Header

Kom och tänka på en sak kring namnet på rubriken på inlägget, så är de lite skrattretande att så fort man inte skriver ut något på sona sociala medier så är de inte sant.
Har hört detta bland andra vänner eller bland andra människor när man har varit iväg som exempel:

• Är man tillsammans med någon och inte skriver ut de på Facebook då är man inte i en relation.
• Skulle man gilla en annan person bild på Instagram så är man otrogen mot sin partner.
• Skickar man iväg en bild på Snapchat och väljer en smiley så kommer den andra person eller hens vänner påstå att man flörtar.

De jag egentligen ville ha sagt att är att vi måste sluta tro att allt som skrivs på sociala medier är sant, men kan ha ett förhållande utan att lägga ut på Facebook att man är i en relation med personen.
Man behöver inte lägga ut varannan bild på ens partner på sin Instagram eller ens gilla/kommentera hens bilder hela tiden, för så länge din partner vet vart hen har dig så är de lugnt.
På Snapchat är man inte riktigt 100% seriös utan skickar oseriösa bilder till varandra men så länge man inte gör något som ens partner inte tycker om så är de ingen fara, så länge man kan tala om för den andre om man skulle anse eller uppleva att de är någon som stöter på en för sin partner för att hen ska se att man ej vill förstöra de man har.
Egentligen vet jag inte om någon kan känna igen sig eller ens va enig med mig angående dessa tankar?
Kommentera om ni tycker något annat!

Funderar på att dra igång en Q&A snart så håll ögonen öppna när jag tänkte köra på de🙏🏽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev första destinationen utav bussresan igår för att mellanlanda där innan jag skulle ta bussen hem till Borås, träffade på en gammal vän som jag ej sett på va 6-7 är pga en händelse som jag valde att dra mig undan ifrån så bröt med alla minna vänner här uppe..
Kändes ju inte som att de hade gått så många år sen vi sågs sist eftersom de kändes precis som om de vore igår vi umgicks, blev en del skitsnack om gamla minnen och sen en hel del skratt blev de också.
Tiden sprang bara iväg igår när vi umgicks och bestämde la att vi båda skulle bli lite bättre på att höra av oss för att börja umgås igen.

Va riktigt skönt att träffa henne igen då jag märkte hur mycket jag har saknat våran vänskap, men skönt att allt känns precis som för när vi umgås👌🏽

Likes

Comments

Måndag:
Vaknade hemma i min egna säng nere i Skåne och kan lugnt säga att de kändes lite konstigt att somna/vakna utan S bredvid mig.
Klockan skulle ringa vid 10:00 men istället vaknade jag utav att pappa väckte mig klockan 10:15 för att fråga om jag skulle upp eller sova vidare.
Gick upp någon minut efter för att äta frukost som bestod utav havregrynsgröt som min lillebror hade kokat, sen fixat i ordning mig för att gå ner till stan med pappa för att titta på skorna jag har hittat och avsluta de med en fika.
Hamnade visst uppe på Väla för att sen ta tåget ner till Malmö för att sen ta bussen ut till Mobilia för att hämta en rock på Jack and Jones.
Redan i morrses kände jag mig nere och när vi väl satt på tåget hem mådde jag svin dåligt, kände mig varm, hade glansiga ögon och förkyld som bara den.


Tisdag:
Inte gjort så värst mycket idag då jag vaknade klockan 11:30 och mår lika dant som igår, men gick i alla fall upp för att äta lite frukost innan jag fixade i ordning mig.
Denna dag gick vi även ut en sväng som fick bli ett stopp i den andra skoaffären som har de bruna skorna men redan efter några sekunder, insåg jag att dessa skor passar verkligen inte till min klädsel.
Gick vi även inom biblioteket då jag skulle lämna tillbaka en bok som jag lånade för några veckor sen, han även lyssna klart på
Joakim Lundells bok MONSTER som släpptes igår.
Så började lyssna på den igår i kanske 2 timmar och sen inatt när jag vaknade lyssnade jag klart på de resterande utav boken.
Sen avslutade vi de hela med en liten fika inne på Espresso House idag igen, lite komisk att samma servitris jobbade idag igen, när jag kom hem har jag i stort sätt legat och sovit.


Onsdag:
Idag mådde jag lite bättre så istället för att ta en fika nere på stan med pappa, spenderade jag eftermiddagen med mina små bröder vilket var hur underbart som helst.

Torsdag:
Första dagen då jag vaknar upp utan att näsan rinner och känner mig helt på bättringsvägen, så blev frukost ihop med familjen för att sen spendera lite kvalitetstid med pappa nere på stan som avslutades inne på Espresso House.

