jag förstår inte varför jag måste vara så jobbig och svår. igår avslutade jag nog det bästa jag hade, varför? för att jag är rädd, självklart så vill jag spendera varenda sekund i resten av mitt liv med dig/honom. jag vågar inte släppa in folk helt eftersom jag inte har haft det så lätt i mitt liv med människor. 

Det är väldigt jobbigt att det är så många mil emellan oss, och det där dumma jobbet...Du har sagt att du vill flytta så vi kan få vårat liv ihop, och jag vet inte om du har tänkt igenom allt ordentligt än. 

jag har sååå himla mycket tankar om allt just nu och jag ber så mycket om ursäkt för de som hände igår. jag vet inte varför de blev så! det blev helt svart i huvudet på mig :( jag är ung och dum, och det vet du för du är typ hundra år ( snart 20, pretty old ;) ) jag älskar fortfarande dig iallafall och jag hoppas att detta bara kan glömmas. Tobias du betyder ganska as mycket för mig, du måste bara lära känna alla mina sidor och jag måste lära känna alla dina. 

okeeey. chipsen är fram plockade. nu ska här tröst ätas. <3 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ända tills jag var 13 så va jag lite mulligare än dom andra i min ålder. I nollan (första klass) så kommer jag ihåg att dom äldre alltid kollade på mig konstigt, jag var rädd för att gå ut på rast för att femmorna och sexorna va så hemska imot mig. Dom kunde släppa med mig bakom bollplanket och så och sparka och spotta på mig samtidigt som dom kalla mig fet. Tillslut så började jag att gömma mammas bilnyckel för att jag ville verkligen inte till skolan. Jag flyttade till min farmor och började ettan i karlstad, det va nog den ända skolan som ingen gick på mig men dum som jag är så blev jag mamma sjuk och flyttade hem. Jag satt och grät och berättade till min farmor att jag inte vill va tjock och att jag kommer va de hela livet, jag va 7...
Åren gick och ja började femman, fortfarande tjock och fortfarande mobbad. Vi bodde då i Motala och där skulle vi bo tills min mamma hade pluggat klart. Jag skaffade äldre kompisar. Jag började röka , sno och ha attityd.
Gjorde saker som jag skäms över idag!
När mamma va klar med sin utbildning så flyttade vi tillbaka till stället allt började.
Jag hade blivit några cm längre och några kilo lättare, så ja trodde inte att de skulle bli likadant men jag började på en skola där dom som varit elaka mot mig fortfarande gick. De började redan efter första veckan. Jag mådde piss helt enkelt! I slutet av sexan så började jag att dricka alkohol, dom andra mobbade mig inte längre. Sommarlovet i sexan va då allt hände. Jag blev ännu längre och jag hade börjat träna..
Jag blev ihop med min första tjej , så jag fick nya kompisar via henne bland annat hennes tvillingsyster (Vi tre är typ bästa vänner idag).
Jag prövade droger för de dämpade all min smärta jag kände inombords och de hjälpte mycket med vikten. Fan va depp de va nu när jag tänker efter. Skitsamma! De va då iallafall!
Nu är jag ren sen ett och ett halvt år tillbaka, jag tränar och jag mår bättre än någonsin! Jag är inte längre mobbad 😁 och jag är numera den din jätte str8a kille vill ligga med bakom din rygg 👌🏻 haha ah men de va nog allt jag hade idag❤️❤️

Likes

Comments

Folkrace är en riktig värmlandssport. Jag älskar folkrace mer än mina ögonbryn! Ja började året jag fyllde femton och som jag hade väntat på den dagen, jag började räkna ner när de var 5 år kvar sen ÄNTLIGEN så va dagen här!! Min farfar och mina två fastrar kör också så det är jätteskönt att ha familjen med sig hela tiden, för några år sedan så startade min farfar och hans kompisar ett team..de va funderingar över vad teamet skulle heta men tillslut så blev det TEAM POLARNA! Vi är mer som en familj nu när vi är på tävlingarna, vi alla sitter och skattar, äter och bara har de allmänt mysigt lixom. Snart så är säsongen igång och då ska de vara vinna eller försvinna! JAG ÄR EN MODEINTRESSERAD FRISÖR SOM ÄLSKAR MOTORSPORT OCH BILAR ;) de ni 😂

Likes

Comments

​Kylie jenner..den sexigaste bruden som någonsin gått i ett par skor! sure hon kanske har fixat lite grejer men hon är ju den ända i familjen som får det bra gjort. diggar henne asså, fast hon borde börja göra lite mer saker. Typ vara med i en serie eller något! Hon fick ju ett erbjudande att vara med i Pretty Little Liars men tackade nej. OMG..VAMPIRE DIARES hade varit f****** awsome!! 

iallafall...idag så händer det nog inget speciellt, tror jag..är sugen på att dra in till stan och köpa kläder men får bli en annan dag (no money ). tänkte tjata hit en kompis och tvinga henne var med mig för jag typ självdör här hemma, fast jag vet ju redan nu att vi antagligen skulle sätta på en film och somna, för så är det alltid ;D ja men då kanske jag återkommer ikväll om de har hänt eller ska hända något (Y) HAADE <3 <3 

Likes

Comments

​Idag HELT random så bestämde jag mig för att starta en blogg..varför? ja men varför inte. här har jag då tänkt att lägga upp lite saker som händer i mitt liv och annat. Mode , hår, smink , killar, skola..ja ni fattar ;) ALLT =) ENJOY 

Likes

Comments