Header

Då va man på andra intervjun men denna gång va de uppe i Borås, men denna intervju kändes inte lika bra som den i torsdags nere i Helsingborg.
Båda intervjuerna handlade om lika dant jobb men kände att de fanns lite fler grejer att välja här nere i Helsingborg, men får la se om de hör av sig i veckan till en efter att de har ringt referenserna jag lämnade.

Kommer snart ett nytt inlägg där jag berättar mer vilket som hörde av sig oh vilket jag valde👋🏽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då va den första intervjun färdig så nu ere bara att vänta på att de hör av sig, men får la se om man hamnar på ett LSS-boende eller ett äldreboende under sommaren alltså ifrån juni-augusti månad.
De frågade även om man hade möjlighet om de behövdes om man kunde tänka sig att börja jobba som timvikarie så länge, självklart har jag de så nu ere bara att va ta på att de hör av sig imon eller någon gång i nästa vecka.

Lite snabb uppdatering så kanske inte de bästa inlägget..

Likes

Comments

Ni läste rätt så rubriken stämmer verkligen överens med detta inlägg, har hänt en hel del dessa senaste veckorna som jag har varit här nere i Helsingborg.
Sen jag tog studenten har jag kämpat för att bli klar med mina timmar som lärling för att kunna söka vidare till andra eljobb, men nu har jag äntligen kommit rätt oh som de ser ut nu kanske jag ska börja plugga nere i Malmö inom el för att läsa in lite kurser som jag är intresserad utav.
Har samtidigt fått 2 nya arbetsintervjuer som jag har denna vecka den ena är i morgon här nere i Helsingborg oh den andra är uppe i Borås på fredag morgon.
Så blir en lite tur upp till Borås över helgen för att gå på denna intervju oh sen blire la att umgås lite med nära oh kärra innan man åker ner till Helsingborg igen.

Får la se om jag börjar studera redan nästa fredag eller om de lär dröja ca 3 veckor innan man får börja, va göre så länge man vet att man kommer in ere huvudsaken oh tur att man har kvar alla verktygen ifrån gymnasiet tiden, men arbetskläderna är slängde pga de blev för små haha

Likes

Comments

Då vare dags igen att vänta på en kallelse ner till Lund för tredje gången eller så blire en kallelse upp till Helsingborgs lasarett denna gång, på ett sätt vore de skönt om de blev i Helsingborg för orkar inte att de ska hända samma sak som sist när jag gjorde operationen nere i Lund..
Men men egentligen kvittar de vart jag får göra de eftersom så länge mina fötter blir bra är jag nöjd, även om jag vet att detta innebär ännu fler ärr på kroppen men de struntar jag i eftersom hälsan går först.
Hoppas verkligen att de går fort att få denna kallelse nu så jag åtminstone får göra den innan själva värmen kommer så jag kan få sola som vanligt, haha

Sen har jag fått en fix att jag vill fixa i ordning min näsa för stör mig som bara den eftersom jag inte är nöjd med den, hoppas bara att detta är en fas som har kommit just nu fast vet ändå att de inte riktigt ere eftersom de finns en hel del grejer jag vill göra men just nu kan jag ändå inte göra de.

Ps: Vet inte riktigt om de är lönt att jag har kvar bloggen för bloggar inte så värst mycket oh känner vara själv att bloggar börjar dö ut, eftersom de nya är vloggar istället!

Likes

Comments

Istället för att vi håller på att klaga på en massa hela tiden hur saker oh ting i samhället ser ut så kanske vi borde börja bli lite mer politisk aktiva?
Vi har ingen rätt egentligen att säga de behövs ändras på oh de med eftersom enda sättet att faktiskt förändra något är att ungdomarna/de äldre faktiskt går med i en politisk förening om vi nu vill börja ändra på en del saker..
Jag själv gick med i ett parti första gången när jag va 11 år vilket innebar att jag va den yngsta i Sverige som faktiskt va politisk aktiv i ett parti, men efter 2 år gick jag ut ut partiet pga jag fortfarande va yngst oh kände att jag kanske skulle gå över till något annat parti men fans inget att än de jag va med i som passade mig.
Så valde att hoppa av helt oh sen mina vänner va inte lika intresserad utav detta som jag så va ingen idé att ens försöka få med de till partiet heller, haha
Men då 4 år efter alltså när jag va 17 år så skulle dock fylle 18 år alltså lagom till valet, bestämde jag mig för att gå med i ett parti igen oh denna gång blev de i ett helt nystartat parti oh de slutade med att ännu en gång blev jag den yngsta fast denna gång vare att jag va den yngsta som ställde up i kommunalvalet i hela Sverige, så de året blev de en hel del intervjuer med olika radiokanaler, fick även hjälpa partiet att komma igång i Borås innan jag hoppade av denna gång med pga de punkter som kom upp till slut att partiet ville stå för ville inte jag riktigt va en del utav.
Så nu för några dagar sen bestämde jag mig för att bli politisk aktiv igen oh kommer gå tillbaka till första partiet som jag alltid har hört hemma hos men har ett ämne som jag verkligen vill att de ska lyfta fram lite mer än andra saker som de redan gör.
Detta lär gå hur bra som helst oh önskar lite att jag hade gjort detta redan för ca 3 år sen men bättre sent än aldrig eftersom jag tror jag behövde dessa år som har gått för att bli ännu säkrare på saker oh ting, nu blire ta på kavajen igen för att verkligen se till att försöka få en förändring i samhället antingen blire bättre eller sämre👋🏽

Likes

Comments

(dålig uppdatering här jag vet men ändring nu)

Hade den sjukaste helgen på länge nu i helgen vilket är tack vare mina tre underbara vänner nere i Helsingborg som kom upp till mig i Borås, de roligaste va att de va hemma hos mig för jag själv va hemma men så gåre när man precis hade kommit ner till stan efter jobb oh sen måste uträtta några ärenden innan man tar bussen hem.
Men kom dock bara några minuter efter att de hade kommit upp för trapporna till dörren i trapphuset, medans Skåne folket skulle fixa till sig lite tänkte ju jag va snäll oh pumpa upp deras luftmadrass som va lättare sagt än gjort.
Har man inte med sig den rätta pumpen oh försöker få luft i madrassen får man allt ringa ner sin svåger om hjälp men även han inser att de inte lär gå, så efter ett tag drog vi upp till pizzeria Nova för att få i oss lite mat innan vi drog till Katrinedals bowling för att bowla lite.
Slutade med att mitt lag vann över mammas lag men va inte så jätte mycket poängs skillnad men ska men sen utgå vem utav oss som vann kan jag lugnt säga min svåger komma 1a, mamma kom 2a medans jag kom sist även om jag bjuder på de.
Sen drog vi ner till Tonic för att dricka lite innan de va dags för hemgång för att sova några timmar innan vi drog ner till stan för att ta en lunch ner på Jensen Bøfhus för att sen ha tacoslördag även om de va mellolördag så kolla vi knappt utan spelade lite spel innan vi körde på en utgång i Borås.
Slutade med att skåningarna pallade inte riktigt trycket så vi boråsare festade vidare innan vi somnade, sen va de bara dags för mig att packa ner mina grejer innan jag följde med dom ner till Helsingborg.

Så med andra ord har jag haft en toppen helg med dessa vänner oh vilket får göras om när de blir lite varmare också👋🏽

Likes

Comments

Ni kan sluta oh fråga om jag kan lägga ut bilder på bloggen på min familj eller på mig, för att de hade sett bättre ut med inläggen eftersom de lär aldrig hända att de kommer komma upp bilder.
De kommer fortsätta att bara va texter i denna blogga oh hämtade bilder ifrån Google om de passar in med själva inlägget.

Jag har sjukt stor respekt för min familj oh sen så har inte de direkt valt detta som jag håller på med, vill inte att de skulle bli förknippade på stan med att folk hade ropat:

- Kolla där är hans mamma!
- Kolla där är hans pappa!
- Kolla där är hans bröder!
- Kolla där är hans systrar!
- Kolla där är hans syskonbarn!

Visst de accepterar de jag håller på med så de ska jag la inte sticka under stollen med, men vill ändå att de kunna få känna att
JAG ÄR JAG oh inte den där personen som gör de/ska göra detta.
Finns visa tv-program jag har velat skicka in en ansökan till pga bara få se om jag hade kommit med eller fått gå på en audition, men hade inte velat att min familj hade fått folk efter sig på stan pga folk hade känt igen mig ifrån tv när de är ute..
Sen hade jag inte velat riskera att mina syskonbarn hade blivit retad i skolan pga mig, eftersom familjen betyder ändå mest för mig även om jag kan va dålig på att visa de emellanåt eller ens säga hur mycket jag uppskattar min familj.
Samma sak på Insta lägger jag heller inte ut kort på mina syskon, syskonbarn eller mina föräldrar utan att fråga först eller så brukar jag alltid lägga ut en bild på mig själv där jag taggar dom istället oh skriver en gullig text, dom får hellre lägga ut en bild på sina sociala medier på oss tillsammans oh på Snap ere också bara grejer på mig själv som hamnar i min My story om inte personen jag är med säger att han/hon vill va med då ere en helt annan sak.

Kan inte folk acceptera detta så kommer jag faktiskt ta bort mina sociala medier helt, då lär själva idén jag håller på att greja med bli kastad i soporna eftersom vi måste respektera varandra.
Kommer jag märka av att folk har blivit bättre efter veckans slut så kanske jag stannar kvar eller så försvinner jag ifrån allt, oh detta har påverkat mitt psyke lite + en annan sak som jag inte tänker ta upp i denna blogg (finns på den andra) så nu får vi se om de kommer komma upp fler positiva oh glada inlägg i fortsättningen..

