Header

De kan man lugnt säga att de kommer bli framöver för har valt att göra en del förändringar i mitt liv, vilket lär bli lite tufft men har jag bestämt mig så ska jag se till att de lär genomföras.
Största förändringen är att jag rörde den sista alkoholen i helgen för från oh med i måndags bestämde jag att en gång för alla ska jag sluta med alkohol för gott pga de är inte bra för min kropp oh vill gärna kunna leva några år till oh sen för jag vill att kroppen ska må så bra som möjligt när operationen genomförs.
När jag ändå bestämde mig för att sluta med alkohol så lägger jag av med tobaken samtidigt, så nu blir jag också snus fri en gång för alla pga jag vill känna mig helt fräsch inför operationen oh sen för alla dessa pengar som slängs ut på alkohol/tobak hade jag lätt kunnat lagt på andra saker som jag hade uppskattat så mycket mer.
Visst medveten om att de jag umgås med dricker ibland så största provet för mig kan jag la lugnt säga blir nästa helg, då jag är bjuden på kräftskiva oh spelar ingen roll om alla andra dricker för jag lär ha minst lika kul ändå oh lär må så mycket bättre dagen efter plus lär känna om några månader att kroppen är så mycket piggare.
Visst de lär ta på mitt humör angående att sluta med tobaken men de är bara att kämpa sig igenom de möget, blir man sugen på sötsaker istället så ere något man får ta då länge man håller sig ifrån tobaken oh när man inte känner något behovs alls då lägger man bara av med sötsaker sen..

Bryr mig va andra tycker om detta beslut, för de är något jag själv vill oh vill hellre lägga dom där pengarna på andra saker som jag hade uppskattat mer oh kunnat ta med mig i all framtid istället, kommer uppdatera minst 1 dag i veckan hur de känns i kroppen utan tobak oh sen uppdatera 1 helg blogg i månaden om hur de känns att dra sig undan ifrån alkoholen/utgångarna.

De finns ingen återvändo i mitt huvud, så nu kör vi👋🏽

- Har kommit på va andra filmen på youtube-kanalen kommer bli för något, så lär få er att följa med nästa helg oh sen märker vi om de gillas annars får jag komma på någon anan idé🎥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om 28 dagar början den stora resan, nu börjar allt på riktigt oh kan inte va gladare ju nu för detta är något jag har velat göra i hela mitt liv..
Så hoppas verkligen att dessa dagar kommer gå sjukt fort så dagen äntligen är här, de är sjukt hur skönt de lär bli när allt är över oh nu ere bara att blocka framåt👋🏽

Lycklig grabb här borta alltså💫

❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när någon berättar en grej för en oh man bara stänger öronen pga man inte vill höra va som sägs, för man är redan förbered eller vet sen innan hur man lär reagera när personen har berättat färdigt..

Jag kommer aldrig va redo att kunna ta emot just den där meningen ifrån någon i min familj även om jag har varit förbered i flera år på just den meningen..
Lär bli helt förstörd när just den dagen kommer då någon lär säga just dom där äckliga orden till mig, för förs gången de hände vare ingen som sa till mig utan jag fick va med under hela processen istället oh då vare lättare att hantera hela situationen..
Visst då höll jag mig så långt ifrån allt oh alla för att kunna få hantera hela situation på mitt sätt, gick även så långt att mina fröknar "tvingade" hem mig ifrån skola för där skulle jag inte vara utan skulle va hemma istället enligt dom, jag kunde inte de pga de fick mig att tänka på annat eftersom i skolan hade man alltid olika uppgifter att görs under lektionerna eller gå igenom läxorna som skulle komma inför något prov..
Men denna gång lär jag inte ha något som kommer kunna distrahera mig ifrån va dom håller på att hända , istället måste jag försöka fortsätta sköta min vardag precis som om allt vore hur bra som helst, för måste orka gå upp för att dra till jobb, kunna va stark oh inte visa mig svag denna gång även om jag vet att de lär bli tufft oh väl medveten om att jag inte är själv även om jag känner mig sjukt ensam igenom denna skit..
Har varit förbered på denna dagen sen 920912 men kvittar hur förbered man än är oh när dagen väl kommer så inser man att du va inte alls de förberedd som man trodde, just nu vetja inte vart jag ska ta vägen för hur jag en gör så kommer allt bara bli fel men men har börjat köra med detta motto:

- Lev dag för dag👋🏽

De fungerar för mig även om de kan bli jobbigt ibland, men bara att bita ihop för en dag lär man lyckas, när den dagen kommer de är då jag är hel med er igen..

❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Tydligen ere något ni har svårt att förstå er på eller ens acceptera att de är inte okey att ni antar saker oh ting bara så där..
Menar va är vitsen när ni ställer en massa onödiga frågor på ASK eller kommer med onödiga påståenden om, va får ni ut på de egentligen?
Menar visst jag får la skylla mig själv när jag startar upp ett konto på ask enbart för ni ska kunna ställa frågor/ge förslag om va jag kan blogga om eller inom kort va jag ska lägga upp för filmer på youtube, istället väljer ni att "hoppa" på folk i min omgivning med olika påståenden.
Gjorde denna blogg för att kunna dela med mig utav mina tankar eller kunna skriva ett inlägg om va som har hänt, samtidigt drar jag igång youtube kanalen i veckan som de ser ut just nu.
För har lite materiel att film till helgen pga jag har lite olika planer inför helgen som kommer, kanske blir en tatuering på armen med om tatueraren kunde på söndag!

Men lär svara på era onödiga frågor/kommentarer på ask oh sen lär jag skriva ett i lägg där jag svarar på alla frågorna ni har ställt.

❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

För nu blickar vi bara framåt oh har lite nya idéer som lär genomföras inom kort, samtidigt har jag en stor plan som kommer genomföras successivt med tiden för att allt ska bli rätt ifrån början men de lär innebära stora förändringar oh en helt ny vardag för min del..
De ere allt värd för detta är något jag verkligen vill göra så lär lägga ner all tid jag har för att få den här idén att fungera, men allt kommer ta sin tid innan man är helt klar med hela idén även om de redan känns hur bra som helst, som man brukar säga:

- DE SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE!


Haha, snälla någon har haft min ask.fm officiell i snart 2 dygn oh skrattar bara åt era frågor även om jag skrev i beskrivningen att jag fixade de kontor enbart för ni skulle kunna ställa frågor/ge förslag om va ni vill att jag ska blogga om eller va ni vill se på min kommande Youtube-kanal (som är startad, även om de bara finns en dålig film uppe)
Även om ni har ställt lite frågor på ASK så förstår jag inte hur ni orkar söka upp visa saker eller inte ens vågar skriva vem ni är, för tydligen har ni bra koll på va som händer/har hänt mig👋🏽
Kan i alla fall börja oh säga att jag lär inte hänga ut någon person i bloggen för fem öre så vill ni fortsätta ställa ere frågor som ni har börjat ställa, räkna med dryga svar eller att era frågor kanske inte alls lär bli besvarade så som ni hade hoppats på här i bloggen.
Lär inte nämna några namn på personer som inte vill bli nämnda i bloggen heller utan isåfall om jag ska dela med mig utav något lär la första bokstaven i förnamnet stå med i inlägget men inte mer än så, kan hända att de lär komma upp lite bilder då oh då i inläggen om själva bilderna passar in men de märker vi med tiden.

Ask

❌⭕️❌⭕️Likes

Comments

- Att ta en kölapp för att sen ställa er i kön oh vänta på ert nummer, så tack på förhand👋🏽

Börjar bli ganska trött på att ni lägger er i mitt liv, tar för givet med en massa, innan ni kommer med era påståenden eller börjar fundera allt för mycket på detta, så kan ni komma till mig för att fråga hur de ligger till, så hade jag gladeligen berättat för er utan problem oh ni hade lätt sluppit funderar en massa kring mitt liv👋🏽

❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Får jag höra att jag tänker för mycket eller att jag filosoferar för mycket om saker oh ting, men tyvärr de är den jag är som person, finns sina anledningar till att jag gör detta men ibland kan just detta förstöra visa saker pga folk tycker man är konstig.
Är den personen som inte vill berätta allt för mycket om mitt liv till folk för avskyr när någon ska tycka synd om en pga olika saker så istället berättar jag så lite som möjligt om vem jag är, utan istället kan jag finnas där för andra istället oh komma med olika råd om de nu vill ha hjälp eller frågar något.
Men samtidigt ska ni inte tro heller att jag inte kan berätta saker för folk, de kan jag allt göra men väljer hellre att släppa in för få nära människor i mitt liv som jag kan berätta saker för, de tar ganska lång tid innan jag börjar öppna mig men samtidigt känner jag att personligheten mellan mig oh personen klickar låter jag hen få komma mig nära.
De jag verkligen klickar sjukt bra med ser jag till att behålla för dessa människor anser jag är guld värda, men samtidigt avskyr jag när dessa människor kan säga detta:

Tycker verkligen synd om dig

Just den meningen har jag sjukt svårt för även om jag är medveten om att de bara menar väl oh de är något jag försöker släppa tyglarna om.
Men samtidigt vetja att vi alla är olika om olika åsikter, så bara för jag tycker en sak så innebär inte de att de ska va så utan kan gärna höra va andra tycker/tänker oh försöker verkligen förstå varför just dom tycker/tänker så oh älskar att diskutera olika saker.

Likes

Comments

Detta va jag rädd för oh vet inte riktigt vad man ska göra med dessa tankar eftersom de va precis de här jag va rädd för oh avskyr detta hos mig.
Finns så många frågor men inga svar eller svar finns de la att få på frågorna men inte säker på att jag egentligen vill ha svaren på dessa,
vart ska man ta vägen?

Varför ska allt va så svårt?

Orkar inte att alla dessa tankar spökar oh detta är min största rädsla för jag vet hur jag kommer må sen men samtidigt så lever man bara livet en gång, samtidigt måste man våga men ibland kan de bli att man verkligen vågar satsa allt men istället får man en käftsmäll tillbaka oh så står man bara där som ett stort frågetecken..

Själv är jag väldigt medveten om att jag verkligen vågar satsa men sen de andra är att man vet inte om de är värt att göra de pga allt är en så stor risk..

Va ska man göra?

Jag har svar på mina tankar men de räcker inte, så lär väl få mer svar någon annan gång men just nu känns de som att inget är värt längre för nu känns de som allt bara har fryst för stunden..

/
Gabriel

Likes

Comments

Så va har då hänt idag?

Inte så värst mycket mer än att man spenderade dagen på jobb i så här 27 graders värme, så klagar då inte på de för njuter så länge jag kan arbeta i T-shirt oh shorts även om de blir typ som en bastu när man går för länge i ett växthus.
Har inte gjort så mycket mer efter jobb, mer än att jag ändrade headern oh ska alldeles strax samla energi till att laga ihop mat för att ta med till jobb imon, sen blire äta något innan jag kryper till sängs för måste verkligen orka upp i tid imon oh måste hinna FaceTime med 👸🏽⚡️en stund med.
Så kanske inte riktigt den mest händelserikaste dagen
👋🏽

Innan jag somnar så hare kommit upp ett nytt oh bättre inlägg om själva helgen, sen får jag se när jag uppdaterar nästa gång!
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments