Header

Uppdateringar kring vilket jobb jag tog och de blev att jobba för kommunen i Helsingborg under sommaren, så vilket resulterar till att jag blir kvar i Skåne och första jobbhelgen blir nu till helgen.
Så kanske ni förstår att jag lär jobba nästan varje helg under sommaren som de ser ut nu, samtidigt har jag fått ett jobb nere i Malmö och detta fick jag inte genom någon arbetsintervju utan mer tack vare att jag är den jag är och att chefen tycker jag jobbar på bra, så kan la avslöja att de är på en bar någon stans på Lilla torg i Malmö och ni som vet vart jag jobbar behöver inte skriva ut de här pga vill jag att mina följare så komma förbi jobb så hör jag av mig via Twitter eller Snapchat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

(bilden är lånad ifrån internet)

Kul att så många följare/nya läsare har gått in och läst mina tre senaste inlägg som va lite mer personliga än vanligt..
Frågan är borde man tolka att ni tyckte inläggen var bra eller att ni tyckte de va intressant att läsa om?

Nu orkar jag inte spekulera kring de där mer, så till själva inlägget istället!

Som ni kunde läsa i de senaste inläggen så kan man tolka dom precis som man vill, vilket var meningen lite grann samtidigt som jag skrev utifrån mig själv.
De som verkligen känner mig vet va de är jag syftar på när de gäller dessa tre texterna i de föra inläggen, samtidigt skrev jag de mest för att de finns säkert någon där ute som läser mina inlägg som kan känna igen sig/relatera till de jag skrev som med andra ord förstår en hur man menar!

Trodde då aldrig att den där dagen skulle komma då man hittar en annan person som för en gång skull verkligen förstår en hur man menar med detta hur jag ser på ett förhållande, man börjar fråga varandra om olika saker och till slut märker att den andra verkligen förstår en och de är inte ofta de händer alltså.

Själv trodde jag att de inte skulle hända även om jag upplevt en gång innan att mitt ex har förstått va jag menar, men sen i längden märker man att de gjorde hon då inte..

Iallafall den person jag börjat prata med nu verkar förstå mig hur jag tänker och känns som personer tänker detsamma, så verkar ändå som att vi dela samma tankar om de.
Sen får man ju se va som händer eller va som uppstår men för mig är de viktigt att man förstår varandra, accepterar varandra och faktiskt göra visa saker för varandra även om man inte vill göra just den saken så följer man med ändå för att visa personen.

Känns som detta inlägg blev katastrof eller rörigt somfan men hoppas ni förstår va jag försöker säga, för i mitt huvud lätt de ännu bättre men märkte att de blev bara flummigt...

Likes

Comments

Brukar aldrig lipa till filmer, men den filmen lipa jag till oh minns jag inte helt fel så har jag för mig att alla killar i klassen fick några tårar under hela filmens gång.
Men nu va de inte själva filmen vi skulle skriva i detta inlägg utan mer att själva rubriken stämmer in på mitt mående, blir nog lite bättre imon när man sitter på tåget ner till Malmö för att köra på en jobbhelg.


Egentligen vare inget fel utav mig att berätta även om jag hade velat vänta några dagar, men bättre att lägga alla korten på bordet istället för någon ska behöva gå runt och gissa lite här oh var.
Samtidigt nu när jag har berättat så känner jag ändå lite skuld men är la bara mina principer som säger NEJ.
Finns inget mer oh göra åt situationen mer än att göra de man brukar göra, vilket innebär gå på kurser, förbereda sig inför skolan, ringa en massa samtal oh sen jobba på helgerna samtidigt som man försöker komma underfund med, när fan har jag egentligen tid för att komma hem några dagar egentligen.
Så detta lär bli en mycket spännande natt när man väl somnar, snurrar för mycket tankar i hjärnan oh larmet på mobilen ringer om 11 timmar oh 40 minuter oh man är ju inte hemma ifrån jobb förena 01:30 imon..