Visa den respekten till andra som du själv vill bli bemöt utav andra👊🏽

Likes

Comments

Egentligen borde jag dela med mig utav positiva inlägg här men istället så kommer detta inlägget bli negativt oh de andra som lär komma upp direkt efter också tyvärr bli negativt..
Dessa inlägg är några som jag har funderat fram oh tillbaka i 17 dagar om jag ska skriva dessa eller inte, detta jag skriver nu funderade jag sen den 1/1-2017 om jag skulle göra inlägget eller ej..
Men allt började med att jag fick lite meddelande på Insta utav folk, sen kom de in Snap där man började ifrågasätta hur gamla människorna är som jag umgås med, fick höra att de va tydligen inte konstigt att mitt ex's vänner inte gillade mig (vilket blev att de skrattade jag bara bort)
Så här ere folk värkar tro att jag har sjukt många vänner nere i Skåne men så ligger de inte till seru, utan jag har 4 bästa vänner som jag anser står mig sjukt nära som jag kan berätta allt för (även om jag inte göre pga att jag vill inte dela med mig allt för mycket, för skulle man börja bråka någon gång så skulle de råka kunna komma ut) som jag skulle kunna skicka iväg ett sms eller ringa mitt i natten så hade de svarat!
Sen har jag ungefär 10 vänner som jag anser mig vara bekant med, visa utav dessa bekanta vänner kan man bygga upp en riktigt bra relation med utan problem.
Dessa personer är då mellan åldrarna 19-25 år oh SEB kan de la hända att gör vi något så kanske någon utav deras andra vänner är med oh kanske är lite yngre men inte så att jag hade umgåtts med dom efteråt, jag har mina vänner så jag klarar mig.
Sen här uppe i Västra Götaland har mina vapendragare oh har 2 vänner som är i min ålder, resten är mellan 27-35 år, jag kan erkänna jag har lika kul med dessa vänner som med de nere i Skåne.

Trivs dock bättre att umgås med folk som är lite äldre än mig pga jag vet va jag vill göra med mitt liv, har en 5 års plan om hur mina morgonstunder kommer se ut med mera..

Ni behöver inte lägga er i vem jag umgås med, hur gammal personen är så länge jag klickar/mår bra med personen är jag nöjd oh va skulle hända om jag träffar en partner som är äldre än mig?

- Exakt ingenting, för är precis samma människa som kanske är gladare!?
- Ändå vi 2 som ska trivas med varandra oh inte ni som ska trivas med oss!

För mig har ålder verkligen ingen betydelse utan bara en siffra, så länge ens personlighet klickar oh man behandlar varandra väl så ere huvudsaken👊🏽

Likes

Comments

Står på tur här näst oh de är bara att börja planera inför detta👋🏽

Skämt oh sidor ska inte gifta mig nu, i morgon, om någon vecka eller månader utan har börjat tänka om angående de här med giftermål.
När jag va liten sa jag alltid till mina syskon att jag aldrig skulle gifta mig, men nu när jag har blivit lite äldre har jag börjat tänka om oh sen när jag ser hur mina 2 storasystrar har gjort/lever idag så blir jag lite avundsjuk på dom oh de är tack vare mina 2 underbara storasystrar som jag har börjat tänka om angående detta.
Jag vet på ett ungefär hur jag vill ha mitt bröllop men den dagen jag träffar min blivande fru så självklart tänker jag låta henne få va med oh planera de eller i alla fall komma med olika förslag så att vi båda blir nöjda.
Men innan de händer så måste jag först träffa en tjej som jag verkligen tycker om oh där vi båda känner att vi klickar med varandra, trivs med varandra oh helst isåfall ska ha förlovat oss först oh sen börjar planera bröllop efter några år men samtidigt ska de inte gå ca 5 år innan vi gifter oss.
Sen ere sjukt viktigt att hon klickar med hela min familj både de stora som de små, för alla betyder minst lika mycket för mig så skulle hon inte klicka med dom så ere inte rätt partner för mig.

Likes

Comments

2011 va ett sjukt bra år enligt mig för hände så mycket just de året oh ångrar inget eller finns en sak som jag önskar inte hade slutat som de gjorde..
Hade precis börjat gymnasiet, börjat va uppe mer i Borås oh börjat umgås med vänner igen, men de bästa va att jag fick kontakt med en gammal vän ifrån barndomen som jag började umgås med igen.
Varje gång vi sågs hade vi alltid roligt tillsammans, hittade alltid på olika saker oh ingen dag va sig lik som de andra dagarna när vi umgicks, tyvärr så gled vi ifrån varandra oh nu i efter åt har jag varit så arg på mig själv.
Pga de inte finns någon bättre, någon som vet att bara lite små saker betyder mycket för än, där man gjorde små saker för varandra oh den andra visar sin uppskattning..
Finns ingen som är lik henne för fem öre, men önskar att allt hade varit helt hundra mellan oss oh sen ska man aldrig ge upp om något man vill ha!

Får la se om de nya året blir lika bra som 2011, men senare idag ska jag göra klart de där inlägget son borde ha kommit upp för flera veckor sen..
Måste springa iväg nu för har lite saker att göra, idag ere tredje advent så lär säkert va mycket folk ute på stan idag men de är bra!

Likes

Comments