Header
View tracker

Så lång tid ere kvar tills detta sista arbetspass är klart här nere i Skåne innan man lyfter på vingarna för att jobba uppe i Borås för att jobba.
Hoppas verkligen att dessa timmar som är kvar går fort även om de lär gå sjukt långsamt pga jag är helt själv på gården idag, men bara att göra de som ska göras oh hoppas på att de andra är tillbaka igen vid 16:00 för då hade jag kunnat ta bussen 16:48 oh slippa stressa sen när jag kommer hem..
Skulle jag komma iväg senare lär jag va hemma ännu senare i Borås oh räcker redan att jag är hemma vid 00:05, lär typ lägga mig direkt eller nä kan fan lika väl dygns oh bara vänta in måndagen så man får börja jobba igen.

Hade hellre spenderat mina sista timmar här nere med HENNE istället för att jobba detta pass som är ganska onödigt för min del pga jag gör inte så mycket idag, orka strosa runt för att få tiden att gå... GASH

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag kollar på dig oh du sätter min värld i lågor men värmer hela stan då hundratals ögon lyser efter dig, så se hur de tittar efter en ögonsten som dig..
Mina ögon fryser fast då våra blickar möts men jag blir helt stum, samtidigt som jag behöver byta några ord med dig..
Kommer du någon sin kunna se att jag faktiskt står här, kan spela kall i bland,
I know that bro
Brinner för fult inombords men vill bara få byta några ord med just dig, för de jag ville säga va de här:


- Natten försvinner oh allt är stängt, men snart ere ljust igen oh allt öppnas om någon timme..

Undrar egentligen va händer med oss nu, kommer de alltid vara 1 speciell blick mellan oss oh 2 långa minuter då båda knappt får fram de vi vill säga?

Likes

Comments

View tracker

Har suttit på tåget sen klockan 07:53 oh lär va framme i 10:05 i Göteborg för att dra till Xtendeds kontor pga jag ska på utbildning inför jobbuppdraget med Telia som startar nu den 28 November oh slutar 31 Januari.
Ni som inte har hängt med på mina sociala medier de senaste 3 åren så har jag alltid jobbat lite extra i kioskerna på Olympia oh för 2 årsen tog ett event företag ifrån Göteborg över de här med kioskerna, så blev anställt utav Xtended Business & Event, sen dess har jag varit iväg på olika jobb uppdrag för dom oh bland annat så va jag uppe i Sundsvall föra året den 18/12-23-12-2016 oh va på Telia butiken i Birsta City så detta blir mitt andra uppdrag för Telia.
Men denna gång blire ca 3 månader istället för 1 vecka + ett helt nytt uppdrag oh kommer uppdatera sen igen om exakt va de är jag kommer göra denna gång, kan i alla fall avslöja att denna produkt de lär handla om denna gång är något jag själv tycker om oh använder den redan pga jag ville testa den innan uppdraget börjar men har fastnat för denna app.
Så kan lugnt rekommendera appen nu inför kunderna oh har även fått min familj att börja använda programmet oh de gillar också den precis som mig, men detta känns sjukt bra så lär uppdatera er med ett inlägg om denna app i veckan eller senare idag får se hur de blir i alla fall.
Så denna gång hamnar jag uppe i Borås oh inte värst långt hemifrån vilket är skönt, men är ju ändå på hemmaplan denna gång oh sen känner jag till konceptet i denna butik eller hur de jobbar sen innan även om de är flera årsen som min morbror jobbade där, visst har ju hänt mycket sen han slutade men ändå oh sen fungerar de typ på samma sätt som de va uppe i Birsta City bara att de är en lite större butik här.
Får la se va denna utbildningen ger oss efter 3 timmar oh lär va sjukt intressant, sen lär man få träffa en del nya kollegor ifrån hela Sverige idag oh sen även de underbara oh Go'a kollegor uppe i Göteborg.