Kommer komma ut ett inlägg på söndag som jag kommer berätta va jag jobbar med oh hur jag fick detta jobb👋🏽

Likes

Comments

Trodde aldrig att så många skulle höra av sig för att fråga vem personen är som jag skrev om eller att folk tydligen känner igen sig i de jag skrev.

Som jag skrev igår så kan jag lägga mina känslor åt sidan pga jag är samtidigt vet va som kan/kommer hända när allt kommer fram.
Samtidigt vet jag att denna personen är den rätta pga vi är väldigt lika i våra sätt hur vi ser på ett förhållande, eftersom jag vill hålla på med mina sociala medier oh samtidigt så har vi inte alltid samma umgängeskrets men kan även följa med den andra eller låta varandra få umgås med sina vänner själv.
För mig ere väldigt viktigt att den jag träffar har lite förståelse för att jag gärna jobbar extra på helgerna vilket innebär att jag inte alltid kan ses på helgerna, men hade kunnat ses någon timme före jag börjar jobba eller en liten stund efter man slutat.
Samtidigt hade jag varit trött efter jobb oh personen jag träffar ska iväg oh vill ha med mig så hade jag följt med för att visa respekt till henne, men kanske sen gått hem om jag är allt för trött.
Skulle verkligen inte hindra henne från att göra de hon själv vill hålla på med eller skulle inte hindra henne från att umgås med sina vänner även om jag inte hade gillat dom.
Vill liksom kunna få känna mig fri i ett förhållande och då menar jag inte fri som att ligga rundor med folk, utan mer fri som att vi båda låter varandra få göra sina egna saker, umgås med sina vänner själv eftersom man har byggt upp en väldigt bra tillit till varandra.

De tycker denna person precis som mig, vilket gör att vårt förhållande hade fungerat väldigt bra tillsammans eftersom vi båda hade tagit tillvara på tiden, när vi hade setts oh hade inte direkt blivit arg om vi bara hade kunnat setts en stund över en helg om den ena har något annat planerat som man inte vill med på.
Sen vill jag inte springa in i något bara så där utan mer låta tiden få avgöra va som händer, samtidigt som man träffas utan att sätta någon etikett/stämpel på va man är för något.

Likes

Comments

Nu kommer de flesta läsarna/följare på sociala medier bli glada eftersom jag lär skriva om den största frågan jag får, haha
Eftersom så många tycker jag ska skriva om mitt ex varför vi inte är tillsammans längre, vill veta va som hände alltså anledningen till varför vi gjorde slut..
Kommer aldrig hänga ut någon över sociala medier oh verkligen inte skriva om tredje person enbart för ni vill höra skvaller, skillnad om personen själv har godkänt/tillåtit mig att få skriva om personen!?
Sen ere en del som undrar om jag tycker on någon, hur min relations status ligger till så vi får la se om ni får svar på allt detta i dagens inlägg!? ;)


Som jag skrev där uppe så tänker jag inte hänga ut någon, så kommer aldrig förklara va som hände oh sen är väl ändå frågan vilket utav mina ex menar ni? Haha

JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG
JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG


Har väl under denna tid som singel egentligen insett va jag känner men samtidigt vetja inte om de är värt att göra de jag känner för, eftersom de är så mycket som står på spel oh frågan är om jag är så redo för detta val?
Vill jag verkligen offra detta som byggts upp under alla dessa år?
Både personen oh mina föräldrar har sagt till mig att man ska alltid följa sitt hjärta oavsett om de inte blir som man vill, börjar känna att jag vill lyssna på dom men ändå inte pga jag är för konsekvenserna som kan uppstå.
Är olyckligt kär så där släppte jag den bomben pga många har frågat om de finns någon i mitt liv, de finns någon de göre men person vet inte riktigt om hur de ligger till pga jag har lärt mig stänga av mina känslor. Eftersom jag märker att du inte riktigt känner detsamma eller vet va du själv vill egentligen.
Detta tär som bara den på mitt psyke ibland pga att jag inte riktigt vet hur jag ska göra, för säger jag som de är vet jag att vi lär sluta höras på ett bra tag.
Fast egentligen kanske de är lika bra att va ärlig?
Så får man ta situationen efter hur de blir när du får veta oh kanske själv kan förklara hur du känner?
Ibland känns de precis som att du skriver så som du gör enbart för du på något viss vet vart du har mig, istället för att skriva på de sättet för att du verkligen vill göra de oh ännu jobbigare blire när du skämtar om saker även om du är seriös med de du säger så vet båda att de bra är på skämt..
Inte helt säker att jag kommer klara av att fortsätta stå vid din sida så länge till eftersom jag börjar tröttna på att va den som lyssnar på va som händer/ger förslag när jag egentligen bara vill säga en massa till dig.

Så ska man verkligen se till att vi två går åt varsitt hål för att båda ska kunna få bli lyckliga eller försöka oh se va som händer?Dessa bilder beskriver min känsla oh mående

Likes

Comments

Fick som sagt en för frågan att göra ett inlägg eller en video för att lägga upp på youtube, valde att skriva ihop ett inlägg istället oh kanske kommer spela in en video om hur jag fixar håret istället👋🏽

1. Fibre wax ifrån HM kostar 49,90kr
Använder ytterst lite utav detta oh drar de igenom hela håret oh märker att de är riktigt bra för mitt tjocka hår.
Eftersom mitt hår dagen efter ser inte fettigt ut utan kan bara blöta ner ena handen för att sen dra igenom hela håret.

2. d:fi Extreme hold styling cream varierar i pris beroende butik men mina kostar 190kr (150g) & 100kr (75g)
Har jag kort hår brukar jag använde detta för de är lättare att styla mitt hår då, men nu när jag kör på rakade sidor oh längre hår i mitten för att kunna ha en svans så ere lättare att använda de andra wax jag har.

3. Hårspray stadga oparfymerat ifrån Apoteket där de kostar 70kr
Vet inte riktigt om jag är nöjd med detta hårspray eftersom de stelnar inte på samma sätt som de parfymerade.
Men eftersom jag har astma oh slutade med hårspray för ca 2,5 år sen pga de starka dofterna så ville jag testa detta för att ge de en chans, har märkt de stelnar lite när jag först har wax i håret men annars inte.

4. John masters organic schampoo köper man i en hälsobutik för 259kr

Fick detta i julklapp så fick kolla upp priset på internet så kan hända att de varierar lite, så kommer klistra in produktinformationen ifrån sidan som säljer detta schampoo och sen mina egna uppfattningar.

Produktinformation ifrån svenskhälsokost:
Schampo och balsam i ett
Med denna fantastiska produkt får du både den rengörande effekten från ett schampo och den mjukgörande effekten från ett balsam på samma gång. Dessutom innehåller det naturliga och ekologiska ingredienser som verkar vårdande för ditt hår. Bland annat zink som har en antioxidativ effekt och salvia som vårdar både hår och hårbotten. Passar alla hårtyper, speciellt dig som har en torr hårbotten.
• Zink & salvia
• Både schampo & balsam
• För ett välmående hår

Mina åsikter:

Jag själv har märkt att detta ere första schampoo & balsam som gör att mitt hår fortfarande ser rent ut efter 2-3 dagar även om jag har hårprodukter i håret.
Mitt problem är att jag har riktigt tjockt hår så för behövde jag tvätta mitt hår 3-4 gånger i veckan pga håret såg inte fräscht ut när jag la i wax, så de gjorde att jag sluttade fixa mitt hår oh klippte de kort istället..
Men nu behöver jag bara tvätta de 2 gånger i veckan oh håret känns mycket mer levande ut eller hur man nu ska säga, så när min flaska är slut så kommer jag beställa hem en ny eftersom jag tänker fortsätta med denna produkt.

Likes

Comments

De här med känslor och sånt grejs har jag börjat ge upp eller rättare sagt har mer svårt att få känslor för någon, samtidigt som jag har börjat förstå att jag trivs va singel.

Tro:
De är väldigt viktigt om man ska lyckas få en relation att vara riktigt länge, samtidigt är de sjukt viktigt med tillit till sin partner och tror man inte på hen så lär de inte vara så värst länge..

Hopp:
Kan alltid önska att just den där personen ska bli just MIN samtidigt som du själv måste hoppas eller vågar tro på dig själv.
Du kan samtidigt inte hoppas allt för mycket utan att själv visa lite intresse eller hyr man nu ska förklara de..?!

Kärlek:
Väldigt att viktigt visa sina känslor för ens partner, uppskattning för de ni har förvarande och samtidigt lägga de där orden som just din partner använder eller själv tycker om att använda.
Bara de här lilla som att verkligen visa sin partner att man både hör, ser och tar eget intiativ för att verkligen överraska sin partner, betyder verkligen allt och bevisar att man älskar varandra/uppskattar varandra för den man är!

Allt detta är mina egna tolkningar och erfarenheter som jag själv kanske skulle gjort ibland, men självklart finns de någon där ute som jag själv tycker om.
Även om jag aldrig själv skulle springa fram till personen och berätta jag tycker om dig, utan skulle umgåtts med personen för att läsa av hur allt känns mellan oss.
Innan jag hade börjat visa mitt intresse eller ens hade sagt att jag är intresserad, även om jag är rädd för va som skulle komma hända så vet jag i te om de är värt att offra allt som står i vägen just nu.
Samtidigt som jag inte riktigt kan tänka på alla andra runt om kring eller att man lär antagligen förlora personen, så är de ändå värt att visa eller berätta hur man känner pga ingen ska behöva gå runt och va olyckligt kär.
Allt detta har fått mig att istället sitta tyst när jag pratar om mig självsyn exempel, när jag försöker förklara något eller skämtar om mig själv istället.
Annars bara sitter jag tyst medans jag funderar på allt även om jag är med personen just där och då, men kan samtidigt bli väldigt dryg med mina svar när någon säger något.

Så får alltså se om jag kommer berätta för personen hur de hela ligger till eller om jag bara låter de vara och fortsätter va singel..👋🏽

Likes

Comments

Hoppas allt är bra med er, även om jag knappt tror jag har några läsare kvar pga jag knappt bloggar nu för tiden även om jag har en massa idéer👋🏽

Först och främst förstår jag inte varför ni är nyfikna på va som hände med mitt ex? Då kan ni lika väl skriva ert namn så man vet vem som undrar och sen skulle jag aldrig hänga ut mitt ex här i bloggen hur mycket ni än ställer era frågor.

Hoppas ni alla har haft en härlig Valborg för de hade då jag, kommer skriva ett inlägg om min Valborg och vet att inlägget om mina hår artiklar skulle kommit upp redan föra veckan..
Så tänkte skriva klart de inatt och sen får vi se om jag kommer lägga upp ett inlägg där ni ska ställa en massa frågor som jag sen svarar i ett annat i lägg..

Likes

Comments

Då va man på andra intervjun men denna gång va de uppe i Borås, men denna intervju kändes inte lika bra som den i torsdags nere i Helsingborg.
Båda intervjuerna handlade om lika dant jobb men kände att de fanns lite fler grejer att välja här nere i Helsingborg, men får la se om de hör av sig i veckan till en efter att de har ringt referenserna jag lämnade.

Kommer snart ett nytt inlägg där jag berättar mer vilket som hörde av sig oh vilket jag valde👋🏽

Likes

Comments

Då va den första intervjun färdig så nu ere bara att vänta på att de hör av sig, men får la se om man hamnar på ett LSS-boende eller ett äldreboende under sommaren alltså ifrån juni-augusti månad.
De frågade även om man hade möjlighet om de behövdes om man kunde tänka sig att börja jobba som timvikarie så länge, självklart har jag de så nu ere bara att va ta på att de hör av sig imon eller någon gång i nästa vecka.

Lite snabb uppdatering så kanske inte de bästa inlägget..

Likes

Comments