Fredag:
Vaknade upp på jätte bra humör, efter jag ätit frukost så var de bara att börja fixa i ordning lite här hemma och sen gick jag en promenad med pappa.
Idag tog vi en fika hemma ute på terassen som va minst lika mysigt som att va på Espresso House, sen på kvällen åkte vi äntligen och hämtade hem Snurris som va tillbaka efter operationen så nu är pappa glad igen, haha


Lördag:
Idag blir de ner till Malmö, för att sen packa de sista som jag behöver med mig i morgon när jag åker.
Mitt humör skön verkligen till botten när jag kom hem så gick inte somna igår då min hjärna tänkte på 1000 saker samtidigt, men nu dag med nya möjligheter i morgon.

Söndag:
Som sagt blev inte många timmar till sömn inatt och blev väckt utav pappa, så va lika bra att gå upp för att koka havregryn som jag kunde äta till frukost samtidigt som han ville prata lite med mig.
Sen fick de bli en snabb dusch för att packa de sista så jag kunde gå till bussen, så nu sitter jag på den för att kunna ta mig till första destinationen som är Göteborg där jag även ska träffa en gammal vän för att ta ikapp en massa tid sen vi sågs senast för några år sen innan jag ska ta bussen till Borås.

Likes

Comments

Har bokat klipptid om 18 dagar hos @sannefridaharstudio i Helsingborg men ändå inte riktigt bestämt mig hur jag vill klippa mig..
Egentligen har jag inte jätte långt hår då jag klippte mig för 59 dagar sen när jag va hemma i Borås, då blev de riktigt kort på sidorna, även klippte vi av några cm utav de resterande hår innan vi blonderade håret för att sen lägga i lite kall grå färg i håret.
Detta blev sjukt snyggt dock även om de gråa försvann ganska snabbt ur mitt hår som va lite synd, men inne på att färga håret så igen då de blev sjukt snyggt sist.
Men först måste jag bara bestämma mig hur jag ska klippa mig och har egentligen tre olika förslag på hur jag vill göra när de gäller mitt hår.

Tänkte mig att denna still skulle bli höst/vinter frisyr⬇️

Sen tänkte jag köra på detta under vår/sommaren för då är det verkligen skönt att ha kort hår som detta typ⬇️

Om några år eller så fort de börjar bli lite förändringar så tänker jag börja spara till långt hår igen, typ något som detta på bilden fast inte så långt dock⬇️

Likes

Comments

Ni kanske läste i de föra inlägget då jag skrev att jag åkte iväg på ett äventyr med min bro?
Redan i veckan frågade han va jag skulle göra till helgen och sen tyckte han att jag skulle åka bil med honom upp till Jönköping och vi skulle åka på fredagen.
Slutade med att vi åkte en dag tidigare för han ville överraska sin flickvän med att komma upp en dag tidigare, riktigt kul att se hennes minn när han ringde och hon körde till A6 för att möta upp oss.
Sen körde vi hem till S för att bara ta de lugnt för att få spendera hela fredagen tillsammans, vilket va hur mysigt som helst då vi vaknade någorlunda tidigt alltså kl 10:00.
När vi va klara gick vi till bageriet för att köpa nybakade frallor till frukost för att sen bege oss till A6 så hon fick utreda sina ärenden, självklart skulle hon få sin Islatte karamell ifrån Espresso House innan vi tog bussen in till stan.
Där nere tog vi en enkel liten lunch innan vi åkte hem för att bara ta de lugnt då hon skulle upp tidigt på lördags morgonen pga jobb.
Så denna gång fick vi lite mer tid att spendera med varandra än sist då hon jobbade nästan hela helgen, nästa gång vi ses så kommer vi inte va i hennes stad utan blir på min hemmaplan denna gång.
Även om vi har en hel del planerat för nästa gång vi spenderar en helg ihop uppe i Jönköping, iallafall ångrar inte en sekund att jag åkte upp i torsdags.

Likes

Comments

Måndag:
Gjorde inte så mycket mer än ringt en massa telefonsamtal till olika myndigheter, som tog en massa timmar så gjorde inte så mycket mer.

Tisdag:
Gick till biblioteket för att lämna tillbaka en bok jag lånat, sen gick jag även inom mitt förra jobb för att lämna in lite saker jag glömt och sen fick jag ännu en gång gå inom försäkringskassans kontor här i Helsingborg för att få reda på hur allt ligger till med mitt ärende.

Onsdag:
Inte gjort så värst mycket mer än att jag suttit och skrivit en massa idéer för dessa projekt.

Torsdag:
Vaknade ganska tidigt för att va mig, så gick upp någorlunda bra tid för att äts frukost sen gick jag en promenad med pappa.
När vi kom hem så hade jag fått snap utav min bro där han skrev att vi kanske åker upp redan idag, så möte upp honom klockan 16:00 för att börja vårt äventyr.
Sen fick jag spendera några timmar med S innan denna dag va slut.

