa en killkompis efter det vet jag inte vad jag ska göra heller haha men det får jag se imorgon.


Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt & Vardag

Äntligen fredag och mitt humör är på topp.Just nu är jag påväg till skolan superskönt med sovmorgon dessutom har jag sovit 10 timmar inatt vilket är väldigt skönt. Det som står på schemat nu är svenska 10:30 till 12:00 sedan slutar jag för dagen då ska jag ta mig till mormor och morfar där jag ska sova inatt, mysigt.


Ha en bra fredag så hörs vi!<3

Likes

Comments

View tracker

Inköp

Som jag har längtat efter denna.


Igår fick jag hem min personliga almanacka ifrån personligalmanacka.se hur fin är den inte? Jag är helt kär!!

Nu har jag något att se fram emot 1 Januari att få börja använda denna.

Likes

Comments

Allmänt & Vardag

Torsdags mood tycker verkligen inte om Torsdagarna.Torsdagar är en hemsk dag för det första är det en dag ifrån fredag vilket gör denna dagen dryg och tråkig. Det är alltid dåligt väder på torsdagar vilket det är idag. För det mesta har jag mycket saker i skolan på en torsdag.


Just nu? Jag har engelska och vi tittar på en film som vi sedan ska skriva en text om förstod inte riktigt vad vår lärare menade men men.... Jag ska titta på filmen på lovet mycket lättare att försöka ta in fakta när jag är själv och kan fokusera bättre då.

Klockan 12:15 är det lunch hoppas på god mat idag för igår var det inget jag tänkt äta haha..;) Klockan 13:00-14:20 har vi prov och jag är sjukt nervös men jag ska försöka göra så mycket jag bara kan. Ska även fortsätta plugga på lunchen.


Ha en fortsatt bra dag så hörs vi sen!

Likes

Comments

Allmänt & Vardag

Ser ni? Min alldeles egna almanacka!! Love it.Godmorgon idag är det Torsdag en dag kvar till Fredag, längtar som bara den. Vi börjar 10:30 till 12:00 skönt på en Fredag!! Klockan 12 idag kommer det upp ett inlägg om min almanacka glöm inte kika in då.


Ha en bra Torsdag vi hörs!

Likes

Comments