Hej!

Idag var jag äntklgen hos frisören och klippte mitt hår! Jag klippte ganska kort, klippte bort ca 11 cm. Mitt hår känns fräscht och det är sååå lent!

Likes

Comments

Hej!

I söndags så var jag ute med min vän Valentina och hade en photoshoot! Hon har ochså en kamera och vi fotar alltid varandra när vi träffas. Bilderna blev riktigt bra och jag gillar den gula löv bakrunden.

Tröja- Gant
Byxor- Wow
Skor- din sko

  • 74 readers

Likes

Comments

Hej!

Idag är det måndag igen... Fast igentkligen spelar det ingen roll eftersom att det är höstlov.😉 Idag ska jag inte göra så mycket... Men på eftermiddagen kommer mina vänner hem till mig och vi ska ha ett filmmaraton! Kul! Förresten har ni sett de nya emojisarna? Mina nya favoriter är de här:🦄🛍🦁. Såå söta! Jaj har även hittat en nu favorit mugg som ni ser på bild 1. Den har jag fått av min mormor och den kommer från Systrarna grene.

XOXO Gabi.

  • 75 readers

Likes

Comments

hej!


För några dagar sedan var jag ute en sväng med kameran och såklart tog några kort. Här är tre av dom🍁 Tyckte faktiskt att korten blev riktigt bra, skarpa och fina färger. Jag älskar att prova nya vinklar och metoder. De flesta bilderna jag tar är med min kamera, canon eos 700 D. Kanske gör ett inlägg öm den nån gång.


XOXO Gabi.


Likes

Comments

Hej alla...

Igår fick jag höstlov,Såå efterlängtat.det ska bli så skönt att inte behöva tänka på läxor eller prov i en vecka. Men men, det här är det första inlägget på min blogg.

XOXO Gabi.

Likes

Comments