Fredag:
Vaknade upp vid sidan om S denna morgon så efter att vi fixat i ordning/ätit frukost gick vi mot bussen för att åka bort till A6 Center pga hon skulle uträtta några ärenden.
Sen blev de en tripp ner till stan innan vi åkte hem till henne igen, för att bara ta de lugnt och sen gjorde vi inte direkt så mycket då hon skulle upp kl 06:00 dagen efter.


Lördag:
Började med att klockan ringde vid 06:00 första gången för att sen ringa efter 25 minuter sen igen, då S verkligen behövde gå upp för att fixa i ordning sig innan hon började jobba.
Självklart kunde inte jag somna om efter att hon hade gått så lånade hennes iPad för att kolla lite serier, sen fick jag lika väl fixa i ordning mig innan S kom hem igen lite efter klockan 12:00.
Sen började de regna så vi körde på en myskväll så blev en promenad till ICA för att handla lite gott gott och kolla på serie.


Söndag:
Spenderade dagen tillsammans med S då jag skulle åka hem igen vid 15:40, så gjorde inte så där jätte mycket idag mer än att vi satte oss på Espresso House innan jag skulle åka.
Så nu är jag äntligen hemma igen och dröjer inte länge till innan jag åker iväg igen, så får la se om de händer lite roligare grejer denna vecka som börjar i morgon.

Likes

Comments

Tänkte tilldela just detta inlägg till två underbara tjejer som jag stolt kan skryta om att vi just detta år firar 10 års vänskap tillsammans, så tänkte ta med er 10 år tillbaka i tiden vilket blir till år 2007 för att sen komma till idag..!?

2007:
Va året då man skulle byta skola för att gå med se stora kidsen så lite pirrigt va de när man kom innan för dörrarna in till matsalen och inte visste riktigt vart man skulle slå sig ner.
Tur så blir jag bort vinkad till de runda bordet där jag känner folk som gick i 6:1 innan då jag hade språkval tillsammans med dom och en annan skola.
Visste redan att jag inte skulle gå med någon ifrån den klassen för de hade jag sagt till om innan, lärarna började läsa upp namnen på eleverna som skulle börja i 7:1 och självklart va inte mitt med på lappen.
Nu började de läsa upp namnen som skulle tillhöra 7:2 namn efter namn så ropar de upp F, J och sen mitt namn.
Självklart kändes visa varandra sen innan i klassen och jag höll mig lite för mig själv då jag hade mina vänner i de högre klasserna, men efter några veckor när vi skulle på lägger för att lära känna varandra så lärde jag känna F och J lite mer.
Men då vi verkligen hittade varandra va under tyska lektionerna då vi alla 3 hade valt att läsa tyska i 3 hela år, sen va de kört för efter de började vi umgås utanför skolan på helgerna eller såg någon gång mitt i veckan för att läsa läxorna ihop.
Våran vänskap höll ihop i hela tre år och sen hela sommaren då vi hade slutat 9an för att sen börja på olika gymnasieskolor, jag va en utav dom som valde ett gymnasium som ingen annan ifrån klassen hade valt.
Detta innebar att jag förlorade kontakten med F&J då vi inte alls hade samma vänskapskrets längre och hände väl att man sprang på varandra någon gång när man va ute på krogen så då blev de la att man hej/hälsa på varandra och inget mer.

2015:
Va jag inne på Tinder och swipa höger på mitt ex!

2016:
Ungefär nio år efter att vi har slutat högstadiet och glidit ifrån varandra så loggar mitt ex in på min Tinder för att gå igenom vår konversation, då dyker F’s profil upp och jag bara tittar på skärmen för plötsligt har jag fått en förfrågan på Instagram.
Tvekar lite innan jag accepterar för att jag ville titta vem är personen sen lägger jag ihop 1+1 då jag inser att de är F och efter en stund så skriver hon ett meddelande.
De är tack vare att mitt ex loggade in på Tinder som jag fick upp vänskapen med F&J igen och ångrar inte en sekund att jag svarade på F’s meddelande, för efter några veckor bestämde vi oss för att ta en fika på Mezo (de roliga är att jag va där med F för några månader sen oh vilket va lite komiskt att vi va där på samma datum som vi sågs för första gången på 9 år) så säger vi båda att de känns verkligen inte att vi har varit ifrån varandra så länge som vi har, utan de känns precis som om de va igår.
Sen den dagen har vi setts eller pratat med varandra och gjort en del saker som bara har stärkt våran vänskap till något starkare, då vi har bevisat att även om man inte har setts hela tiden utan bara hör av sig så finns vi där för varandra.


2017:
Detta år är ännu inte slut ännu men bara genom dessa 10 månader som har gått har vi hunnit med en hel del grejer, de kom upp i Februari till Borås när jag va där och jobbade.
Först firat J’s 24 års dag, sen firat F’s 24 års dag, firat midsommar ihop och de lyckades planera en sjukt rolig överrasknings 25 års firande för mig med hjälp utav min pappa.


JAG KAN VERKLIGEN SÄGA ATT DETTA ÄR ÄKTA VÄNSKAP, VI HAR GÅTT IGENOM EN HEL DEL UNDER DESSA 10 ÅR OCH BEVISAT ATT ÄVEN OM MAN KOMMER IFRÅN VARANDRA SÅ HAR VI LÄTT FÖR ATT HITTA TILLBAKA TILL VARANDRA
KAN VERKLIGEN KALLA OSS FÖR #detremusketörerna
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Den dagen jag får ett jobb som inte är i Skåne eller när dagen kommer då jag flyttar på riktigt ifrån Skåne, kommer va de svåraste att ta farväl utav er för kommer sakna sönder mig efter er även om jag vet att vi alla tre kommer ta oss tid för att få ihop någon helg/dagar att ses.
Men gör de ännu svårare då vi redan en gång har varit ifrån varandra en längre tid men kan lugnt lova er att så långa år ifrån varandra kommer aldrig hända igen.

Likes

Comments

Igår va allt en bra dag då man hittade en rolig jobbannons som va lite komiskt att de just va uppe i Jönköping, jag har alltid sagt att så länge jag kan få en fast tjänst eller hittat ett jobb som jag verkligen känner att där jag jag växa och trivas i några år varför skulle jag inte kunna flytta på mig?
Så nu får vi se om de hör av sig och hade varit lite extra kul att få just detta jobb, men nu gäller de bara att vänta på de där samtalet eller mailet och skulle jag få jobbet så finns de en eller tre personer som jag skulle sakna lite extra om jag lämnar Skåne.
Fick precis den bästa idéen jag tänker göra om jag får tjänsten för just denna person jag tänker på!

Likes

Comments

Alltid samma visa varje år vid denna tidpunkt enligt mig dock, för jag anser att jag verkligen har problem över att hitta sjukt snygga skor som jag kan ha på mig under hösten istället för sneakers.
Äntligen har jag hittat två par som är ganska lika varandra bara färgen och själva modellen som gör att de är 2 helt olika skor.
De stora problemet just nu är att jag inte riktigt vet vilket par jag ska köpa, i mitt huvud känns de som att dom svarta är bäst att köpa då jag alltid för de mesta går med bomberjacka.

Får la se vilka de blir då jag har några dagar att fundera över detta i-landsproblemet, haha

Va tycker ni? Vilka gilla ni bästa?

Likes

Comments

Måndag:
Spenderade halva dagen upp i Jönköping med S och satt sen 3 timmar på en buss ner till Helsingborg även om de var strålande som ute just denna dag.

Tisdag:
Då gjorde jag inte något speciellt mycket mer än att plocka upp väskan, greja inne på rummet (fixa inför inlägget då jag gjorde om rummet) sen gick jag på stan för att fixa lite ärenden och lär komma ut ett inlägg om sjukvården.
Var även och bokade tid hos tandläkaren med för de är dags nu igen, blev en tid den 26/10 men de lär gå fort tills dagen är här.
Satt och grejade väldigt mycket med bloggen, andra sociala medier innan klockan blev allt för mycket.

Onsdag:
Gick ner till vårdcentralen för en grej men de gav inget direkt så va bara att gå hem igen för att ringa ner till dom i morgon igen, sen skrev jag ett inlägg till bloggen som heter PRESENTATION som tog några timmar pga de skulle bli så bra som möjligt.

Torsdag:
Klockan ringde 08:00 för då öppnar vårdcentralen och vill ha en tid så fort som möjligt, fick en tid idag vid 11:00 sen ringde jag även till öronläkaren för att boka en tid som först blev nu på måndag kl 08:45.
Kanske va lika bra för då har jag några dagar att förbereda med mentalt då jag ogillar skarpt och får lite ”panik” när de gäller att gå till öronläkaren, bättre blir de inte då min gamla läkare har gått i pension då jag gick hos honom sen 1998.
Även hunnit ringa till Försökringskassan som inte riktigt gav mig de svaret jag ville ha, så får la ringa dom i morgon igen för att de hur de går med allt.

​​Fredag:
Ringt en massa telefon samtal och grejat en hel del med att strukturera upp hur mina dagar ska se ut nu i fortsättningen.

Lördag:
Va i Danmark med familjen sen på kvällen firade jag min twilling då han fyllt 20 föra lördagen.

Söndag:
Ska snart gå ner och tvätta så min dag lär bara bestå utav lite fix.

Likes

Comments