Ja idag var det visst stängningsdag på förskolan. Oops. Jag missar alltid sånt!
Eftersom man är ute i god tid (eller inte) så fick ju jag stanna hemma. Det funkar ju nu när man pluggar men såhär snurrig är ju inte ok att vara sen när man jobbar. Men men, nu är det som det är. I skolan sysslar dom med inlämningsuppgift och jag dricker kaffe i soffan och ungarna har disco i lekrummet. Hade ju behövt vara i skolan en sån hör dag men det ör ändå en väldigt bra start på dagen måste jag säga.

Dagen kommer bestå av massa bus och att röja ordentligt här hemma för ikväll kommer värderaren. Det skadar ju inte att ha det riktigt fräscht när man ska värdera om huset.
Ja, ni förstår. Andreas blev riktigt ivrig på att sälja huset när han insåg hur mycket andra fick för sina hus i våra trakter. Vårt hus är renoverat och fräschare än många andra hus som sålts för stora summor (för att vara Edet ;) ) så vi får väl se vad som händer nu. Det enda som sänker huset ganska ordentligt är badrummet. Vi har inte tagit tag i det då det skulle gå på med än vad hela övervåningsbygget. Vi har ett stort badrum som är byggt på ett minst sagt udda sätt så det kommer bli ett mega projekt. Men vi ska ta tag i detta i veckan är tanken.
Hade en kille här för några veckor sedan som ska få göra badrummet. Allt är mer eller mindre bestämt.
Frågan är hur vi ska göra under tiden det renoveras. Vi har nämligen bara ett badrum. Ska bli spännande :P

Vart tar vi vägen om vi får sålt huset? Ja det undrar jag med. Större i alla fall! Ja tack!
Tråkigt nog suger husutbudet i Edet. Jag gillar Uddevalla men Andreas skulle aldrig gå med på det. Typ nått sånt här hade ju varit ok? ;)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte direkt stenkoll på dagarna såhär efter långledigt. Visst är det onsdag? ;)

Idag var första gången på länge jag vaknade med en sån där skön känsla i kroppen. Sinnesro. Jag hade glömt hur det känns.
Det är så otroligt skönt att vara fokuserad och att ha hittat rätt väg. Ibland behöver man låta någon annan styra lite når man tänkt sönder alla val. Det kan bli så rätt :)
Det är lite komiskt egentligen att se hur allt utspelar sig. Efter gymnasiet hittade min dåvarande bästa vån en utbildning i Västerås som vi båda ville läsa men jag var inte redo att flytta och hade behövt läsa upp några ämnen om jag inte minns fel och på den tiden fanns det inte med på min karta alls. Dessutom hade jag pojkvän i Norge som väntade ivrigt på att jag skulle flytta dit vilket jag gjorde.
Idag när jag försöker hitta min väg hamnar jag där igen. Utan att komma ihåg vad det var för utbildning min vän läste har jag alltså hamnat på exakt samma spår igen. Jag kontaktade henne häromdagen för att höra lite on det och det var ju precis det hon sysslade med idag. Och jag som INTE skulle plugga vidare inom den branschen. ;)
Idag ska jag till SYV här i Edet för att se om det ens är möjligt. Edet är lite kinkiga när man ska utbilda sig på annan ort. Vi får hålla tummarna helt enkelt.

Just nu är jag inne i en period då jag känner mig lite manisk. Totalt insnöad på detta och att planera resor. Jag tröttar ut alla omkring mig när jag hamnar här men vet ni, det är så skönt!
Jag har insett saker med mig själv och det liksom bara är så. Diagnos eller ej.
Jag har perioder då jag känner mig otroligt introvert och ångestfyllt som sedan går över till överdriven entusiasm och ett maniskt beteende. Det är bara sån jag är och det är bara att acceptera. 😊
Vilket jag själv inte gjort innan som ni kanske förstår.

Näe, dags att öppna skolböckerna. Hoppas ni har en fin dag. 😘.Likes

Comments

Ensam vaken och huvudet snurrar som vanligt. Jag har riktigt svårt att plugga kvällstid just pga detta. Det är så mycket som snurrar runt och man vet inte vart man ska börja.
Jag har alltid hanterat detta genom att ta till hantlarna eller leka med smink. Innan ungarna kom. Sedan var det ju plötsligt så mycket viktigare med sömn. Även om jag kan ligga och vrida mig i timmar så försöker jag ändå.

Ikväll är en annan femma. Andreas somnade när han la Julius och han är ju ledig i morgon. Dock är inte klockan så mycket ännu och jag är inte helt frisk så jag kommer kanske i säng i tid ändå.
Jag gick förbi spegeln och så hamnade jag där. Precis som förr. Som terapi.

Jag behöver få syssla med sånt här ibland. Hur gör ni för att rensa tankarna?

Det är så skönt att bara känna det där lugnet och bara låta idéerna flöda även om jag inte gjort några utsvävningar direkt.Likes

Comments

Glada människor som lever i nuet, njuter. Vindarna, doften, solnedgångarna.
Många känner saknad efter något i sitt liv och detta är det som får mitt hjärta att slå lite extra. Att få resa.
Sedan barnen kom har det inte varit något som gått att genomföra för vår del. Men Lexus har pratat om Thailand sedan han lärde sig prata mer eller mindre. Så dit ska vi åka när tillfälle ges. Vi vill se så mycket och vi är väl egentligen inte dom som väljer att åka till aka till samma ställen men när man inte har ekonomi att resa ofta så vill man ju vara säker på att resan blir bra. Då är det lätt att välja nått man vet är bra. Som vi längtar tillbaka!
Europa är kanon, men Asien har verkligen något speciellt.

Det var Facebook som påminde mig tidigare idag, 7 år sedan. Tack för den ;)
Alla som varit i Thailand känner igen rubriken.

Idag är det skärtorsdag och solen skiner. Jag ska sätta mig med lite plugg och så vet jag inte om jag får besök av städerskan. Dom skulle dyka upp idag eller efter påsk så får väl se men drt hade varit skönt om dom kom idag så man slapp påskstäda ;)
Ja jag läste om en firma som finns typ överallt, bra priser och bra tjänster. Så nu har vi beställt städ var fjärde vecka till en början så får vi se sen. Skönt!!
Jag är sån som kan bli riktigt deprimerad om just är stökigt och jag inte hinner städa. Dumt men så fungerar jag. Det är ju kaos i mitt huvud jämt i stort sett så är det kaos i hemmet går jag nästan under. Så hjälp med st en gång i månaden underlättar ju lite i alla fall!

Idag ska vi annars bara mysa när killarna komma hem sedan är det långhelg och påskfirande. Som vanligt blir det långfredag hos Andreas fina morföräldrar. Det kan nog bli en ganska fin helg detta 😊.

Likes

Comments

Detta får sammanfatta lite av min dag. :)
Jag tampas med väldigt mycket känslor så trots att dagen borde kännas grym har jag en tung ångestkänsla över mig vilket leder till attjag inte får speciellt mycket gjort. Men vet ni? Det är ok!
Man behöver inte alltid ligga på topp.

Jag vet i alla fall, efter en massa research och hjälp av min person Anna, vad jag vill bli när jag blir stor. Just nu läser jag ju redan så ska väl bli klar med detta först. Men det känns bra! Bara jag kan hålla fast vid detta nu.
När jag har en plan som är genomförbar, då njuter jag av livet.
Att vara impulsiv men tvingas att bromsa kan vara bra men är riktigt ångestframkallande för min del så det är inte lätt att hålla balans men det ska jag bannemig fixa!
Det är ju måndag och solen skiner så man ska väl inte klaga och jag ska ju dessutom strax hämta hem mina små hjärtan ❤️

Jag ska bli lite bättre på det här. Har varit lite urfokus det senaste men vi har lite planer jag och Em som kommer bli kul! 😉


Likes

Comments

Hela huset snarkar utom jag. Precis som vanligt om kvällarna med andra ord.
Vi har fastnat för en serie som heter shameless. Sjuk serie men man kan liksom inte sluta titta. Ja tänkte sätta på ett avsnitt men sviker nog Andreas då. Så får nog knata upp och väcka krymplingen.
Ja, han knäckte ju ett revben i fjällen. Vad förväntar man sig egentligen när man har firmafest/resa i Lindvallen? ;)

Hoppas ni har en lika fridfull och skön fredagskväll som mig.

Likes

Comments

Här sitter jag och skulle göra lite webbutbildning men laptopen körde igång med uppdateringar mitt i allt. Jahopp.

Det är många i våra kretsar nu som pratar bröllop. Vi förlovade oss för inte så längesedan så vi har ju också pratat massor. Tanken var att bi skulle gift oss i sommar men det blev lite krock med ett annat par som ville gifta sig så istället för att köra dubbelbröllop skjuter vi på vårt. Jag kunde ändå inte riktigt komma överens med mig själv.
Jag har aldrig varit någon som velat ha ett stort prinsessanbröllop. Jag har en idé som suttit fast långe och som kommer tillbaka hela tiden men som kanske inte går att få igenom. Åtminstone inte nu när barnen är små.
I vilket fall som helst så drömmer vi mycket om resor och det pendlar mellan maldiverna, Amalfikusten eller kanske åker vi tillbaka till el nido i Filippinerna?
Nyligen snubblade vi över något riktigt lockande. Vad tror ni om en safari resa i Tanzania? Bo i bröllopssvit/hydda uppe i träden med utsikt över savannen kombinerat med Zanzibar? För mig låter det helt klart klockrent!

Vi får se när allt detta blir av. För mig lockar resan mer än bröllopet. ;)
Ett bröllop kostar minst lika mycket som en resa och det varar under en dag. Värt? Hmjaae. Resa där emot ger så mycket för alla kroppens sinnen. 👌

Vad har ni för resedrömmar?

Likes

Comments

Skrev nyss ett jättelångt inlägg men det gick inte att ladda upp. Typiskt!
Här har nu dagens mellanmåls smoothie i alla fall.

2 dl mandelmjölk
1,5 dl frysta hallon
I msk chia frön
1/2 tsk maqui
Lite kokos på det.

Lättare, fräscht och syrligt. 👌

Likes

Comments

Idag var jag i Partille och strosa runt på allum en stund efter ett studiebesök. Besökte Rituals butik och jag är totalt förälskad!
Jag köpte en liten flaska med doftpinnar men ångrar att jag inte köpte en stor. Hudterapeuten som jobbade där kunde verkligen sin grej och visade mig massor med underbara produkter.
Jag hade såå svårt att motstå men jag funkar lite speciellt när det kommer till att spendera så jag kunde faktiskt inte köpa nått. Det är som ett lås låser sig i mitt huvud om jag hittar saker jag vill ha men som inte stod med på "listan". Det går liksom bara inte även om jag vill.
Men jag ska allt skriva ned ett sånt spa kit på listan till nästa gång ;) det kostade inte skjortan heller, runt 500 lappen vilket jag tycker är rätt ok för ett helt kit. jag SKA ha ett sånt!

Men som sagt, fick med mig doftpinnar och lite hudvårdsprodukter som jag är jättenyfiken på. Pinnarna som jag köpte hade doften Lotus secret. Jag har jagat den doften länge då jag hade en doftolja en gång i tiden som doftade likadant men som har varit omöjlig att hitta så jag är riktigt nöjd :)

Likes

Comments

Jag är så omotiverad just nu och det gör mig galen. Skola och inlämningar=krav, letandet efter det rätta jobbet, behovet av mer utrymme (ska kolla på hus idag Wiho!) behov av en till bil. Ja det är en sån dag då allt jobbigt tar sig in i mitt huvud. Visst hatar vi sådana dagar? Phu.

Jag kände att jag behövde göra nått åt detta. Vad som helst! Andreas ska börja på c9 nu och fasen, vi borde ju göra detta ihop och peppa varandra!
Så det ska vi göra. Jag är rädd att jag ska tappa för mycket men min kropp behöver en ny start och min mage är bara som en ballong mer eller mindre hela tiden så den om nått behöver vila.

Jag behöver små kickar i vardagen. Jag hade velat komma igång på gymmet igen men edets gym ger mig ångest. Det är skönt när man tränat men undertiden man är där känns det bara... Panik? Svårt att förklara. Hela Edet framkallar visserligen den känslan 😂

Nä, jag ska nog beställa lite nya träningskläder. Det känns alltid lite extra kul då! :)

Likes

Comments