Likes

Comments

Om 10-11 dagar så borde jag ha packat ner alla mina grejer för från oh med då lär jag befinna mig på en ny ort oh de innebär att jag lär flytta ifrån Skåne, för att jobba ännu en gång hos Telia vilket lär bli underbart för de är i min hemstad.
Frågan är va för kläder man ska packa ner, hur mycket, va ska man ha på sig på själva julafton eller nyårsafton oh de som känner mig vet att de värsta jag vet är att börja planera så långt i förväg men blir tvungen att göra de..
Känns i alla fall bra att få komma iväg ifrån denna stad men samtidigt lär man sakna alla underbara människor här, de jobbiga är att åka ifrån någon som man bryr sig om väldigt mycket eller som man inte trodde skulle betyda så här mycket för en..
Gash, hela denna situation är bara kaos just nu oh jag vill bara ta väskan för att gå på bussen så jag kommer hem någon gång, samtidigt som jag vill stanna kvar pga DU finns kvar här nere.
Så mina sista dagar här nere lär va att packa, umgås med mina vänner oh bara njuta utav sista tiden som är kvar, även jobba de få dagarna som jag har kvar på mitt jobb där jag jobbar just nu oh lär uppdatera bloggen så mycket jag kan/hinner även om jag lär jobba mycket just nu..

Likes

Comments

Så många månader har jag varit hemifrån staden Gud glömde alltså även kallad för den stad som de alltid regnar i alltså pratar jag om Borran som vi säger i Borås.
Som de ser ut just nu så lär jag kanske äntligen komma hem till min hemmaplan igen för att antagligen börja plugga i 3 år på högskolan, sen lär jag kanske börja jobba i Göteborg på de där event företaget som jag också jobbar på.
Just nu har jag satt mig i en svår situation för trivs sjukt bra på mitt heltidsjobb som jag har, men samtidigt just nu känner jag för att sticka iväg på ett event uppdrag i några veckor för att komma iväg för att få lite ny energi.
Fortfarande inne på de här att om några år att starta eget för har en plan va jag vill hålla på med så bara att verkligen få alla idéer att pusslas ihop med varandra för att de ska bli så bra som möjligt.
Medveten om att jag har varit ganska inaktiv på denna blogg nu ett tag oh de beror på att jag startade upp en till blogg som jag har varit mer aktiv på, fast ska börja uppdatera lite mer här också oh tänkte sätta mig ner i helgen för att strukturera upp ett schema om hur ofta jag ska lägga ut inlägg oh på vilka dagar bloggen kommer bli uppdaterad.

Måste bara göra klart en sak som många frågar mig...

- Nej, jag är inte upptagen oh håller inte på med något ex så snälla sluta anta saker oh ting..

Haha, detta är så skrattretande att folk ska fortsätta försöka bestämma över mitt liv om vilka jag får träffa eller umgås..
Snälla, varför ens försöka inte så att jag direkt bryr mig om va ni tycker eller tänker om vilka jag umgås eller träffar
🙏🏽

Likes

Comments

Snälla säg aldrig igen babe till mig när du vet mitt namn
Nu ere slut
Du måste själv veta när du ska sluta
Bäst du vänjer dig vi detta
Du klär av mig naken med dina ögon
Du är ingen vinnare pga jag är inte ditt pris längre
Nu räcker de
Vet du egentligen när du ska sluta?
Oh jag blir ganska trött på din ski...
Försök inte röra mig
Försök inte springa ifatt mig
Oh säg inte att du vill ha mig tbx
De här är inte okey
Jag sa, inte en chans
Du säger att jag måste lugna mig
Men vet du vad?
Ta hand om dig själv
Jag är inte dum

Likes

Comments

De kan man lugnt säga att de kommer bli framöver för har valt att göra en del förändringar i mitt liv, vilket lär bli lite tufft men har jag bestämt mig så ska jag se till att de lär genomföras.
Största förändringen är att jag rörde den sista alkoholen i helgen för från oh med i måndags bestämde jag att en gång för alla ska jag sluta med alkohol för gott pga de är inte bra för min kropp oh vill gärna kunna leva några år till oh sen för jag vill att kroppen ska må så bra som möjligt när operationen genomförs.
När jag ändå bestämde mig för att sluta med alkohol så lägger jag av med tobaken samtidigt, så nu blir jag också snus fri en gång för alla pga jag vill känna mig helt fräsch inför operationen oh sen för alla dessa pengar som slängs ut på alkohol/tobak hade jag lätt kunnat lagt på andra saker som jag hade uppskattat så mycket mer.
Visst medveten om att de jag umgås med dricker ibland så största provet för mig kan jag la lugnt säga blir nästa helg, då jag är bjuden på kräftskiva oh spelar ingen roll om alla andra dricker för jag lär ha minst lika kul ändå oh lär må så mycket bättre dagen efter plus lär känna om några månader att kroppen är så mycket piggare.
Visst de lär ta på mitt humör angående att sluta med tobaken men de är bara att kämpa sig igenom de möget, blir man sugen på sötsaker istället så ere något man får ta då länge man håller sig ifrån tobaken oh när man inte känner något behovs alls då lägger man bara av med sötsaker sen..

