Header

Ni kan sluta oh fråga om jag kan lägga ut bilder på bloggen på min familj eller på mig, för att de hade sett bättre ut med inläggen eftersom de lär aldrig hända att de kommer komma upp bilder.
De kommer fortsätta att bara va texter i denna blogga oh hämtade bilder ifrån Google om de passar in med själva inlägget.

Jag har sjukt stor respekt för min familj oh sen så har inte de direkt valt detta som jag håller på med, vill inte att de skulle bli förknippade på stan med att folk hade ropat:

- Kolla där är hans mamma!
- Kolla där är hans pappa!
- Kolla där är hans bröder!
- Kolla där är hans systrar!
- Kolla där är hans syskonbarn!

Visst de accepterar de jag håller på med så de ska jag la inte sticka under stollen med, men vill ändå att de kunna få känna att
JAG ÄR JAG oh inte den där personen som gör de/ska göra detta.
Finns visa tv-program jag har velat skicka in en ansökan till pga bara få se om jag hade kommit med eller fått gå på en audition, men hade inte velat att min familj hade fått folk efter sig på stan pga folk hade känt igen mig ifrån tv när de är ute..
Sen hade jag inte velat riskera att mina syskonbarn hade blivit retad i skolan pga mig, eftersom familjen betyder ändå mest för mig även om jag kan va dålig på att visa de emellanåt eller ens säga hur mycket jag uppskattar min familj.
Samma sak på Insta lägger jag heller inte ut kort på mina syskon, syskonbarn eller mina föräldrar utan att fråga först eller så brukar jag alltid lägga ut en bild på mig själv där jag taggar dom istället oh skriver en gullig text, dom får hellre lägga ut en bild på sina sociala medier på oss tillsammans oh på Snap ere också bara grejer på mig själv som hamnar i min My story om inte personen jag är med säger att han/hon vill va med då ere en helt annan sak.

Kan inte folk acceptera detta så kommer jag faktiskt ta bort mina sociala medier helt, då lär själva idén jag håller på att greja med bli kastad i soporna eftersom vi måste respektera varandra.
Kommer jag märka av att folk har blivit bättre efter veckans slut så kanske jag stannar kvar eller så försvinner jag ifrån allt, oh detta har påverkat mitt psyke lite + en annan sak som jag inte tänker ta upp i denna blogg (finns på den andra) så nu får vi se om de kommer komma upp fler positiva oh glada inlägg i fortsättningen..

Visa den respekten till andra som du själv vill bli bemöt utav andra👊🏽

Likes

Comments

Egentligen borde jag dela med mig utav positiva inlägg här men istället så kommer detta inlägget bli negativt oh de andra som lär komma upp direkt efter också tyvärr bli negativt..
Dessa inlägg är några som jag har funderat fram oh tillbaka i 17 dagar om jag ska skriva dessa eller inte, detta jag skriver nu funderade jag sen den 1/1-2017 om jag skulle göra inlägget eller ej..
Men allt började med att jag fick lite meddelande på Insta utav folk, sen kom de in Snap där man började ifrågasätta hur gamla människorna är som jag umgås med, fick höra att de va tydligen inte konstigt att mitt ex's vänner inte gillade mig (vilket blev att de skrattade jag bara bort)
Så här ere folk värkar tro att jag har sjukt många vänner nere i Skåne men så ligger de inte till seru, utan jag har 4 bästa vänner som jag anser står mig sjukt nära som jag kan berätta allt för (även om jag inte göre pga att jag vill inte dela med mig allt för mycket, för skulle man börja bråka någon gång så skulle de råka kunna komma ut) som jag skulle kunna skicka iväg ett sms eller ringa mitt i natten så hade de svarat!
Sen har jag ungefär 10 vänner som jag anser mig vara bekant med, visa utav dessa bekanta vänner kan man bygga upp en riktigt bra relation med utan problem.
Dessa personer är då mellan åldrarna 19-25 år oh SEB kan de la hända att gör vi något så kanske någon utav deras andra vänner är med oh kanske är lite yngre men inte så att jag hade umgåtts med dom efteråt, jag har mina vänner så jag klarar mig.
Sen här uppe i Västra Götaland har mina vapendragare oh har 2 vänner som är i min ålder, resten är mellan 27-35 år, jag kan erkänna jag har lika kul med dessa vänner som med de nere i Skåne.

Trivs dock bättre att umgås med folk som är lite äldre än mig pga jag vet va jag vill göra med mitt liv, har en 5 års plan om hur mina morgonstunder kommer se ut med mera..

Ni behöver inte lägga er i vem jag umgås med, hur gammal personen är så länge jag klickar/mår bra med personen är jag nöjd oh va skulle hända om jag träffar en partner som är äldre än mig?

- Exakt ingenting, för är precis samma människa som kanske är gladare!?
- Ändå vi 2 som ska trivas med varandra oh inte ni som ska trivas med oss!

