OM MIG

Hej, jag är tillbaka dock inte på bra humör eftersom är sjuk idag. Hade verkligen en viktig dag idag eftersom jag hade engelska läxor sen skulle jag vara med på filmen och till sist skulle jag haft prov, men grejer var att på natten vaknade jag och hade jätte ont i magen kunde knappast gå upp ur sängen när jag gick till toa började jag bli yr min panna blev väldigt varm och jag kunde knappast gå på mina ben, fick lock för öronen. Kan ni fatta hur nära jag var på att svimma? Det var bara en tidsfråga, men iallafall imorse började jag bli yr igen och ville kräkas därför kunde jag inte komma, vet ni vad boys and gurls jag bryr mig inte om vad andra tror om de tror att jag inte kom bara för att vi har prov eller något så får de tro människor pratar ändå alltid din bak.

***

Så iallafall ligger jag just nu i sängen och kom på att jag kunde testa att kolla på "13 reasons why" eftersom alla tipsar och säger att det är värt att kolla, och vet ni vad? Det var faktist det ,jag kunde inte stanna att kolla på det just nu är jag på delen 5 vilket betyder att jag har slösat redan 5 timmar av min liv på detta HAHA. Men dessa timmar var värt det tro mig, "13 reasons why" är en av mina favorit serier just nu.

Men det var det jag ville dela med om er just nu ses i nästa blogg :*

∞Gabi∞


Likes

Comments

OM MIG

SHUU FOLKET, SOM NI SER ÄR JAG NY PÅ NOUW.COM FAST JAG HAR REDAN EN BLOGG PÅ BLOGGER MEN TÄNKTE ATT TESTA DENNA PROGRAMMEN OXÅ JAG VET ATT INGEN KOMMER ENS LÄSA DETTA MEN ENDÅN HÄR ÄR LITE INFO OM MIG SJÄLV:

VAD JAG HETER

JAG HETER GABIJA FAST DET REDAN STÅR NÄR MAN KOMMER IN MEN ENDÅN HAHA SOM NI HÖR PÅ NAMNEN LÅTER DET EJ SVENSKT FÖR ATT JAG KOMMER FRÅN LITAUEN.

ÅLDER

JAG ÄR 14 ÅR (02) OCH FYLLER ÅR DEN 6 OKTOBER

VARFÖR BLOGGAR DU?

JAG BLOGGAR FÖR ATT JAG TYCKER JÄTTE MCKE OM DET JAG HADE YOUTUBE INNAN MEN DET KÄNDES SOM ATT JAG ÄR MER MIG SJÄLV PÅ BLOGGAR ÄN PÅ YOUTUBE SÅ ATT JAG SLUTADE MED YOUTUBE OCH BÖRJADE MED BLOGGAR :)

VILKA SLAGS BLOGGAR INRIKTAR DU DIG I?

JAG ÄR VÄLDIGT INTRESSERAD AV MODE/SKÖNHET OCH FOTOGRAFERING SÅ ATT JAG TROR ATT MÅNGA AV MINA BLOGGAR KOMMER HANDLA JUST OM DET, MEN DET KOMMER OXÅ VARA OM MIN VARDAGSLIV OSV


JA, DET VAR EN KORT O SNABB BLOGG MEN DET ÄR BARA INTRO SÅ ATT DEN SKA JU ENDÅN INTE VARA SÅ LÅNG MEN OM NI VILL VETA MER FÅR NI GÄRNA KOMMENTERA.

​LÄNK TILL BLOGGER: http://gabijav.blogspot.se/

Likes

Comments