Bryr mig va andra tycker om detta beslut, för de är något jag själv vill oh vill hellre lägga dom där pengarna på andra saker som jag hade uppskattat mer oh kunnat ta med mig i all framtid istället, kommer uppdatera minst 1 dag i veckan hur de känns i kroppen utan tobak oh sen uppdatera 1 helg blogg i månaden om hur de känns att dra sig undan ifrån alkoholen/utgångarna.

De finns ingen återvändo i mitt huvud, så nu kör vi👋🏽

- Har kommit på va andra filmen på youtube-kanalen kommer bli för något, så lär få er att följa med nästa helg oh sen märker vi om de gillas annars får jag komma på någon anan idé🎥

Likes

Comments

Om 28 dagar början den stora resan, nu börjar allt på riktigt oh kan inte va gladare ju nu för detta är något jag har velat göra i hela mitt liv..
Så hoppas verkligen att dessa dagar kommer gå sjukt fort så dagen äntligen är här, de är sjukt hur skönt de lär bli när allt är över oh nu ere bara att blocka framåt👋🏽

Lycklig grabb här borta alltså💫

❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när någon berättar en grej för en oh man bara stänger öronen pga man inte vill höra va som sägs, för man är redan förbered eller vet sen innan hur man lär reagera när personen har berättat färdigt..

Jag kommer aldrig va redo att kunna ta emot just den där meningen ifrån någon i min familj även om jag har varit förbered i flera år på just den meningen..
Lär bli helt förstörd när just den dagen kommer då någon lär säga just dom där äckliga orden till mig, för förs gången de hände vare ingen som sa till mig utan jag fick va med under hela processen istället oh då vare lättare att hantera hela situationen..
Visst då höll jag mig så långt ifrån allt oh alla för att kunna få hantera hela situation på mitt sätt, gick även så långt att mina fröknar "tvingade" hem mig ifrån skola för där skulle jag inte vara utan skulle va hemma istället enligt dom, jag kunde inte de pga de fick mig att tänka på annat eftersom i skolan hade man alltid olika uppgifter att görs under lektionerna eller gå igenom läxorna som skulle komma inför något prov..
Men denna gång lär jag inte ha något som kommer kunna distrahera mig ifrån va dom håller på att hända , istället måste jag försöka fortsätta sköta min vardag precis som om allt vore hur bra som helst, för måste orka gå upp för att dra till jobb, kunna va stark oh inte visa mig svag denna gång även om jag vet att de lär bli tufft oh väl medveten om att jag inte är själv även om jag känner mig sjukt ensam igenom denna skit..
Har varit förbered på denna dagen sen 920912 men kvittar hur förbered man än är oh när dagen väl kommer så inser man att du va inte alls de förberedd som man trodde, just nu vetja inte vart jag ska ta vägen för hur jag en gör så kommer allt bara bli fel men men har börjat köra med detta motto:

- Lev dag för dag👋🏽

De fungerar för mig även om de kan bli jobbigt ibland, men bara att bita ihop för en dag lär man lyckas, när den dagen kommer de är då jag är hel med er igen..

❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Tydligen ere något ni har svårt att förstå er på eller ens acceptera att de är inte okey att ni antar saker oh ting bara så där..
Menar va är vitsen när ni ställer en massa onödiga frågor på ASK eller kommer med onödiga påståenden om, va får ni ut på de egentligen?
Menar visst jag får la skylla mig själv när jag startar upp ett konto på ask enbart för ni ska kunna ställa frågor/ge förslag om va jag kan blogga om eller inom kort va jag ska lägga upp för filmer på youtube, istället väljer ni att "hoppa" på folk i min omgivning med olika påståenden.
Gjorde denna blogg för att kunna dela med mig utav mina tankar eller kunna skriva ett inlägg om va som har hänt, samtidigt drar jag igång youtube kanalen i veckan som de ser ut just nu.
För har lite materiel att film till helgen pga jag har lite olika planer inför helgen som kommer, kanske blir en tatuering på armen med om tatueraren kunde på söndag!

Men lär svara på era onödiga frågor/kommentarer på ask oh sen lär jag skriva ett i lägg där jag svarar på alla frågorna ni har ställt.

❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments