Header

Skönhet & Mode, Vardag/Bilder

Efter att ha använt två olika oljor (i kombination med en skinroller) under drygt 2 månader är det nu dags att utvärdera dem.

Vad jag har förstått så är det många som väntat på recensionen och precis som jag hållit tummarna för ett bra resultat. Men tyvärr, det var inga mirakeloljor..


Weleda Cellulite oil
Bio Oil
Love G

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag/Bilder

Carbon based lifeforms har släppt ett nytt album och jag är såld! Förstår inte hur de inte kan vara mer välkända, deras musik är ju otroligt mäktig.
Nya favoriten är utan tvekan 780 days, som jag anser kunde varit soundtrack till vilken action eller drama film som helst.

Top 3 (enligt mig).

Love G

Likes

Comments

Veckorna rusar förbi nu för tiden!
För mig som är sjukskriven brukar dagarna annars vara sega och ostrukturerade, när jag inte jobbar sover jag bara i princip. Men sedan vi flyttade känns det som att allt går i 110km/h, antagligen på grund av allt som behöver göras med lägenheten osv.
Jag tror att mitt undermedvetna stressar på lite extra dock, med tanke på att jag fått preliminär datum för operationen som blir av i november.
När kallelsen för inläggning kommer på posten vill jag vara förberedd, framför allt vill jag ha ett färdigt hem!

Anyway, nu är det i alla fall helg. Det ska firas med invigning av spa loungen/bastun som vi lyckligt lottade Stenungsundsbor får njuta utav!

Love G

Likes

Comments

Skönhet & Mode

Finns det något bättre än att få paket? Känslan när man öppnar brevlådan och hittar det där paketet man väntat på i evigheter! Wish made my day.

Love G

Likes

Comments

Vardag/Bilder

Jösses vilket helg!

Vi har packat, flyttat och städat "on repeat".

Allt är nu klart och idag lämnade jag bort nycklarna till min lilla lägenhet i Göteborg, för att förhoppningsvis aldrig återvända.

Jag har dessutom kommit in i pendlandet väldigt fort, med tanke på att jag är van att ha 8min till jobbet (med bil). Har dock inget emot att pendla, förutom det faktum att jag måste gå upp 04:30. Den biten hade jag inte räknat med tyvärr..
Som tur är jobbar jag ju bara 2 dagar i veckan, så jag får se till att försöka lägga alla läkartider under samma dagar så jag slipper pendla varje dag.

Vad det gäller den nya lägenheten har vi endast gjort små framsteg. Hittills har vi bara köpt en sängstomme och en servis.. Det blir ju så svårt att få tid till inredning när C har jobbar 12-13h om dagen och jag är mörbultat efter allt flyttande. Men det får ta sin tid helt enkelt!

Jag vill även passa på att be om ursäkt till er läsare som inte fått svar på era kommentarer. Skäms över att jag inte tagit mig tiden till att svara alla, men jag hoppas ni har överseende med tanke på omständigheterna just nu. Och jag lovar att bättra mig nu när jag inte har fullt upp längre!

Love G

Likes

Comments

Vardag/Bilder

Jag är inget direkt ''fan'' av kungafamiljen utan ser dem mer som vanliga människor, vilket de är.
Men när Sveriges framtida kung (Prins Daniel) kommer till mitt jobb, då är det en självklarhet att ta en selfie!

Det är trots allt någon jag aldrig mer kommer träffa, oddsen är ju inte så stora så att säga.
Anledningen till att han besökte wlab/ebm var min chef, Fredrik Bäckhed. Som 2013 fick ett anslag till sin forskning på 6 miljoner kronor av Prins Daniel. Fredrik erbjöd då prinsen att besöka vårt institut, vilket han gjorde idag.
Long story short, min chef är riktigt grym helt enkelt. Go team Bäckhed!

Love G

Likes

Comments

Vardag/Bilder

Jag kan knappt tro det själv men idag är det sista natten i min lilla lägenhet i Göteborg. Någonstans trodde jag att det skulle smälta in och sådär, men helt ärligt så känns det fortfarande overkligt. Det har liksom inte gått in i mitt huvud att jag inte ska bo här mer, jag har ju växt upp & bott i samma område i hela mitt liv. Så när jag flyttade hemifrån ändrades inte mycket mer än gatuadressen, jag hade bara några hundra meter till föräldrarna & vännerna.

Bara sådana små förändringar som en ny mataffär, frisör, vårdcentral etc, gör ju stor skillnad. Men samtidigt är det förändringar jag länge velat ha, en total nystart. Jag känner mig färdig här nu, redo att lämna Eriksberg bakom mig och uppleva något helt nytt!

Love G

Likes

Comments

Vardag/Bilder
Vem skulle du vilja byta utseende med?

Kylie JennerAbsoluta favoritlåt?

Birdie - Carbon based lifeformsFavorit serie?

Desperate housewives


Länder jag har besökt?

Norge & Danmark

Bulgarien & Spanien

Afrika, Kap verde

Love G

Likes

Comments

Instagram@gabrielaryden