För mig har ålder verkligen ingen betydelse utan bara en siffra, så länge ens personlighet klickar oh man behandlar varandra väl så ere huvudsaken👊🏽

Likes

Comments

Står på tur här näst oh de är bara att börja planera inför detta👋🏽

Skämt oh sidor ska inte gifta mig nu, i morgon, om någon vecka eller månader utan har börjat tänka om angående de här med giftermål.
När jag va liten sa jag alltid till mina syskon att jag aldrig skulle gifta mig, men nu när jag har blivit lite äldre har jag börjat tänka om oh sen när jag ser hur mina 2 storasystrar har gjort/lever idag så blir jag lite avundsjuk på dom oh de är tack vare mina 2 underbara storasystrar som jag har börjat tänka om angående detta.
Jag vet på ett ungefär hur jag vill ha mitt bröllop men den dagen jag träffar min blivande fru så självklart tänker jag låta henne få va med oh planera de eller i alla fall komma med olika förslag så att vi båda blir nöjda.
Men innan de händer så måste jag först träffa en tjej som jag verkligen tycker om oh där vi båda känner att vi klickar med varandra, trivs med varandra oh helst isåfall ska ha förlovat oss först oh sen börjar planera bröllop efter några år men samtidigt ska de inte gå ca 5 år innan vi gifter oss.
Sen ere sjukt viktigt att hon klickar med hela min familj både de stora som de små, för alla betyder minst lika mycket för mig så skulle hon inte klicka med dom så ere inte rätt partner för mig.

Likes

Comments

2011 va ett sjukt bra år enligt mig för hände så mycket just de året oh ångrar inget eller finns en sak som jag önskar inte hade slutat som de gjorde..
Hade precis börjat gymnasiet, börjat va uppe mer i Borås oh börjat umgås med vänner igen, men de bästa va att jag fick kontakt med en gammal vän ifrån barndomen som jag började umgås med igen.
Varje gång vi sågs hade vi alltid roligt tillsammans, hittade alltid på olika saker oh ingen dag va sig lik som de andra dagarna när vi umgicks, tyvärr så gled vi ifrån varandra oh nu i efter åt har jag varit så arg på mig själv.
Pga de inte finns någon bättre, någon som vet att bara lite små saker betyder mycket för än, där man gjorde små saker för varandra oh den andra visar sin uppskattning..
Finns ingen som är lik henne för fem öre, men önskar att allt hade varit helt hundra mellan oss oh sen ska man aldrig ge upp om något man vill ha!

Får la se om de nya året blir lika bra som 2011, men senare idag ska jag göra klart de där inlägget son borde ha kommit upp för flera veckor sen..
Måste springa iväg nu för har lite saker att göra, idag ere tredje advent så lär säkert va mycket folk ute på stan idag men de är bra!

Likes

Comments

Lånad bild ifrån Google

Idag fick jag allt testa på något som jag aldrig har gjort innan, som jag nu kan lägga till på cv:t (skämt oh sidor)
men fick testa på för första gången att göra egen korv med mina syskon oh deras respektive.
Så blev en liten familjekväll med lite julpyssel oh även detta år blev de pepparkakshus pynt med mitt charmtroll, sen på kvällen blev de en spontan utgång med min tjejkompis oh mamma.
Så hade en riktigt mysig lördag, oh hoppas ni med hade en bra lördagskväll
👋🏽

Likes

Comments

Spenderades nere i stan med mamma, för att titta lite i affärer oh sen äta lunch tillsammans.
Hade med andra ord en mysig dag som spenderades hemma med lite film mys för att slappna av för att sen börja jobba imon.

Likes

Comments

Så lång tid ere kvar tills detta sista arbetspass är klart här nere i Skåne innan man lyfter på vingarna för att jobba uppe i Borås för att jobba.
Hoppas verkligen att dessa timmar som är kvar går fort även om de lär gå sjukt långsamt pga jag är helt själv på gården idag, men bara att göra de som ska göras oh hoppas på att de andra är tillbaka igen vid 16:00 för då hade jag kunnat ta bussen 16:48 oh slippa stressa sen när jag kommer hem..
Skulle jag komma iväg senare lär jag va hemma ännu senare i Borås oh räcker redan att jag är hemma vid 00:05, lär typ lägga mig direkt eller nä kan fan lika väl dygns oh bara vänta in måndagen så man får börja jobba igen.

Hade hellre spenderat mina sista timmar här nere med HENNE istället för att jobba detta pass som är ganska onödigt för min del pga jag gör inte så mycket idag, orka strosa runt för att få tiden att gå... GASH

Likes

Comments

Jag kollar på dig oh du sätter min värld i lågor men värmer hela stan då hundratals ögon lyser efter dig, så se hur de tittar efter en ögonsten som dig..
Mina ögon fryser fast då våra blickar möts men jag blir helt stum, samtidigt som jag behöver byta några ord med dig..
Kommer du någon sin kunna se att jag faktiskt står här, kan spela kall i bland,
I know that bro
Brinner för fult inombords men vill bara få byta några ord med just dig, för de jag ville säga va de här:


- Natten försvinner oh allt är stängt, men snart ere ljust igen oh allt öppnas om någon timme..

Undrar egentligen va händer med oss nu, kommer de alltid vara 1 speciell blick mellan oss oh 2 långa minuter då båda knappt får fram de vi vill säga?

Likes

Comments